sängen

Ska ta en skål med chips och lite dricka och lägga mig i sängen för att sova!
orkar inte va uppe mer! snurrar i huvet på mig också :S
men vi hörs i morgon! ska försöka uppdatera lika mkt då som nu ? bra ? :)
Godnatt☻

haha frida är störd

hahah, sitter och skriver massa kommentarer med frida, vi hackar upp oss på vem utav oss som är stakrast och de är ju självklart jag men de går inte hon med på ;) haha omg hon är störd! men älskar ju henne ändå ;)
Aja, chattar med josef lite också, min höriga brur.. hahah nejdå han är så snäll så :)
men orkar inte blogga nu! har ändå uppdaterar ganska mycket nu ikvääll va? wihhoo för mig :d

Frågstund!


Nu kör jag igång med en frågestund! Så passa på att fråga så mycket du vill om allting som du undrar och vill ha svar på! kan vara allt från himel till jord! Säger till innan jag avslutar frågestunden..
så komigen nu, FRÅGA PÅ :)♥

Theresa fyller....

ju faktiskt år snart! 10 dagar kvar :) Vi ska ses i morgon för att planera lite inför hennes fest som hon ska ha.
Börjar också fundera lite på vad jag ska ge henne? Tycker alltid de är lika svårt de här med presenter!
Någon som har något bra tips på något ? Vill ju såklart göra min lilla sötnos så nöjd som mycket så mycket finnt vill jag ge henne, men vad? :) Jaja, vi får se.. får helt änkelt tänka vidare på de :D
jag och theresa i vintras?

frågestund?

funderbabr på att köra igång med en frågsetund nu när ändå statestiken är någelunda bra också?
Vad tycker ni? ska jag ah en frågastund?

mätt som satan :)

Har nyss ätit! Tog typ en timme innan dom kom med maten så mamma ringde och frågade om dom var på gång och vet ni vad dom sa? ''Vi har lagt in maten i ugnen så de ska hålla sig varmt, vi väntade lite för de regnade så mycket'' Liksom hur tänker man? Dom måste ju ändå sköta sitt jävla jobb även om jag tycker de verkar vara ett riktigt trist jobb ;) Menmen, nu har jag iallafall fått min mat och är mätt som jag vet inte vad :D
Snacka med natta på fb och om jag lyckas övertalla mamma till att ta piercing så ska hon och jag kanske göra de tillsammans när vi ses! Hon ska ta i sidan av överläppen (Y) Hoppas mamam går med på de ;)
Jaja, hursomhelst! vad ska man göra nudå? Funderar på att läga mig i ett bad men självklart ska min dumduma bror ta hela badrumet :( Jaja för göra de senare helt änkelt ? nu ska jag fortsätta chatta med natta och kolla amiras blogg :)

blogg lust

kollade statestiken och den har höjts ganska mycket så fick som en kick och ville blogga!
För ni vet, de är dom där sifrorna och era kommentarer som ger mig som en spark i arslet så jag verkligen får lusten att blogga. Jag menar de är ju skit tråkigt att blogga om det står 5 i statestiken och man får 2 kommentarer i månaden liksom? Kanske överdrev nu men ni förstår vad jag menar? De är ju mycket roligare att skriva när man veta att man når ut till folk och att de finns folk som läser och kommenterar osv :)
Hur som helst! min kebab har inte kommit än, damp?! är Jätte hungrig ju :(  Juste! vart sjukt sugen på att piercing på ena sidana v underläppen! sjukt snygg ju? Men mamma säger ''nej du få vänta tills du blir 18'' typsikt mammor?
jaja, vi får väl se! Hon kanske ändrar sig? vem vet ;) Nu ska jag iallafall ringa till pizzerian och fråga om dom kommer någon jävla gång eller om man ska behöva gå ditt och lyfta upp deras arslen?! haha nejdå, men har faktiskt lust med det ;)
fast andra sidan?
hiss/diss

i väntan på min älskade kebab :)

Heey sweetis :) Kom hem för en liten stund sen! Var med Elin, Frida och Mathilda.
skolan idag rullade på som vanligt! Vart lite jobbigt en stund men har snackat med några satt, ja.. vill inte säga så mycket mer men, mina närmaste kanske har en anning ? Iallafall efter skolan drog jag ju som sagt och träffade Elin, Firda och Mathilda och vi gjorde inte mycket alls? cyklade runt. Drog till biblioteket och käkade kakor och drack vatten, haha liv? jadå ;) Just nu gör jag inte mycket alls! Chattar med någon dennis? och väntar även på min älskade kebab :) Mamma har ju somsagt gått och blivit sjuk så hon orkade inte laga mat idag, och inte jag heller för den delen så vart hemtmat idag då. gör inte mig så mycket satt... Jaja.. ska göra nått roligt nu, fast ja vet inte vad? haha men uppdaterar sen (Y)
mitt naturliga hår efter duschen,
känner att jag måste färga igen :o

skolan nu......

vi hörs, ha en fin dag ♥

tyspikt mig

hahaha, de är så typiskt mig när jag verkligen får lusten att blogga så vet jag inte vad jag ska skriva om?
meen ja, de brukar ändå bli ett hyfsat långt inlägg tillslut ändå :)
Mamma har blivit sjuk och hon som skulle börja på sitt nya jobb i morgon! Gosh, dumduma mig som smittar henne.
Dock har jag lyckats hålla mig borta från feber vilket mamma inte har så de var ju bra för mig då ;)
Haha, minns ni att jag skrev, ''kommer inte blogga så mycket mer'' för att jag tyckte de började bli tråkigt osv.
Tycker faktiskt jag har bloggat mer och bättre sen dess, eller? Men känner att bloggen fortofarande är lite trist. Ska försöka fixa med lite bilder osånt! försöka ta minnst en ny bild varje dag, men helst massor ju ;)
Kanske även kan filma in en galen rast i min skola med tjejerna? haha, ni kommer nog skratta, ;)
Jaja, nu ska jag ringa elin och fara iväg till skolan. Vi hörs ikväll<3

Dagens outfit:

typ tjej chinos - OL
Vitt linne - Newbody
Tjocktröja - JC
Armband - Åhlens
Ring - Lindex

fixat mig

Godmorgon älsklingar ♥
Är på jätte bra humör just nu trots att jag fått världens växtvärk så, ja vad ska man säga? det gör jävligt ont i mina ben :( Menmen, jag klarar nog mig, anatar jag? ;) Jag har iallafall nyss fixat mig, dsv. klätt på mig, plattat håret och sminkat mig! Dagens outfit och facelook kommer upp om en stund, måste bara ladda över bilderna till datorn så lägger jag upp dom i ett eget inlägg sen då, blir det bra? :)
Anyway, snart kommer Elin hitt. Vilket hon gör varje morgon så drar vi sen tillsammans till skolan.
Förästen, har verkligen fastnat för en låt som var med i filmen ''jag saknar dig'' när jag såg den med elin, minns ni?

AiluCrash - Turn The Tide


verkligen bra (Y) Nej nu ska jag ladda över bilderna så kommer dom snart :)

Godnatt

seriöst, orkar inte sitta upp en minut till! Ärligt va trött jag är? Men tror somsagt de har att göra med de långa dagrna vi fakiskt går men väldigt långa lektioner!  Imorgon ska jag iallafall upp tidigt för att tvätta håret oså, orka inte det ikväll ;) Har även bestämt dagen outfit blir, ser ut  som typ tighta tjej chinos men en skit snygg typ tjocktröja :)
nice de :) nej men, vi hörs imorgon med nya fräscha inlägg!
Godnatt sötnsoar ♥

små-pill

har suttit och pillat med lite små saker här på bloggen som, ändrat text på ikoner oså, nice huh? :)
vart iallafall ganska nöjd! nu har jag iallafall tagit mig en bitt kladdkaka och ska smaska på den till lite musik ;)

dagen

Hej på er :) förlåt för min keffa uppdatering som är, ber så hemsk mycket om ursäkt ska bättras, lovar :)
Idag har de inte hänt så mycket. Skolan såklart, hade lite olika lektioner, inte så roligt idag tyvärr ;)
Kom en sjukt omogen tjej till skolan idag för att ''slå'' mig eftersom jag slagit till hennes kompis, tyvärr ja! men aa tjejen som jag slog till, hon ska inte vara elak mot någon av mina bästa vänner och absolut inte kalla mig fitta!
iallafall, skiter i såna omogna typer nu :)
well, efter skolan så efter skolan drog jag och elin till stan en stund! Har blivit som en liten vana att vi tar en runda på stan efter skolan! haha... sen kom iallafall julia! riktigt roligt hade vi. drog hem runt 7, käkade och lite sånt och nu gör jag väl ingenting speciellt? musik och lite sånt där som jag brukar göra helt änckelt :)
har lång dag i morgon, slutar inte förän fyra vilket jag gör tre dagar i veckan, i rad?! ganska drygt men jag klarar mig antar jag :)
Men nu ska jag byta låt på spotify och chatta lite med julia :)

trött som en?..........

omg va trött jag är.. sriöst, skit konstigt! har blivit astrött den senaste tiden? kanske för att skolan har börjat? inte van att gå upp så tidigt osv! just, shit va rädda jag elin, emma frida och nicole var idag i skolan! vi var dom ända som inte var med på idrotten idag och så satt vi helt SJÄLVA i idrottshallen/hela bygnaden och så hör vi hur någon går där, men ingen som vi kan se ?! och så ser vi en låst dörr liksom skaka men inga fönster eller dörrar var öppna så inte vinden? o vi berättade de för lärarna och dom sa att på riktigt så säjs de att de spökar där och folk har känt av konstiga skaer! seriöst, aldrig mer där själv! äcklig och läksigt :/
men iallafall......... som sagt är jag sjukt trött o skit förkylld, ont i huvudet o halsen, och även ögonen :O
så funderar på att stänga av datorn och borsta tändrna ta huvudvärk och halstabblet så kanske jag kan sova om ca en halvtimme? :)
i morgon är de tisdag och jag slutar fyra från skolan och då ska jag träffa julia så ni får väl stå ut med min keffa uppdatering som lär bli! men ja :) vi hörs, godnatt♥
där va jag jaaa :D

haha sjukt, blött som fan xd

hahaha, måste berätta en sjukt grej som jag o elin gjorde idag ;)
vi två var ju med julia o vi cyklade runt lite och sen drog vi t ena, haha och sen började de verkligen spöregna!
seröst, de ba öste ner! Då fick ajg och elin värsta jävla flippen, medans julia stog under ett fjutigt tak och kämpade för att inte bli blöt srang jag och elin runt i regnet som två jävla galningar, och ni kan ju gissa om vi vart lite blöta?! inte så lite heller för den delen! jävligt blött! och sen då började vi ju såklart frysa som galningar, jag menar vi var blöta över hela jävla kroppen ända in till underklädderna och sen skulle vi hem, dygnsura cyklades uppför hela bitten  när de blåse som bafan! och jag skojar inte, mina leder fryste! gick skit ont och gick inte att röra och vrida på ett lite tag! men tog av mig alla blöta kläder sen och tog en varm dusch! gissa skönt eller vad? men de va riktigt härligt faktiskt! på något sätt så glömmr man alla problem för en stund! de gör mig verkligen glad att hoppa runt i vattenpölar och springa i regnet, ni vet sådär som man gör när man va typ 5 år :) haha seriöst ni borde tästa.! så freakat, men roligt :D

leonie happy palmqvist!

Finns en blogg jag följer dagligen, http://happypalmqvist.blogg.se/
Vill börja med att säga att, JAG VET, jag har sagt något dumt om bruden, men ska jag va ärlig? jag ångrar mig, de var så jävla korkat av mig! MEN, blir så jäkla irriterad när jag ser alla elaka kommentarer hon får? Bara så litet som tex '' hahahah vill bara säga en sak så en kommentar att hon inte har tungpiercing....hur vet du asså känner henne asså folk har sätt den du vet hon baah min tunga är jätte svulen och skit fast den inte r asså ftett dum!!'' och liknande, ska hon behöva få så jävkla mycket kommentatarer om att hon ljuger så hon tillomed måste lägga upp en video där hennes kompis har filmat när hon är i studion och en kille kör igenom en nål i tungan på henne?! Seriöst,? och taskiga kommentarer om att hon redigerar henne rumpa?, så att den ska se större ut? orka hitta på sånt? jag menar, jag har sätt hennes bilder och även i verkligeheten? de betyderinte att de första jag gör är att kolla in hennes rumpa men liksom jag ser ju att hon ser likadan ut på bilder som i verkligheten?
och om jag får säga de själv tycker jag de är ganska tönigt av er att hitta på såna här saker? liksom ni är bara omogona och fördomsfulla människor som är avensjuka på henne för att hon lyckas här i livet, för att hon lyckas va en aning vackrare än vissa andra, för att hon lyckas få pojkvänner och för att hon lyckas ha många vänner osv!
Men bara för att ni inte lyckas med de så är de inte okej att hitta på lögner och tycka ner en annan person!
Men nu torr jag heller inte att hon tar åt sig så jävla mycket? Tror hon gör samma sak som jag, blir lite smått irriterad på såna sjukt barnsliga människor! Men ärligt, till alla er som värkar vara ''emot'' henne? jag menar, hälften av er känner ju inte ens henne? Man kan inte döma en människa genom en blogg?! Lär känna henne först och upptäck vem hon verkligen är och sen kan du döma henne efter de du tycker men absolt inte genom en blogg med lite text och bilder?!
jag tycker iallafall tjejn är grym! jävligt stark som kan ta emot så mycket elaka kommentarer och lögner! och sjukt fin är hon också :) (Y)

hos elin :)

chacha bloggen ;) haha nej driver :)
men sitter hemma hos elin! vi sitter vid en varsin dator ;)
eller jag sitter ni vet vid sån här tv sak? coooolt att se bloggen i storskärm (H) haha nej men aa :)
liter senare ska vi träffa jullan pullan, får se vad vi hittar på :) har saknat henne massor ♥
men men, orkar inte blogga nu :Ö tjaråååååå :D

nytt!

sådär, nu är de lite ny design här på bloggen! bara lite småpill kvar som jag ska fixa senare för nu orkar jag inte mer :) men som ni ser har jag även ändrat texten som skrivs nu och även rubriken, nice huh? :)
ska iallafall chatta me några söta nu o hämta chips :D

ni är tråkiga!

nu kommer säkert min statetsik sjunka sjukt mycket men kommer inte blogga så ofta mer! bloggar bara när jag verkligen får lust och har något att blogga om! anledningen till detta är att jag har någelunda hög statetsik men inga kommentarer, man tappar liksom lusten när ingen kommenterar oså! och även för att bloggen ser ut som den gör!
satt, vi hörs när JAG får lusten till att blogga! kan vara om en månad, eller 10 inlägg ikväll. vem vet? (:

i <3 simba

sitter här framför datorn o myser med min söta katt i knätt :)
mamma håller på att laga mat. blit kyckling o ris idag, gott :)
har typ ingentin att göra! tror inte jag hinner träffa julia  eftersom hon kommer hem så sent ikväll......... hom är i hennes pappas sommarstuga :)
men iallafall så ska jag typ hjälpa mamma nu så vi hörs senare :)

om gårdagen!

heey :) Vakande rung halv tre,hur seg som helst! har bara legat i soffan och slappat, dsv kollat på livet enligt rosa ;)
tänkte berätta lite om igår?
började med att ag såklart gick upp, fixade mig osånt! Sen kom jennifer hit eftersom hon skulle låna min plattång och sen rung 3? kom mattias och lasse hit så åkte vi till donken här i enköping och köpte mat på drive in och sedan åt vi det medans vi åkte till stockholm. När vi kom t stockholm, dsv grönan gick vi in, köpte åkband och allt dedär :)
sedan körde vi ba gärnet! åkte massa massa och hade verkligen hur roligt som helst :)
vid elva när de stängde gick vi till bilen och åkte till ett mcdonalds i stockholm, hämtade mat på drive in, åt de och sedan körde vi hem! kom hem runt kvart över 12- halv 1? satt vid datorn en stund och sen runt halv tre?, då gick jag för att sova :) Var en helt underbar dag/kväll! så jäkla nice! måste veeeeerkligen göras om  ;D
lovade ju er även massa bilder, men vet ni? jag glömde helt och hållet bort de där? de ända jag fotade va när vi var inne i skrattkamaren, och dom bilderna kommer upp när jag orkar! men hade tur eftersom min bror (mattias) tog massa bilder, så väntar på att han ska lägga upp dom på fb så kan jag kopiera dom så får ni se lite iallafall :)
Neej, nu ska jag hämta mig något att äta! hare bra yaoou ;)

hemma, o sjukt trött

tjinixen ;) haha nej men är hemma från stockholm stad nu! HAr haft de riktigt roligt faktiskt ;)
men är sjukt trött just nu så orkar inte berätta allting så de får bli i morgon helt enkelt!
Ska fixa lite nu och sen ska jag gå och lägga mig! ska träffa julia mot kvällen i morgon också :)
VI hörs, puss ♥

grönan snart :)

tjenare :) sitter här med jennifer och vi har nyss plattat håret osådär :)
Har tagit huvudvärkstabblet och halstabblet, jävla förskylning! Och självklart med min vanliga otur ska jag få den just när jag ska t grönan? lyckat, NEJ?!
iallafall, de hindrar ju mig inte:) kommer bli så bäst! kommer nog inte blogga så mycket. Kanske blir 1 inlägg till eftersom jennifer har en ipod, men inte helt säkert, beror på om internet funkar :)
annars så uppdaterar jag i kväll eller i morgon, ska försöka ta massa bilder också. good or not? :D
jaja, ni får ha en trevlig lördag för de ska jag :D♥

fixning av bloggen!

förlåt att bloggen ser ut som den gör just nu, kommer göra de ett litet tag framöver men försöker fixa de :)

d



kebab :D

Nu har Jennifer åkt hem, hade ganska roligt faktiskt.. vi var ute och hitta på skoj och så satt vi även inne och snackade också. för er som undrar vem jennifer är så är de min älsta storebrors dotter, 11 årig liten sötnos yaoou ;)
iallafall.............  har precis beställt en kebabtallrik så sitter och väntar på den och lyssnar på musik såklart ;)
ikväll ska jag bara ha de allmänt chill, ska ha en så kallad ta-hand-om-mig-själv-kväll ;)
dsv. ta ett riktigt varmt och skönt bad, hårinpakning, raka benen, fixa till naglarna och lite sånt.
kan vara riktigt skönt de också, med lite sällskap i telefonen kanske? japp, äntligen har jag taknat på min mobil efter att inte ha kunnat ringa eller messa i 5 daagar, omg? haha jaja, :)
längtar stort tills i morgon kan jag säga, varför?! jo för då bär de ju av t grönan.. så jävla taggad!
kommer bli bäst ♥

jag och jennifer = bääääääääääääääääääääääääääst :D

tjaFAN :d  haha nej då, men sitter här med jennifer och lyssnar på lite muuuusic osv :)
vet  inte riktigt va vi ska hitta på sen, nåt roligt iallafalllllll :() hahah a, jag orkar inte bloggggaa nu!
HEJDÅ!

i väntan på jennifer, svar på tal!

tjenare :)
sitter och väntar på jennifer som kommer snart tror jag :)
har hunnit duscha och ska fixa till mitt hår och byta om! lyssnar lite på chris brown!
juste:D idag när jag gick hem från skolan träffade jag KASPER! shiit saknat den killen grymt mycket!
han har ju flyttat till uppsala oså, kul att se han faktiskt :D här kommer iallafall svar på tal!:
jennifer om -:
vad mennar du med de du skrev jag fattar inte???

sv; jo det jag menar är att vissa människor skrattar och säger taskiga saker åt andra människor som vågar sticka ut och vara lite annorlunda medans dom annorlunda skrattar åt dom personerna som är precis lika som alla andra, inte vågar sticka ut eller vara lite annorlunda!

-

du skrattar åt mig för att jag är annorlunda,
jag skrattar åt dig för att du är precis som alla andra

nyduschad :)

nu är jag nyduschad och helt ren :) ska ta en skål med chips snart och bara chilla gaalet liksom :)
känner mig riktigt sliten och trött och har ont i hela kroppen, och på det ska jag även ha en jävla förskyllning, inte bra :( menmen, de går väl över snart, i hope? :)
btw; ber så hemskt mycket om ursäkt för att jag typ aldrig lägger upp nå bilder?!
ska försöka ta lite nya bilder och självklart kommer de komma riktig jävla bildbomb på söndag?, ni vet grönan ;)
men nu ska jag iallafall gö nått, hej så länge x)

dålig uppdatering?

förlåt för att de har vart lite dålig uppdatering, ska skärpa mig ;)
kom iallafall nyss hem, gick på stan och kollade lite med elin, hittade dock inget jag ville ha :/
just nu sitter jag och lyssnar på Ras cricket och väntar på mat, sen ska jag städa upp lite på rumet och även duscha!
i morgon kommer min älskade sötnos jennifer hit och imorgon drar hon jag dennis mattias o lasse t grönan, kommer bli fett nice :) men mer om de senare för nu ska jag hämta vatten!

hos eliiin tyyyyyyyp

aa, tjaaaa :) jag sitter här hemma hos elin med henne.. vi har typ gått på stan o handlat present åt elins syster som fyller 16 idag, grattis grattis :D ska troligtrviss sova här inatt så ska vi typ kolla på någon film oså, och så tar vi såklart sällskap till skolan i morgon, hur nice liksom :) skolan idag rullade på som vanligt, helt okey faktiskt (Y)
vart lite kaos på ena rasten ba, så jävla irriterad -.- men det skiter vi i nu :)
men orkar inte blogga  mer nu, hörs <3

nice to nice....

ja jag vet inte vad jag ville få fram i denna rubrik men är iallafall på lite bättre humör just nu, funkar ju att chatta me josef vafan, good boy (Y)
iallafall så ska jag snart fika lite, hahah iallafall... ska sova ganska snart, sjuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuukt trött-.-
fattar inte va som är med mig? är trött typ hela tiden?! not good :OO
iallafall, lyssnar även på lite musik o känner just nu att jag inte har så mycket att skriva men jaja
btw, förlåt för att de nt kommer upp så mycket bilder men ska försöka ta lite nya bilder snart ? (Y)

irriterad -.-

hellu (: tänkte skriva ett kort litet inlägg för orkar inte så mkt just nu, är lagom irriterad osv..
sitter iallafall o skriver med josef, elin och frida på fejjan o lyssnar musik (y)
sjukt irriterad på en helt jävla pantad tjej, kommer dampa sönder på henne nästa gång jag ser henne, hon ska fan inte tro att hon vinner  något på att trycka ner min bästa vän! nejnej aldrig :S
iallafall så orkar inte skriva så mycket för då kommer de ba bli knas.. uppdaterar när jag är på lite bättre humör :)

kladdkaka in my heart

sitter o äter kladdkaka o ja, ungefär som de jag gjorde förut musik o chattar me josef :)
funderar på vad jag ska ha på mig i morgon ? hittar nog något så småning om :d
här kommer svaaar på taaaaaaaaaaal .d
jennifer om svar på tal::
hej kul att åka till grönan på lördag och mm vad kladdkaka låter gott jag vill också ha en bitt jag älskar kladdkakka.

ja de ska bli as roligt faktiskt :) längtar jätte mycket.. du ska få en bitt när du kommer ;)

svar på tal:

anonym:
hahahahahaha! vem då?

för det första så skulle de vara mycket roligare om du ba kunde stå för vem du är, skriva ditt namn istället för att skriva anonym?
och för de andra så tänker jag tyvärr inte skriva ut vem de är. tycker inte man ska sitta och hänga ut personer med deras namn så väljer att inte berätta för risken finns att de blir mer problem då!


Gör inte så jätte mycket :) åkte hem från elin fick skit ont i huvudet!
sitter iallafall och dunkar lite labyrint och chattar med josef, rolig grabb de fan ;)
Vart iallafall skiiiiitglad idag när jag fick ett samtal av min käre storebror om att vi drar till grönan
på Lördag! Blir jag, två utav mina bröder (mattias och dennis) och även mattias dotter jennifer och mattias pappa (vi är bara halvsyskon) satt de blir fetanajs! Var där med dom förra året också. kommer bli bäst, lääängtar :)
just nu håller mammsi iallafall på med kladdkaka som jag ska smaska på ikväll, gott :) ska kolla nån blogg nu så skriver mer sen :)

ätit

halli hallå, har nyss ätit med elin, vi gjorde mat själva, köpttbullar o spagetti, så jävla duktiga :D
nu gör vi inte så mkt, typ som förut ........... sitter vid varsin data :)

hos elin

kom nyss hem till elin, med henne då såklart.. vi göra väl inte så mycket sitter med en varsin dator som två nördar och nördar oss xD
iallafall, skoldagen idag va rätt chill, typ 3 lektioner bara :) började med SO, SUUUUG ;s
sen hade vi idrott och musik o jaa, sen slutade vi :) får se vad jag och elin hittar på sen, typ säkert något roligt ? hahhahahhahahah xdxx jajjaa, jag har liv... heyyydå

färgat- check

sådär ja, nu är färgningen klar, vart skiiitsnyggt :)
hinner inte blogga så mycket nu för jag ska faktiskt sova! är så sjukt trött men hörs i mrgon ☻

disjfösdf

gooosh, trött på alla människor som snackar skit och hitta på massa falska rykten! liksom kolla? vart FAN ser ni de roliga i att trycka ner någon annan människa? vad är de roliga i när någon annan människa faller till botten och blir ledsen! Seriöst, du sårade min kompis, min syster min andra halva! jag skulle kunna sänka dig här och nu, skrika ut så jävla mycket till dig så du inte skulle våga gå förbi mej mer! jag skulle kunna säga så jävla mycket dumt  om dej, skulle kunna ropa upp alla dina jävla fel! skulle kunna slå till dig hur jävla enkelt som helst så du inte kan sitta på flera veckor! skulle kunna göra så jävla mycket mot dig men grejen är att jag sjunker inte så jävla lågt! ett ord, det som du sa, det räcker för att göra en människa riktigt ledsen OCH de minnsta du kan göra nu är att be om ursäkt och ALDRIG ALDRIG mer göra om det! hade du gjort mig något, jag hade inte brytt mig ett skit, ba skrattat åt hur jävla patetisk du är, men du sårade min kompis som aldrig nånsin gjjort något ont! att du orkar me dej själv, din dume jävel -.-

rödtott ;D

heellu:)
sitter just nu med hårfärg i håret, rött såklart ;) ska som sagt färga igen de som vi missade oså:)
Ska duscha ut de om typ 25 minuter, kommer nog bli awsoome :D
men iallafall, funderar på vad jag ska ha på mig imorgon ;) tror de blir typ strumpbyxor och något mer, hahah såklart ;) men bloggar lite mer sen

ba för jag älskar dig

DU ÄR MITT ALLT, LÄMNA MEJ ALDRIG ÄLSKLING ♥

snabb uppdate,

hinner inte skriva så mycket tänkte bara göra en snabb uppdatering!
kom nyss in! jag o julia träffade theresa mot kvällen, vi gled runt lite överallt och sen drog jag o åt pizza o kom nyss hem då som sagt.  Väntar på att julia ska skicka några bilder till mig, eller ja, några och några typ 93 st, så kommer upp lite nya bilder här på bloggen framöver (Y) ska snart fixa till mitt hår, dsv färga de som vart lite failat så jag slipper skämas i skolan i morgon  och de är även anledningen till varför jag inte hinner blogga, så vi görs puss ♥

sovit hos julia

heey, förlåt för dålig updat,. har sovit hos julia inatt:D sjukt kul var de, vi tog typ massa foton som jag komma lägga upp några stycken då och då :)  julia hållar just nu på att kolla hennes mobil som hon var så klumpig igpr och tappade den i en vattenpöl, sen typ la dom den i ugnen i fem timmar o nu funkar den? haha weird, men skitsamma :D vi ska väl typ snart dra ut tror jag? får se va vi hittar  på för skoj idag :D
men jag hinner egentligen inte blogga så mycket nu, skulle bara vissa att ajg lever typ? haha jajajjajaj, pussheyy <3

julia påväg

nu är julia påväg hit. får se vad vi hittar på! måste ha en röd färg till som jag ska sätta  i håret eftersom det vart lite ogämt och failat satt... jaja, hinner inte skriva så mycket, ska byta om och så! <3

mitt röda hår

ska färga lite rött en gång till för vart lite fail

ont i huvudet -.-

kom nyss hem o är lagom irriterad och sjukt sugen på chips.. orka inte skriva...

chill

hey, hejdå

jag och elin är coola

tjenare :) kom precis in till elin! vi var så jävla irriterade o är de nu med men fyfan va härligt de va! jag och elin gick ut och hoppade i ALLA vettenpölar! seriöst, vilken lycka! längtar så mycket  till den tiden man va liten! fan, då fanns inga problem heller (Y) menmen, iallafall så nu sitter vi vidf varsin dator, nördar som vi är ;)
ja juste, fick en kommentar från nathalie, att jag skulle lägga upp en bild på mitt röda hår. ska göra de imorgon för just nu är jag hos elin o har ingen internetsladd till min mobil o är helt ofixad nu så har ingen lust att ta kport från elins dator nu så jag lägger upp en bild i morgon istället :)

verry najs, fågel bajs ;D

chacha bloggen ;* haha nej driver men hey hey ;)
sitter hemma hos elin med elin såklart xd vi typ väntar på att klockan ska gå lite fortare, vi ska typ på bio halv 7.
fett kul :d vi ska kolla på ''jag saknar dig''  den ska tydligen va skit bra endligt elin så ja, vi får väl se :)
ska även sova här inatt, igen ;) haha nej men vi har tyyp nt kännt varandra så länge menn änndå blivit jätte bra vänner, älskar b-ruden yaooou ♥
JAAA; juste.. har fägat håret idag ocks¨(Y) gissa vilken färg babes? yesbox, rött (Y)
sååå jävla grymt om jag får säga de själv ;) i like ut yaaou ♥
iallafall pallar inte skriva mer nu! dagen hitills har varit as najs får se om den fortsätter va de men det tror jag absolut :D       byyyyyye<3

sova snart

heey :) förlåt för dålig uppdatering! har fullt upp nu när skolan börjat och hittils har det gått helt okej, ganska roligt faktiskt :)  Har vart med Theresa idag, vi hade kul som vanligt ♥
och just nu sitter jag och kollar runt lite här på facebook och olika bloggar oså,, ska snart gå och sova! är så sjukt trött så det finns inte xD i morgon har vi första ''riktiga'' skoldagen sattsäga, idrott och sånt så måste packa ner lite idrottskläder också! ska kolla några bloggar och sen fixa!
godnatt :D

första skoladagen -check

yes, första skoldagen avklarad.. ganska najs faktiskt! jävligt läskigt i början med det vart ju bra tillslut (Y) 
hinner iallafall inte blogga så mkt nu, för jag och elin ska fixa lite :) sover här inatt så tar vi sälskap till nya skolan i morgon eftersom vi går i samma klass, feeettt bra (Y) ahaha, aja ville bara vissa att jag lever, possssss ♥

duschen nästa

Nu ska jag hoppa in i duschen och gör mig ren och fräsch inför i morgon!
eller jag ska tvätta håret massa och sen i morgon bitti ska jag bara duscha kroppen (y)
elin kommer t mig 8 i morgon bitti så drar vi tillsammans till skolan eftersom vi hamnar i samma klass
och det är riktigt jävla bra ju :D iallafall, får se om jag hinner uppdatera något innan jag drar i morgon, annars får ni klara er till kvällen..
godnatt puss♥

kom nyss hem

heyy  sötnosar :')
Kom hem för en liten stund. Har verkligen haft sjukt kul idag med julia :)
vi träffades runt halv två- kvart i två? drog ut och så! hon har ju sytt i benet igår o så så hon kunde inte cykla så skjutsade henne överallt. vi drog även till stan och kollade på lite saker. fick med mig örhängen linne och ett par sjukt balla soglasögon :) Kan vissa bild på allt senare. sen drog vi vidare och hade de allmänt kul (Y)
Nu sitter jag iallafall hemma och lyssnar på musik och käkar kexchoklad! ska verkligen sluta med det när skolan börjar! allt godis ska bort! vet att jag sagt så förut också men nu gäller de verkligen! stenhård trädning inge onyttigt fram till nästa sommar! tagga :D

väntan på julia :)

HAHAHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAAHA
btw, najs kommentar xd

TISDAG, PAAANNIIIK

Godmorgon, eller ja har vart vaken sen typ 10?
måste börja fixa mig och så för ska träffa julia och amiira idag ju!
Har lite smått panik också, skolan börjar i MORGON, jag har ingen tröja ren? hur ska detta sluta ;(
vet inte vad jag ska ha på mig heller? ville köpa ett par jeans men nejdå ;( gaah, sur typ?
Juste, fick en kommentar av någon som undrade om det var slut mellan mig o kasper, och JA det är slut...
Men iallafall nu är julia på väg hem så måste snabba mig på, gaah, stresigt här! ;s

amiiiiebananiiiie:D

fick lite blogg lust igen men inte mkt allas... men känns alltid mycket bättre efter att man får prata ut hur man känner men någon!
men asso jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om? har inte hänt så mycket idag.. har vart med theresa hängt runt lite överallt! just nu väntar jag på att amiiiiebananiiie ska typ säga en sak till mih eller hur man ska förklara men det får ni tyvärr inte veta, lite i mitt privatt liv oså! asso gillar inte såna som berättar precis allt ? asså, man får inte kasta bort sitt privat liv, lovar man kommer ångra sig när de har spridits och de går massa rykten! bara jobbigt i längden liksom.. så därför väljer jag att inte berätta :)

palla

ledsen, sur och irriterad just nu! har ingen lust med något!
tänker inte lyssna på någon mer! tänker göra percis exakt va fan jag vill, inte bry mig om något annant än mig själv tills jag når upp till mitt mål! trött på allt och alla! finns vissa människor på den här gjorden, väldigt få men några finns de som jag skulle kunna för för! älskar dom så mycket men resten, hela jävla bunten kan dra!

sova nu

känner mig nere och deppig, ingenting känns rätt just nu så länar datorn och går och sover och drömer om det jag önskar mest av allt var min verklighet..
gonatt

nyss duschat

kom precis ut från ducshen, kände att jag verkligen behöver det äckelflottigt hår, och usch! men nu är jag ren och fräch igen :) Träffade ju som sagt erica för första gången. roligt faktiskt (Y) Vi bakade paj satt och snacka om allt möjligt och så drog vi ut en liten stund :D i morgon ska jag kanske träffa leek, får se hur det blir :)
Tänkte hämta lite dricka nu och bara chilla galet liksom ;)
inte långt kvar till skolan nu, 3 dagar ? längtar faktiskt en anning, weird? får se, när jag gått två veckor kanske, då har jag något att längta till igen, det första lovet ;)
erica lindberg

nyss duschat

kom precis ut från ducshen, kände att jag verkligen behöver det äckelflottigt hår, och usch! men nu är jag ren och fräch igen :) Träffade ju som sagt erica för första gången. roligt faktiskt (Y) Vi bakade paj satt och snacka om allt möjligt och så drog vi ut en liten stund :D i morgon ska jag kanske träffa leek, får se hur det blir :)
Tänkte hämta lite dricka nu och bara chilla galet liksom ;)
inte långt kvar till skolan nu, 3 dagar ? längtar faktiskt en anning, weird? får se, när jag gått två veckor kanske, då har jag något att längta till igen, det första lovet ;)
erica lindberg

svar på tal

Nathalie om chill,:
Dricka upp din moster ? :P
haha oj, jag menar såklart min monster ;)

-

jag saknar det vi hade, jag saknar de vi gjort
jag hatar de vi har, och jag hatar de du gjort....

dagens outfit


precis fixat mig!

Hej på er (:


HAr precis fixat mig och skulle träffa leek men vi ska ses i morgon istället.
mamma är o handlar så när hon kommer hem så ska jag käka och sen lite senare ska jag träffa Erica lindberg.
Har träffat henne förut men aldrgi ''vart'' med henne så de ska bli roligt :)
Drog hem från elin sen för hon skulle bort, vi hade sjukt roligt! måste göras om :D
iallafall, ska fixa med några bilder och sen kommer dagens outfit + facelook upp, så håll utkik sweethearts ♥

chill,

sitter och chillar här framför datorn med elin och min älsakde monster :)
ska snart sminka mig lite och börja dra hemmot eftersom elin  snart ska bort.
har haft sjukt kul med elin.. inatt cyklade vi runt ute, hahha fetakul yaaou :D
iallafall sitter och chattar med erica på fejjan, ganska nice tjej :)
men ska iallafall dricka upp min monster nu lite fort och sen fixa, bloggar sen <3

ut nu

Heeeej :)
förlåt för att det har vart såhär dålig uppdatering! har inte haft tid!
är jätte deppig, idag flyttade kasper till uppsala, kommer sakna pojken så mycket :(
iallafall, har haft jätte trevligt dom här dagarna som gått, tältining och så! inatt sov jag och saknade kina hos theresa och nu ska jag dra ut och träffa elin :) får se vad vi hittar på för skoj. bloggar mera ikväll och även bilder :D

tidsfördriv!

ALLMÄNT:

1. Namn? – Emellie branzell
2. Exakt ålder? – 13 år och 7 månader.
3. Vart bor du? – äckel enköping
4. Bor tillsammans med? – mamma, bror och katt
5. Husdjur? – katt
6. Färg på ditt hus? – typ tegelröd?
7. När är du född? 2 januari 1998
8. Klass? – börjar 7:an
9. Vilket år tar du studenten? – hmm, vet inte?
10. Något jobb? – såfall skolan?
11. När ska du sova ikväll? – när jag blir trött
13. Duschat idag? – nej
14. Kramat någon idag? – ja
15. Pussat någon idag? – nej
16. Vad har du ätit?- frukost och middag
17. Dagens klädsel? – jeans och t-shirt
18. Dagens smink? – Iingenting just nu
19. Dagens sötnos? – elin
20. Dagens roligaste? – vet inte
21. Har du många vänner? – så de räcker
23. Vem kramade du senast? – kina
24. Vem pussade du senast? – kasper ♥
25. Hur många har varit otrogna med dig? – inga vad jag vet
27. Har du pojk-/flickvän? – nej
28. Vem pratade du med i telefon senast? – elin
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? Johan Quist: neej
31. Film? – onskan
32. Låt? – syster sol - gillar din vibe
33. Mat? – venne
34. Dryck? – inget
37. Stad? – Vadå stad? 
38. Land? – vet inte
39. Ämne i skolan? – svenska
40. År? – 2011?

Senaste

41. Personen du tänkte på? – honom...
42. Drickan du drack? – saft
43. Gången du spydde? – minns nt
44. Gången du grät? – inte så länge sen
45. Pizzan du åt? – förrgår tror jag?
46. Gången du var i göteborg?- nått år sen
47. Gången du var i stockholm? – förra sommaren
48. Gången du var hög? – aldrig!
49. Personen som såg dig gråta? – julia

ANTINGEN ELLER:

51. Svart eller vitt? – svart
52. Hund eller katt? – Beror på.
53. Ut och festa eller hemma och mysa? - beror på vilket humör jag är på
54. Tv-spel eller datorspel? – data
55. Singel eller upptagen? – Upptagen.
57. Lunarstorm, helgon eller playahead? – inget
58. Ragga eller bli uppraggad? –  Bli uppraggad ;)
59. Big Brother eller Paradise Hotel? – Paradise hotel
60. Svart hår eller blondt? – Blondt
61. Blåa ögon eller bruna? - båda är fint
62. Choklad eller lakrits? – Choklad.
63. Göteborg eller stockholm? – Stockholm.
64. Högerhänt eller vänsterhänt? – höger
65. Coca-Cola eller Fanta? – Coca Cola.
66. Pizza eller kebab? – kebab
67. Randigt eller prickigt? – Randigt.
68. Älska eller älskas? – båda ofc
69. Leva eller dö? –  Leva?

ANTAL:

70. Personer du älskar? – min familj och mina närmaste vänner
71. Personer du hatar? – finns nån
72. Personer som sagt jag älskar dig? – många
73. Personer som hatat dig? – finns väl alltid folk? men bryr mig inte om dom?
74. Glassar du ätit på en dag? – Vet inte
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? – har vart på tre en så länge,
76. Gånger du haft minnesluckor? – läxförhör, prov och så
77. Piercingar har du? – tre
78. Personer du saknar just nu? – finns många
79. Gånger ditt hjärta brustit? – För många gånger.

VEM:

80. Vill du kyssa nu? – han
81. Ska du träffa imorgon? – vet inte?
82. Sjöng du senast för? – mig själv
83. Hade du senast en MSN-konversation med? – minns inte
84. Spelade du tv-spel med senast? – min bror
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? –ja
86. Vill du kasta en sten i huvudet på – ingen tror jag
87. Förtjänar att dö? – ingen förtjänar att dö
89. Vill du sova brevid inatt? – honom såklart...

VAD:

90. Gör dig glad? – Atatt vara med dom som jag älskar, musik och mycket meer!
91. Gör dig ledsen? – når folk sviker och sprider osanningar,
92. Vad vill du helst göra nu? träffa elin, färga  håret och shoppa
93. Önskar du att du slapp göra? Gå i skolan
94. Vill du ha nu? – Pengar.
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? – Pengar mobil data
96. Längtar du till? – jag får träffa min bror, nathalie och bebisarna :D
97. Tycker du om dina betyg? – har inte haft betyg än
98. Ångrar du i ditt liv? – alla gör misstag och det finns saker jag ångrar ja
99. Är det bästa som har hänt dig? – finns mycket
100. Varför gjorde du detta? – för jag hade tråkigt i väntan på elin ;)


theresa på ingång

sitter och dunkar massa musik i väntan på theresa, sötnosen :*
Så fort hon kommit så ska vi börja fixa oss och sen bär de av till elin :)
btw, såg en bild och fick värsta fetaste flashback, shit vad jag saknar den undrerbara staden örebro!
Vill åka ditt NU NU NU, gå och shoppa, besöka g-vik och lek och buslandet! Fall ni inte visste så har jag ''bott'' där varannan helg förut, även på mina lov osv! sjukt underbar stad, dom har verkligen allt där och lite till! gooosh, saknar :) Jag och theresa snackde om att vi skulle åka ditt någon gång, hoppas det blir av :)
rutschkana från lek&bus landet
en väldigt LITEN del av den GIGANSTISKT STORA ''klätterstälningen''
skäppgrejen från lek och buslandet
en liten del av g-vik
denna gata har man promenerat många gånger asså ;)
den här känner man också igen efter många promenader hemåt från stan
svampeen, en resturang/caffé i öebro som min kusin ägde förut, har man ätit på några gånger
stolteheten, örebro slott!
hittade inte de huset jag bodde i men här är ett hur som låg lite längre bort!
SHIT, örebro vad jag ssaknar :(

torsdag :)

Godmorgon solstrålar ;)
Vaknade för inte så länge sen och sitter och försöker äta min frukost vilket går sådär :/
chattar med min älsklingspoookkii på faceb också, kollade nyss lite bloggar o så:)
Theresa kommer till mig om en stund så då ska vi fixa oss tillsammans och sen drar vi till elin, nice som fan;)
OCH JUSTE, idag blir de fanimej på riktigt sista dagen jag käkar onyttigt! eller kanske bättre att ta det efter helgen?
haha, vi får helt änkelt se ;)

G

odnatt♥

jaag har t-r-å-k-i-g-t :/

har nyss snackat med min älskling amiiiebananiiie :D saknar b-ruden så sjukt jävla mycket :(
men iallafallllllll, har typ hur tårkigt som helst? finnns INGENTING att göra?
Iallafall, har snackat me matte o han ska köpa en laddare av mig, så får lite peeengar  yaoou :)
brra de ju? ! (Y) Men aa har inget att skriva jalla orkar xd

orka-.-

hade skrivit fetaste och långaste inlägg och såklart försvinner allt, jävla cepe, orka -.-

dagens :

,
jeans,
t-shirt

regn, regn och reeegn...

Hej på er :)
kom in för typ en timme sen? Har haft sjukt kul!
Träffade först julia o vi drog till elin och vi drog ner till stan oså :)
på stan träffade vi issa och elin, men jag hann inte stanna för skulle med mamma och köpa skor, så då var de gjort (Y) Sen drog jag till elin thorsen o där var julia, sen kom elin johansson, issa o olsson så vi satt vid illian och snacka lite oså :) Sjukt kul va de :) Försten, vart AS GLAD idag, fick reda på att elinjohasson sökt in till illian och kommit in, hon va där idag så vi börjar i samma klass o allt! kommer bli så sjukt jävla azooooom :d
Behöver inte längre pirra inutimig och de e inte lika läsakigt nu när jag iallafall känner en, så de är bra :)
Just nu sitter jag iallafall o käkar mitt älskade godis och ska snart ladda över bilder till datorn så lägger ajg upp dagens outfit! Håll utkik :d

fix nu

ska börja fixa mit nu! ni vet allt ;)
skriver nog inte mer förän ikväll?

Lasse Åberg

Godmorgon sweetiis :')
Vaknade runt HALV NIO? eller ja, vakna och vakna.. elin ringde och väkte mig, nödvändigt, NEJ?!
Gick iallafall upp, fixade frukost och kollade på lasse åberg, sällskapsredan, gammal favorit faktiskt ;)
HAr alla lasse åbergs filmerna så har börjat kolla på dom lite igen, dom är faktiskt bra :D
Ska träffa julia idag, får se vad vi hittar på? Ska försöka trösta henne lite, fortfarande ledsen
nämligen så att hennes kille gjorde slut igår efter 1 månad o 9 dagar så hon grät jätte mycket oså!
Men finns ju alltid för mitt lilla hjärta såklart :)  Ska iallafall snart börja fixa mig!
dsv, smörja in mig, platta håret, sminka mig och välja kläder! Ska troligtviss åka och köpa skor idag också!
kan behövas! Får se om jag gör de innan jag träffar julia eller med henne! inte roligt att åka själv ju :(
tänkte iallafall på såna här skor:

sista inlägget

orkar inte sitta framför datorn, mer! helt dött ju?
har nyss fixat en nya header åt julia, vissar bild snart! Ska iallafall kolla på tv eller kanske försöka sova? är iallafall
sjukt trött o massa.. Ska träffa julia i morgon så det blir roligt! Men aja, godnatt♥

baby, jag älskar dig! så glad att jag har dig, lämna mig aldrig<3

musik, choklad datan (Y)

Hej på er :)
sitter här framför datorn och lyssnar på en sjukt underbart bra låt, käkar choklad och snackar med min älskade storasyster julia, som jag var med tidigare idag! vi gjorde inte så mycket! vart ganska depp sådär mot slutet, julia mådde inte alls bra, tårar och mycket minnen kom även upp för mig! men julia.. du ska veta att jag alltid finns om du behöver snacka omdethär? vet perecis hur jobbigt de är och kommer aldrig svika dig hjärtat, älskar dig ♥
iallafall, har kollat några bloggar och ska fortsätta med resten så bloggar jag lite senare, och lägger upp någon bild(;

sol in my ♥

yes, nu har jag fixat två bilder åt julia, en svar på tal o en frågestundsbild! så nu har julia satt igång sin frågestund så passa på att fråga henne allt ni vill ha svar på. HÄR!
nu är solen här? konstigt väder alltså? först mulet, sen sol, sen regn och åska och nu sol? haha
jaja då blir de nog hård träning ikväll, taggad yaoou :)
Ska snart träffa julia, uppdaterar sen :)

tråk

asså det här börjar bli riktigt tråkigt?
när man skriver såhär vanliga inlägg så får man lite kommentarer då och då men när jag väl frågar er om det är något ni vill se mer av här i bloggen så får jag inga kommentarer. Ska jag tolka det som att det jag gör just nu är lagom och bra? att detinte är något mer... känns inte så? eftersom vissa bloggare har ju mer än vad jag har och ända vill ni se mer av dom? tycker själv att de är ganska tråkigt att blogga om samma sak hela tiden? därför är de bra om ni kommer med förslag eftersom det är till er alla inlägg som publiceras är till, så liksom ni väljer ju vad ni vill se, och läsa om, så komigen nu kommentera lite förslag?

fyfan :...

usch, precis när jag skulle träffa julia så började det oska o regna, vart ju jätte rädd :(
så väntar lite tills de lugnat sig så ska jag träffa julia! Och vi som tänkte träna ikväll? får se hur det blir :)
anyway, vart skit förbannad när janell frågade om jag hade kommenterat henne blogg om hennes mun o grejer? men de har jag inte, och då hade någon kommenterat med mitt namn! såå sjukt trött jag blir! Vafan? stå för det ni skriver istället för att någon annan ska få skiten för det? bara så jävla omoget! ni går runt och tror att ni är så mogna o så gör ni såhär! fattar inte vad ni ser det roliga? gaah, irriterad :S
IALLAFALL.. mamma är och handlar så när hon kommer hem ska hon börja med maten, bra de för är sjukt hungrig!
vill träffa älsk också! haha shit va ja tjatar, men aja..............

träffa julia snart

Ja som ni såg har jag svarat på två riktigt cepiga kommentarer av två helt brända människor? synd bara att en av dom inte kan stå för vem hon/han är!? haha... iallafall så ska jag snart träffa julia! Vet inte vad vi ska göra!
Lite senare ikväll ska vi iallafall dra och träna, skönt faktiskt :) Var sjukt kallt imorse när jag vaknade så sitter med jeans och tjocktröja men nu skiner solen som fan så tror jag måste byta om? faast det blåser lite iallafall!, jaja...
saknar min pojkvän sskit mycket, ska försöka få tag på honom så vi kanske kan ses en stund också, nice :)
min bästa vän, min syster, min andra halva!
jag älskar dig tills dagen jag går bort ♥

svar på tal #2

snacka inte för mycket skit nu lilla gumman, det lönar sig inte med att snacka skit för då kommer det spridas och bli ett litet BRÅK ! hahahahhahah

SV: jag har inte snackat någon skit alls? jag har skrivit det som är sant, de som händer och om idioter som bor på min gård som snackar skit om allt o alla! Och jag vet inte va du ser i det här som är så himla roligt, du kan gärna få skriva de till mig och även skriva vem du är? så jävla fegt att sitta och kommentera onödiga kommentarer och sen inte ens stå för vem man är, istället kommentera anonym? mog1

svar på tal!


asså vet du vad
du måste lägga ner med idiotiska kommentarer på folks bloggar
sen måste du lägga ner med att använda utropstecken.
så kan du sluta dampa och leka fjortis samtidigt.
MVH Nicole.
SV: ''du måste lägga ner med idiotiska kommentarer på folks bloggar''
min fösta fråga till dig då är, vems blogg har jag kommenterat idiotiska kommentarer?
för om du tycker att tillexempel ''kunde inte vara bättre, sj?'' är en idiotisk kommentar vilket  var den senaste kommentaren jag la i någon blogg så måste de seriöst vara något allvarligt fel på dig? och grejen är att jag komenterar nästan aldrig någon blogg om dom inte skrivit om mig? men ungefär denna kommentar som du get mig, den var jävligt idiotiskt däremot! Och säg inte heller åt mig vad jag ska göra, det är min blogg och här skriver jag precis som jag vill, om jag vill använda utropstäcken, ja då gör jag det!
lillagumman, damp är inget liksom man gör? damp är som en sjuktdom/handikap, det är något man får och har då kanske hela livet eller något man föds med och jag har inte damp! fjortis? hahahah, kolla dom här klippen på youtube på alla fjortisar som skämer ut sig och gämför dom med mig, då har du ett klart svar på vad en fjortis är, och inte en sån som mig :)

-

jag är så jävla less på den här lilla hållan! Allt skit snack som går om folk! vafan? ta reda på REN JÄVLA FAKTA innan man börjar babbla på! liksom orda sitta och hitta på lögner om människor? det resulterar ju bara i att man är riktigt jävla trött på sitt liv och verkligen inte har någon som helt friitid så de ända roliga man råkar komma på att göra är att snacka en massa jävla skitsnack om folk som inte gjort ett skit?! hur orkar man egentligen? jag menar, det ä ju inte heller så annat något blir bättre av skitsnack? tvärt om? alla får ju reda på de förr eller senare och då blir du ju bara massa bråk? Orka, seriöst? bara problem? Då är de väl ända så jävla mycket bättre att hålla sig till sanningen och inte snacka om sånt som man inte vet någonting om och inte har med att göra för den delen heller! JAg blirr bara så sjukt trött på människorna som bor här? vafan! tillexempel,  min mamma hade ett par klackskor med snören på, så cyklade hon med mig och var lite glad! och så fastande snöret i skorn i pidalen så hon vinglade till lite och snubbla lite, JA då sitter de några jävla ruskigt äckliga kärringar ute på gårde och ser helt skräckslagan ut och börjar snacka om att mamma är full och jag vet inte vad. då är min fråga? ÄR MAN FULL FÖR ATT MAN FUCKING FASSTANDE MED SKOSNÖRET I PIDALEN, ELLER ÄR MAN FULL FÖR ATT MAN ÄR LITE FUCKING GLAD?!
nej men visst, jag ska istället be min mamma att alltid vara som en liten sur bitterfitta och aldrig mera gå i skor som har snören och cykla sammtidigt, för när hon är glad o har såna skor, då är hon FULL? vafan är det me folket?
ändå var dom vuxna jävla människor, moget mog1?! NEJ, inte dirr!  + , grejen är att de är inte första gången dom slänger ur sig sån här bullshit? Tillexempel, ni vet min bästa vän julia, hon flyttade från min gård, en av anledningarna var för dom här kärringarna snacka så jävla mkt skit om julias mamma! fattar inte att man kan gå så långt att man får någon att flytta från området! MEN, självklart gäller inte det här alla! vissa här är helt jävla undebara, bara älskar dom, så härligt! men vissa, ni kan rent ut sagt, DRA

fucking cepe blogg.se

shit palla blogg.se hur segt som helst, bara laggar ju :( mobilen också för den delen, kan inte ladda över bilder? men julia skickade en bild när vi lekte ''boys'' o även på min outfit så lägget dom nu↓

du och jag, föralltid♥

bässta dagen :)

Heeellu :)
Shiiit vilken härlig dag de har vart idag asså..  tänkte berätta lite kort?
Först väkte som sagt älskling mig typ halv elva? började fixa mig och sen träffade jag julia och seeen träffade vi kasper o matte, vi drog hem till kasper och bara låg och chillade och snacka, mys :D
Sen drog kasper o matte o käkade så då var de bara jag o julia, vid kvällen så gjorde vi oss till killar...
vi satte jeansen på häng och ghade varsin stor t-shirt och kofta och så hade vi mössa med håret instoppat.. haha fett roligt vi hade! men sjukt pinsamt när vi träffade på älsk, hahah gud va jag garva, han måste tycka att jag e skit konstig, haha skitsamma ;) Ska ladda över bilder från mobilen till datorn så får ni se dom sen, good? :D

bässta dagen :)

Heeellu :)
Shiiit vilken härlig dag de har vart idag asså..  tänkte berätta lite kort?
Först väkte som sagt älskling mig typ halv elva? började fixa mig och sen träffade jag julia och seeen träffade vi kasper o matte, vi drog hem till kasper och bara låg och chillade och snacka, mys :D
Sen drog kasper o matte o käkade så då var de bara jag o julia, vid kvällen så gjorde vi oss till killar...
vi satte jeansen på häng och ghade varsin stor t-shirt och kofta och så hade vi mössa med håret instoppat.. haha fett roligt vi hade! men sjukt pinsamt när vi träffade på älsk, hahah gud va jag garva, han måste tycka att jag e skit konstig, haha skitsamma ;) Ska ladda över bilder från mobilen till datorn så får ni se dom sen, good? :D

jag älskar dig<3

hej på er :D
sitter hemma i julias rum och väntar på att hon ska äta klart! Vi har som ni vet vart hos kasper o matte,
riktigt trevligt de alltså, älskar diiig kasper babiiii♥
När julia är klar ska jag iallafall in och äta och sen ska vi träffa boysen igeen yaaou..........

hos julia

Heellllu sweeetii :)
En söt liten pojke väkte mig halv elva idag så är ganska trött typ ;( Sitter iallafall hemma hos julia och väntar på att hon ska fixa sig klart vilket hon värkar ha gjort nu? (: Vi ska väl typ inte gö så mkt, tror vi skulle träffa kasper o matte sen om en stund typ :)  aa, aaa, aaa, haha nej men skriver ikväll :) <3

halv 11-.-

Godmorgon swettis :*
bad kasper väcka mig i idag med hopp om runt 1 för de är då han oftast själv brukar gå upp, men söt ska han vara och väcka mig HALV ELVA?! men, lite mer okej än kvart i tio som någon liten tjej visst gjorde? ;)
well, jag är iallafall vaken nu. Ska börja fixa mig snart och sen träffa julia :)
Hörde att det inte gick att komma in på min blogg? vet inte vad problemet är, som vanligt de här jävla blogg.se -.-
menmen, nu skriker min mage efter mat! Vi hörs ♥

när jag träffa dig var världen upp och ner, allting var oklar!
du kom du blev min hjälte och du hjälpte mig stå rakt, båda fötterna på jorden, en dröm och ett mål.
jag har alltid vetat vägen men du hjälpte mig att gå! Jag vågar stå för mig själv, vara stolt för den jag är!
Du har ändrat något stort i mig , vet inte vaad de är? mina rop har blivit hörda, jag har nått fram till en dröm där jag i flera år inte trodde fans. även idag kan jag ibland inte förstå vad som har hänt för varje dag du går ifrån mig så vill jag ha dig här igen! Du fick mig börja älska mitt liv och hela världen, så kom ta min hand jag är din i alla lägen.
Du har rest mig upp för alla gången jag har ramlat, du är min andra del fast den bättre halvan!
Lyckligast i världen, jag ber inte om annat! kom nära, håll om mig och säg att du stannar! Jag hittade ett själ till att fortsätta kämpa, var redo att ge upp men du fick mig att vänta! Jag sökte efter lyckan, du vet att jag har letat och sen hittade jag dig! Det bästa i mitt liv, jag är så glad att du har rört min själ för jag var vilse men du läde mig på rätt väg! Du håller i min hand när du vet att jag behöver dig och jag hoppas att du aldrig kommer släpa mig!
om jag mår dåligt bara säg att allt blir bra, för jag litar på dig, det är väl så det ska va?
Du har vissat mig kärlek att ja duger som jag är, tänk tillbaks på första da´n, nu står vi här!
Jag är så glad att vi har träffats! Jag var nere på botten men nu är lyckan på max!
för mitt liv var ett spel, men jag vann den dan, jag förlora ingenting jag vann mitt liv tillbaks!
jag älskar dig baby, och vad som än händer kommer ingenting få komma imellan oss..<3

Så jäääävla glad :D

Heeellu :) Träffade julia vid 8. Har saknat snuttan så grymt mycket allså:) Äntligen hemma.
Vi ska ses i morgon också så ska vi träffa mina två favoriter :d älsk  och matte,
yess ni läste rätt! har väntat så länge på de här, så sjukt lycklig glad, allt :D kunde inte vara bättre ju!
big love ♥♥

Mätt

Har precis ätit mat, vart wook idag.. helt okej (Y) Ska typ sätta på en film snart hade jag tänkt...
har ganska tråkigt? som alltid ...............................................................................................

-

jag minns när vi slutade 5;an och hamnade på den andra skolan, det hände något och vi bara slutade snacka och vi tappade kontakten, vi sa inte ens hej? men när sommaren började hittade vi tillbaka jag minns att vi sa föralltid vi..
men det vart inte så... men du ska veta att jag är kär på ritkigt, hade det inte vart som jag sagt, hade jag aldrig fortsatt kämpa! men det gör jag, för du är den ända killen jag brinner för................

Söndag!

Godmorgon, eller? jag vaknade för typ en halvtimme sen. Faktiskt riktigt skönt att få sova ut.
Idag vet jag inte vad som händer, ingenting tror jag? Dåligt väder också, blää :/
Ska snart fixa lite lunch för är verkligen vrålhungrig :( Juste :D
idag kommer min söta syster äntligen hem, gissa om jag saknat henne? shit, äntligen ♥
Chattar med leek just nu också, vi har fettaste planen på G yaaoou, men hinner inte nu, måste gå på toa xD

tankarna...............

Det gjorde riktigt ont när du skrev sådär, du vet att jag gillar dig ju. Undrar om det var för att göra mig svartsjuk för jag har ju inte tagit reda på om du gillar mig tillbaka eller kanske du bara skrev då? Men du vet iallafall exakt vad jag känner och just nu bara väntar jag på just den dagen!
Snart får vi träffas, gud vad jag längtat efter att få höra det! Gud va jag längtat efter er! Jag ska ta lilla bebisen, snofsa henne i nacken och bara myssa med henne! Kommer bli så grym roligt att få träffa er! Och lilla pojken, oj va vi ska busa! Det här kommer att blir det bästa på väldigt länge :D
Min bästa vän. sitta uppe i göteborg.. Jag grät när du berätta vad somhänt, jag grät när du berättade att du skulle dra. Shit vad jag saknar dig och värre kommer det att bli! Vi har inte kännt varandra länge alls, men jag vet allt om dig och du vet allt om mig, det är helt sjukt hur mycket man kan älska en människa.. Men du betyder iallafall massor för mig och jag vill inte bara vara ifrån dig sådär, de kommer göra för ont! Amira, jag älskar dig !!
Sofijahs låtar är verkligen bra, dom får mig att tänka på så många minnen mellan mig och olika personer. Önska jag kunde skriva egna såna där bra depptexter :)
Även fast jag bråkar med min mamma och verkligen slänger mig på sängen och inte vill bo kvar med henne så känner jag efte allt ändå att jag skulle inte vilja byta ut min mamma mot nån annan mamma! Även om jag tkr hon är för sträng ibland, för gnällig och arg så älskar jag min mamma massor, ♥
Du och jag e rikitgt bra vänner men ibland vill jag bara klappa till dig! Du går mig verkligen på närverna ibland, kan inte fatta att vi egentligen ändå är vänner, men du vet o även jag evt att längst in i mitt hjärta , den platsen har du! jag älskar dig även fast du kan vara hur jävla irriterande och jobbig som helst, puss mitt hjärta!
Shit va trött jag är, palla vaa uppe.. sova borde jag göra för annars orkar jag inte imorgon

kocken skriver (H)

Vart sjukt hungrig så började laga mat åt mig o min brur, vart spaghetti och korv, sjukt gott är det :)
Borde fan bli kock? haha nej jag ska bli behandlingsasistent, pungt slug.

vinter

Jag vet inte om det är något fel på mig men hittade massa mysiga vinterkvällsbilder och shit vad jag saknar vintern!
Så mysigt att gå krypa ner i sin sköna vinterjacka och varma vinterskor och bara typ vara ute och gå på kvällen och höra snön prasla under skorna.. Och julafton? alla packet, själva stämningen.. shit va jag längtar.
Men vi får väl se vad jag säger sen när vintern väl är här, då kommer jag väl bara tjata om att jag vill ha sommar och värme igen, haha vet hur jag är ;) Men jusst nu bara superduper längtar jag till vintern är här :D
Ni måste hålla med mig om hur mysigt det här ser ut? visst längtar man ända lite till vintern?
massa myss när man fick glida ner i såna här stora varma och sköna jackor :D<3

mitt huvud...

... kommer att sprängas snart trots att jag sutit och käka massa alvedon, majgad ;(
iallafall, har sjukt tårkigt också men tänker inte gå och sova innan 2 inatt, pungtslutt! Nu ska jag kolla om det finns något gott här hemma eftersom min godispåse är slut för länge sän? bläää, stackars lilla mig :(

mina öron :(

Har suttit och lyssnar på min brors dåliga musik hela kvällen typ, shit stackars mina öron :/
iallafal, så chattar med victoria på fejjan, har typ allmänt tråkigt.. Min godispåse är snart slut,
bää, saad face :'( Haha, nejdå.. Såg vindruvor i kylen så det är lung yaaou ;)
Nej men kolla, nu fick jag min bror att sätta på e bra låt också, fett bra jag är :d

tävling

Jag är med och tävlar hos Viktor Frisk om att vinna en one piece som man desutom får designa helt själv!
Vill du också vara med att tävla, tryck bara HÄR för att komma in på hanns blogg där tävlingsreglerna står.
Hoppas verkligen jag vinner, skulle ju absolut inte sitta fel med en onepiece i gardiroben :)


isabelle stömberg

Har nyss kollat igen lite på isabelle stömbergs blogg, tjejen ger mig verkligen insperation, fett fin också ;)
Nu iallafall sitter jag som igår framför datorn med min bror bredvid mig som också sitter framför sin datron, haha nördar? xd sitter även med min älskade godispåse i högsta hug, ganska chill liksom (H)

-

det gör ont att se dig gå med andra tjejer, även fast jag vet att ni bara är vänner, men kan jag vara säker på min sak?

godis :D

kom nyss tillbaka från godisgallerian :) Köpte godis till mig och min bror! Blir en sån där slapp kväll idag igen, ganska skönt var det faktiskt :D Vet inte riktigt vad jag ska göra nu,. tänkte blogga lite fort hos julia så gå in och kika om några minuter :) www.juullliiiaadencoola.blogg.se

mätt

Har nyss ätit, vart grillat idag rå, ganska gott :) Ska snart svara på en kommentar och sen ska jag nog åka och handla något tills ikväll tänkte jag faaaaktiskt ;) haha nej men..
nu ska jag iallafall åka till gosidgallerian, hörs <3

.

Kärleken du gav till mig den föddes in ifrån, fast allt jag trodde var mitt, det var bara ett lån,.
Du ramla ner från himlen som en livsglödande ängel, du att jag var världefull och du blev min största hjälte!
Men tiden försvann i alla dessa dar och som det känns nu, har jag ingenting kvar!
allting som vi gjorde och minnen som vi dela, var det aldrig äkta, jag fattar inte va du menar?
Allt som var så bra, jag levde i en dröm och om jag ska leva utan dig blir jag som el utan ström!
Var de verkligen på låtas, var ingenting sant? Du har delat på mitt hjärta och nu står det på kant.
Jag levde i en tanke, kan det varit du och jag? Jag vill att du ska återvända jag hoppas varje dag!
Att leva utan dig, bara tanken får mig stanna. Jag älskar dig föralltid och nu har mitt hjärta stannat...
Det kan aldrig mera slå för någon annan än dig! Du måste komma ihåg, du är den ända för mig!
Du kanske tror att jag ljuger eller bara spelar med, men du är den ända killen jag vill vara med!
Jag saknar dig så mycket, vill bara ha dig här! glöm aldrig bort, det är dig jag älskar ♥

Lördag

Godmorgon sweethearts♥
Vaknade för nån timme sen? Har legat och dragit mig i soffan bara o kollat på en film med min bror :)
Ska inte hitta på något speciellt idag vad jag vet? Bara ta det lung o chilla galet liksom ;)
Blir typ en sån hår, ta-hand-om-mig-själv dag ;) Men man vet ju aldrig? kanske alltid kommer något emellan, vi får helt änckelt se vart denna lördag leder mig? :D Sitter och dunkar ken ring - kelian, sjukt fin låt om hans son, blir lite rörd fan (a)  Har iallafall sjukt ont i huvudet? vet inte varför.. Har det typ varje morgon när jag vaknar? Jaja, ska fixa lite här på datorn och fortsätta på julias header! Uppdaaterar mer senare ........
julia o jag när vi var små ;)

geten skriver!

Jag är verklige satans trött nu, skulle kunna somna stående! Ska iallafall borsta tänderna och så nu och sen ska jag sova så att jag inte sover hela dagen i morgon!
Godnatt♥

-kunde inte komma på något bättre liksom-

Sitter och smaskar på mina älskade chips fortfarande :) Har ganska tråkigt ;) händer typ ingenting på datan xd
och eftersom de inte händer så mycket finns de helle inte så mycket att skriva om. ska snart sova, är sjukt trött o hungrig :( men skriver lite senare ♥

nu har jag feettt roligt

skypar med elin, hahhahahhaa fett roligt och hon har ju skönaste brorsan också, ''elin, bollarna vart konstiga?'' hahahha xd men aa, chattar me maya på fb också, saknar bruden så mycket :( Men vi ska ses någon dag osv :)
Lyssnar på deppiga sofijah låtar också, ganska roligt, haha nje men aaa .. xd

.............................................................................

ingenting händer, därför uppdaterar jag inte xd

här ska de vara en rubrik ja :d

Sitter och käkar chips och lyssnar musik osv, ska kika några bloggar osådär, sen tänkte jag kanske kolla film eller något? händer typ ingeting ju? ovanligt dött på fb också :s  Vad gör ni denna fredagkväll ;) ♥

kom nyss in :)

kom nyss in efter att jag träffat elin thorsen! Va sjukt länge sen vi sågs att de var roligt de :)
Just nu sitter jag bara här framför datorn och tråkar och min nördbror sitter brevid mig med sin datron, trevlans ;) s
ska iallafall kolla runt på lite bloggar nu och bara ta det lungt, börja på julias header eftersom jag inte hann de innan jag drog ut till elin! Men ja, har ingen aning om hur jag ska göra den xd

fredagsmys

Så där.. nu har jag nyss kommit hem från affären och köpt lite gott till kvällen, på väldigt länge ska jag bara sitta hemma och ta det lungt, ganska nice det med! Känner också att de kan behövas, känner mig riktigt sliten kan jag ju säga! Nu ska jag iallafall värma på en billypizza o börja lite på julias nya header :)

min storasyster, jag saknar dig massor♥

-

jag hoppades på oss men det blev inte så, men en ända sak måste jag få dig att förstå.
Att allt som jag sa till dig , det var så äkta och ingenting på jorden kan få det att ändras.
Kanske är jag dum som tror att jag duger för dig men ärlighet varar längst, du är det finnaste som hänt mig♥

trött som fan!

Hej sötnosar ;* Kom hem för kanske 40 minuter sen? åh shit, trode jag skulle dö när jag och julia skulle böja knalla hem från stan i den här hettan? Svete bara raan på mig så nu sitter jag är i bikini och bara slappar med min Fruti Shoot :) Som ni vet så sov ju jag och julia och elin inatt därav anledningen att jag inte bloggade så mycket! Vi hade iallafall så sjukt roligt. och mitt i natten bestämde vi oss för att gå ut och sova på elins stora stutsmatta, haha helt sjukt! Men ja som sagt, riktigt roligt var de :D Nu har julia åkt till hennes pappas sommarstuga så kommer sakna henne så sjukt mycket, men hon kommer hem igen på söndag så då ska hon och ja ses tänkte vi ;') SJust nu sitter jag och lyssnar på typ gammla sofijah låter, shit så mycket minnen som kommer upp, både bra och dåliga! Jaja, ska läsa några bloggar nu så uppdaterar jag mer sen :)

JUST NU:



haha ursäkta den dåliga förtäckningen men  orkade verkligen inte xd

typ askul :D

heeellu :)  sitter här i julias säng och väntar på att dom två ska komma ut ur toan, vad dom nu gör där inne tillsammans ;) haha nejdå, men har verkligen sjukt kul med dom här två söta tjejerna, livet leker :D
vet fan inte när vi kommer sova? är iallafall inte trött än satt :D men jaa, orkar inte blogga så mycket så skriver mera i morgon. ¨
puss

hos elin

chacha bloggen ;* haha nej driver ;) men sitter hemma hos elin just nu med julia.. vi slaggar här inatt så de blir ju riktigt trrrrreeevlans xD haha, jaa :) Vi sitter typ och äter chips och har det riktigt roligt typ ;) HAr vart me elin o julia s´åklart, idag asså ... vi träffade även issa och hennes fulfula kille och två till, helk okej asså :D ahaha ja, har typ inte så mycket att skriva om så ja, ja ja ja ja ja ja haha nej men aa hejdååååå xd ♥

hos elin

chacha bloggen ;* haha nej driver ;) men sitter hemma hos elin just nu med julia.. vi slaggar här inatt så de blir ju riktigt trrrrreeevlans xD haha, jaa :) Vi sitter typ och äter chips och har det riktigt roligt typ ;) HAr vart me elin o julia s´åklart, idag asså ... vi träffade även issa och hennes fulfula kille och två till, helk okej asså :D ahaha ja, har typ inte så mycket att skriva om så ja, ja ja ja ja ja ja haha nej men aa hejdååååå xd ♥

hos elin

chacha bloggen ;* haha nej driver ;) men sitter hemma hos elin just nu med julia.. vi slaggar här inatt så de blir ju riktigt trrrrreeevlans xD haha, jaa :) Vi sitter typ och äter chips och har det riktigt roligt typ ;) HAr vart me elin o julia s´åklart, idag asså ... vi träffade även issa och hennes fulfula kille och två till, helk okej asså :D ahaha ja, har typ inte så mycket att skriva om så ja, ja ja ja ja ja ja haha nej men aa hejdååååå xd ♥

hos elin

chacha bloggen ;* haha nej driver ;) men sitter hemma hos elin just nu med julia.. vi slaggar här inatt så de blir ju riktigt trrrrreeevlans xD haha, jaa :) Vi sitter typ och äter chips och har det riktigt roligt typ ;) HAr vart me elin o julia s´åklart, idag asså ... vi träffade även issa och hennes fulfula kille och två till, helk okej asså :D ahaha ja, har typ inte så mycket att skriva om så ja, ja ja ja ja ja ja haha nej men aa hejdååååå xd ♥

Torsdag!

Godmorgon babes<3
Vaknade för en liten stund sen, såklart av att min moster kom som hon typ gör varje morgon? haha ja!
Ska iallafall ringa till julia och försöka få lite liv i henne och även äta lite frukost och fixa mig lite!
Blir så sjukt trött på svenska sommaren? Nu är det mindre än två veckor kvar tills skolan börjar och NU börjar de blir finnt väder! Visst, jag älskart men varför kunde det inte vart så här förut också? gosh, trött jag blir :s
Nej nu ska jag överlämna datorn till min söta mami och ringa julia!
hörs ♥
jag och min storasyster♥

trött

ska gå och lägga mig i sängen o messa lite me folket! hörs i morgon!
godnatt♥

bilder-

dagens första outfit↑
dagens andra outfit↑
jag i kasper extremt sexiga käps xd
julia min söta sak♥

Ska träffa julia i morgon med och Elin ska även va med, grymt kul :)
Juste jag och julia snackade om att vi ville hitta på något tillsammans nu i sommar, (trots att sommaren snart är över) så vi ska iallafall åka till grönan tillsammans nu någon gång i augusti. Tror det blir samma helg då skolan börjar eftersom julia kommer vara borta med hennes pappa i hans sommarstuga ett tag också. Kommer bli sjukt kul :) älskar karuseller och hon med så kommer bli ganska nice att åka med henne (Y)
Har ni någon gång vart på grörnan? och vilken karusell gillar ni bäst?

här då?

Tjenare ;)  kom in runt tio, har haft så sjukt roligt ikväll! Var ju som ni vet med julia och vi träffade kasper och typ någon skit snäll kille, anton? och sen kom även matte! Vi hängde mest runt och tydligen var vi i ''sala'' haha kommer aldrig glömma denna kväll, roligast var ju slutet med två extremt dryga tjejor, ahaha ;) Iallafall så just nu sitter jag och klickar runt lite här på datan, har ganska tråkigt faktiskt :( Ska fortsätta kolla några bloggar och sen ska jag käka något. kommer bilder på dagens outfit och även en söt bild på mig i kasper käpps, så stanna kvar sötisar♥

så duktig flicka :)

Godmorgon sötisar, eller ja jag vaknade inte nu utan runt halv nio! Följde med min bror till tvättstugan och tvättade upp lite linnen och så :) duktig flicka ;) Ska iallafall börja fixa mig, platta håret sminka mig osv, sen ska jag träffa julia :D Får se vad vi hittar på för något! Föresten, vad tyckte ni om designen? själv vart jag riktigt nöjd ;)

tryck F5

Sådär, nu är den nya designen uppe, rikgit nöjd faktisk(Y)
ska iallafall gå och sova nu, så sjukt trött!
godnatt♥

ny design

ska försöka ge mig på att göra en nya design nu när jag har tagit lite nya bilder osv :)
Så kommer upp inatt eller i morgon :)<3

Enköping = (N)

-
Jag är så sjukt trött på Enköping och alla falska människor som bor här!
Folk snackar skit om andra dom kanpt känner och allt det för alla falska rykten som går från öra till öra!
Folk hör något om någon annan och bestämer sig genast för att det är sant utan att ens höra med personen i fråga om det verkligen är sant! Verkligen trött på sånt.
Sen är den här staden så sjukt tråkig också! Dom årdnar aldrig något för oss ungdomar! jag menar man kan ju inte direkt gemföra den här staden med tillexempel stockholm? Liksom sitter man hemma någon dag och har tråkigt, vad ska man hitta på? Ja man drar till baduset kanske som inte ens har någon rolig vatenatraktion? Eller ja, här i enköping badhus har vi inhenting förutom basänger 3 hopptorn och bad-leksaker? Hur roligt?
Men i stockholm ja då drar man till grönan eller något roligt museeum? eller uppsala? ja då har vi fyrishov? eller örebro, då kan man ju alltid kila iväg till g-vik eller varför inte lek och buslandet? men här dra man ut på en cykeltur när man har tur med vädert? så sjukt tråkigt :( Mycket skit bland ungdomar också som börjar röka i unga åldrar och tillomed använder droger? men de är klart, det är lätt att det blir så i såna här små städer när de heller inte finns något annat att göra? och som sagt är denna stad så liten så inte alls svårt att gå tag på de? Desutom vet jag att det inte bara är jag som tycker såhär! har både hört från andra och läst på andra bloggar om hur mycket dom avskyr den här tråkiga staden.. Jag menar vi har inte ens ett rikigt köpsentrum?! Och när det väl finns lokaler lediga, nej då ska dom öppna ännu ett apotek? jag menar det räcker väl med ett apotek där allting redan finns? Och om inte annat kan man väl fixa något roligt åt ungdomar här i staden, typ dom från 12-18? För liksom puber och sånt finns det ju gott om för de vuxna men vi ungdomar vi ska sitta hemma i soffan och kolla på beck eller något? Nej usch, jag vill verkligen flytta från den här staden till någon större stad där det finns mer att göra! ända jag inte vill är att lämna mina vänner, dom betyder för mycket för det! Annars skulle jag inte ha några som helst problem att förflytta mig till tillexempel stockholm?
Vad tycker ni kära bloggläsare om Enköping? Roligt att höra era åsikter :)

bara för dig!

Jahap, fick en liten söt kommentar från Theresa att jag skulle blogga för att hon hade tråkigt så gör väl de då, bara för dig sötan ;) Sitter och dunkar ras cricket just nu, skin! så grymt fin låt, väcker så jävla många minnen, både bra och dåligt :) Sitter även och dricker min rosa fina burn och käkar godis, usch inte bra :( Har föresten bestämt mig på riktigt att nu efter sommaren, alltså till hösten så ska jag äntligen sluta äta de här jävla godiset! blir bara fettare och fettare, inte bra alls :( Ska börja träna och sånt där! bra va? :D Och istället för godis så tänkte jag ersätta det med frukt, lika gott de, eller? :) Jag och Theresa gjorde de förut och höll fasktiskt upp ett tag, vi var ute och träna tillsammans osv, riktigt najs men sen av någon anledning slutade vi osv, inte bra men nu ska jag börja igen :D
Nu ska jag iallafall kolla några bloggar osv, så skriver nog mer lite senare ♥
jag och snuttan innan k-discot i höstas?
<3

Dagens outfit!

jeans-shorts
svart linne

doris & gösta!

Heej sötisar ♥
kom in för en stund sen och sitter och äter just nu, typ asgod soppa (A) Kan berätta lite om dagen?
Började med att jag vaknade, kolla på en film osv och sen träffade jag julia och vi gjorde faktiskt inte så mycket?
Åkte mest runt på cykel och snackade osv, men roligt iallafall :)
hann även med att ta dagens outfit bild så ska mata över bilden till datan så slänge jag upp den sen..
Jag och julia tänkte även ha ett maraton på ett gammalt barnpogram som både var hennes och mitt favorit när vi var mindre och är det för mig fortfarande dock har dom slutat sända de vilket jag tkr är jävligt synd :( doris och görsta heter det iallafall ;)

god

morgon :) Vaknade för en liten stund sen av att det plingade i min dröm, men vaknade och fattade att de var vår yttedörr. Det var min moste som kom en eftersom hela huset sov gick hon igen ;) Är ganska trött men anledningen av att jag är uppe nu är för att jag tänkte att jag kanske skulle hinna med att färga mitt hår som jag inte gjort en? får se om jag orkar x) Ska iallafall hämnas på julia och ringa och väka henne nu, haha nej faktiskt inte för jag är så snäll :) Men ska sätta mig och kolla på en film och göra iordning frukost så hörs vi mera sen :)
jag just nu i min morgontoffs och stora svarta morgonrock ;)

Sista inlägget!

Det här blir sista inlägget för innat då kaske man ska säga?
har fortfarande inte fixat mina popcorn så ska göra det nu och kolla på någon film tror jag :)
Sen ska jag nog sova! får hoppas på att den där söta lilla saken inte väcker mig i morgon igen, (tänkte att jag kanske istället skulle väcka henne) haaha nej nu ska jag inte tänka såna taskiga tankar ;)
Men, jag uppdaterar mera i morgon, eller ja senare eftersom det är nytt dygn ;)
Godnatt♥



aaw, julia och hennes kille (A)

omg :O

haha nu fick jag sådär en halv minut efter tidigare inlägget lust att blogga igen, haha såg att statesticken höjts sjukt mycket, fett nice ju (H) mycket roligare att blogga när man vet att folk läser också! ni har faktiskt blivit bättre på att kommentera också, me kan aldrig få nog så mer mer mer typ ;) Ska iallafall typ kolla på någon film nu eller så och sen får vi se, kanske sover? xd

tråååk här

sitter och nördar på facebook, typ tråkigt de ;) Ska snart göra popcorn tror jag? eller chips kanske? skitsamma,
vill till grönana, kommer dö typ.. haha ja de här va ju så roligt att läsa men pallar inte skriva mer.. ska messa med sötnosen nu (A)

Amira Berg

Jag saknar dig så mycket min vackra ängel! Det får inte hända dig något mer nu, jag älskar dig öve allting annat!♥
Amira Berg, min bästa vän, min andra halva! jag klarar mig inte utan dig hjärtat<3

dagens outfit↓


igga mitt cepe face och mina fötter, TACK :D

jag är kär (a)

Heej på er :) kom in runt tio.. Har verkligen vart ute hela dagen och är helt slut i mina fötter :(
började som sagt med att någon liten söt groda väkte mig sjukt tidigt i morse? så gick upp fixade mig ochså, sen runt 12 så träffade jag leek och julia och vi träffade tony, trevligt :) Runt 5 kanske klockan va? cyklade jag julia o leek upp till bergvreten och träffade några kompisar och självklart fick vi punka på ena cykeln (vi hade bara två2) så gick hela jävla vägen från bergvretenskolan ända hem till mig och fyfan, de gör jag aldrig om, de känns verkligen efteråt kan jag lova! iallafall sen drog leek hem då var jag med julia.. vi satt och snacka och drack våra älskade energidrickor och nu sitter jag och äter min kärlek, shiit dumleklubbor! finns de någe godare? haha, aldrig!
Sutter just nu och snackar med Hampus och julia o dunkar musik, ganska chiilll :)
men aa, finns inget mer att skriva? snart kommer dagens outfit upp så håll utkick :D<3

godmorgon -.-

gaash, julia är ju så otroligt gullig när hon ringer och väker mig klocakn kvart i tio på morgonen och skriker hämd för att jag väcker henne ETT PÅ DAGEN? :O haha, gumman :( jaja, jag är iallafall uppe nu trots att det känns som jag fortfarande sover, haha ;) ska snart börja göra mig i ordning och käka lite och sen ska jag ju som sagt ut för att träffa Julia och Leek, kul då :D Vi får se vad som händer.. Har iallafall mobil igen (fick låna min brors gammla) så för er som har mitt nummer får ni gärna ringa eller messa, (fast undervik att göra det klockan kvart i tio på morgonen,) GÄLLER ÄVEN DIG JULIA!!!!! , tack ♥

nånting..........

Ska käka något lite snabbt och sen ska jag göra mig iordning för att natta...
är sjukt trött och ska upp ganska tidigt i morgon för att hinna fixa mig i tid!
kommer nog vara dålig uppdatering under dagen i morgon, men uppdaterar så fort jag kan!
godnatt♥
jag och min lillasyrra  :D

yeeah

så bra att man kan hitta noger glass i frysen då........
så sitter och mumsar på de och ska kolla några bloggar och sådär :)
har typ inget att skriva om? inget läsvärt iallafall :)

-

Har sjukt tråkigt, ingen är social på datan och jag är fetans godis sugen, som vanligt? -.-
Skulle ju även färga håret idag men vart aldrig av, har färgen hemma så tror jag färgar i morgon bitti kanske? eller i morgon kväll.. får se :) ska iallafall kolla om de finns någe gott hemma så uppdaterrraaaar mer sen xd

RSS 2.0