nyår med bästavän

åkte till min bästavän theresa och firar nyår med henne, lite roligare ;)
just nu sitter vi i något rum tpy? och lyssnar på en galen unge som hoppar runt och skricker ;) hahahah men ja, theresa håller på med någon liten tjej ochn fjantar sig medans jag sitter och har asont i huvudet och kollar på, hahaha rätt underhållande ändå? theresa fasnade nu under en säng, för stor röv you know ;)
jaja, nu ska jag försöka få theresa till den normala igen så jag också kan ha lite roligt, ;) nejdå, de här äger :)
pusssshej ♥

så jävla semst

så jävla sems nyår, tack och hej idiot

så här ser jag ut idag

svarta jeans- nm
svart linne- h&m
vitt linne- h&m
svart cardigan- h&m
halsband- åhlens (julklapp)
inget märkvärdigt eller så, men de får duga :) nu ska jag kolla fejjan
och sen hjälpa mamma lite med maten :)

Godmorgon

Godmorgon! vaknade nyss hur trött som helst!
Gick och la mig vid tre igår, satt på skype halva kvällen med julia och oskar, naajs det :)
Idag är de sista dagen på 2011, känns konstigt? haha nej men aa, vetefan va jag ska skriva, ingen blogglust just nu.
ska gå o käka något nu, tjaaaaaarå 8-)

nytt i gardiroben

grå sjal från lindex!
verkligen super skön och mysig och kostade bara 30 spenn ;)

dagens outfit!

ny stickad tröja- JC
nya jeans- New yorker

Fredag!

Hej på er! Har vart med Theresa idag. Vi hängde på stan och käkade på santorini. Fick även med mig en sjal hem och två armband till min mamma, snällt av mig va? (a) men men.. I morgon är de nyårsafton och ska väl va med familjen och fira eller så ska jag fira med min bästa vän Theresa, inte helt fel faktiskt :D
nej nu ska jag vissa dagens outfit och sjalen jag köpte, stay tuned sweeties ;)

hoppsan hejsan

så var klockan halv fyra, natti natti ♥

se upp för mycket ormar i gräset, se hur dom väser..

-

Hiss vs. diss

Mellandagsrea- Älskar mellandagsrea ;) man kan hitta så mycket snyggt för så lite pengar! Synd att det bara är en gång om året då ;)
Claraslife- inte nog med att hon är sjukt rolig så är hon verkligen helt otroligt bra på att sjunga, har lyssnat på den HÄR låten om och om igen i drygt en timme nu, så himla vacker röst!!
Friidrott- Har gått i friidrott förut med slutade efter kanske ett år? men funderar faktiskt på att börja igen! Faktiskt en ganska rolig sport och man får röra sig och träna mycket och det är så härligt att hålla igång tycker jag :D
HannaWiderstedt- Asså herre gud, vem är människan? blir så irriterad när jag ser henne på hennes videoklipp när och yttrar sig om hur hon hatar svenska killar och hur dåliga blattar är hit och dit. Helt seriöst vem tror hon att hon är? Sitter och klagar på sverige och att allt är så dåligt, gud människa flytta tillbaka till ditt jävla rysland eller vart fan du nu kommer ifrån då? :S
Vintern 2011- Behöver jag säga så mycket eller?  vafan e detta? Vi är i slutet av december och det är inte en enda snöflinga utanför. Så jäkla tråkigt!
Enköping- Välkommen till inte bara sveriges närmaste stad utan och sveriges tråkigaste stad och sveriger fulaste stad, även sveriges hemskaste stad!  jag och theresa satt här om dagen och diskuterade om hur tråkig den här staden är, som ett exempel säg att en från stockholm kommer hit och hälsar på så ska man hitta på någt, tillexempel gå till ''badhuset'', jaha och hur ser vårat asroliga badhus ut då? jo vi har två ''roliga'' poler, 1 3 och 5:ans hoptorn och inte en enda ruschbana eller något sorts attraktion, så jäkla trist! vi har inte ens ett riktigt köpcenter, va är de här för ställe liksom? typ staden som gud glömde -.- Här finns ingenting för ungdomar att göra, verkligen ingenting!

När theresa ska vara rolig xD

hahahahah.........


hahahahhahahqa

http://www.videofy.me/v/348919


Lita inte på någon, för till och med din egna skugga lämnar dig i mörkret!

dagen i uppsala med theresa och kina

på bussen;
theresa ;)↑
kina ↑
min shopping:
5 pack strumpos - h&m
mörk blåa jeans - new yorker
mörkbrun stickad tröja - JC
svart cardigan - h&m
vitt linne (och ett likadant i svart som jag inte tagit bild på) - h&m
Svart flätat skärp - h&m
rosa bh - lindex
svarta taights - h&m

ja det var de jag shoppade och är sjukt nöjd :) Om tre dagar fyller jag år och då ska de shoppas ännu mera ;)
juste, köpte ett par mys strumpor idag också på naigt mare ;)

dålig uppdatering!

okej, ledsen för den dåliga uppdateringen men har inte haft tid till bloggen dom senaste dagarna. I måndags sov jag hos theresa och vi kolla film och lite sånt :) Sen i tisdags sov Theresa hos mig, vi träffade kina och lite sånt. Kollade runt på stan och så! Sen på onsadag så var jag theresa och kina i uppsala och shoppade. Hittade en held del fint som jag ska lägga upp på bloggen snart :) jag och theresa åkte hem vid 4 och kina åkte hem till sig, hon bor ju i uppsala ;) så när vi kom till stan så kollade vi lite i affärerna här och sen åkte vi hem till mig, beställde pizza och kollade film och theresa sov hos mig igen. Och igår sov jag hos theresa och vi var med oskar och sen vid 12 drog jag och theresa hem till henne och kollade film och sen sov vi. Idag har vi inte gjort så mycket, låg och degade hos theresa til typ fyra sen gick vi och gymma och sen gjorde vi inte så mycket mer. Kom nyss hem och har sjukt ont i huvudet. Ska föra över bilderna på min shopping nu till datorn så ni får se vad jag köpte ;)

sovit hos theresa

Goodmorgon :) har sovit hos theresainatt och vi har bara legat o degat sen typ elva?  vi ska väl snart fixa oss? o sen träffa kina, så nu har a´jag ingen lust aksdhgjrckm,fe

cmklgh

dp

leopard bh:n

Fick en kommentar från någon anonym om att hon/han digga min leopard bh, och visst var den snygg? älskar den sjukt mycket och den sitter så himla skönt!
Om ni, eller aa ni tjejer då också vill ha så finns den att köpa på h&m för 149kr :)



asgrym månad!

Detta kommer nog bli den grymmaste måndaen på de här året/nya året!
Som idag har vi firat jul och jag har fått massa fina julklappar och även en hel del goa pengar ;)
I morgon ska jag träffa Theresa och sover hos henne över natten. Blir nog bara att ta de lungt men grym kul!
Sen på måndag till tisdag sover Theresa över hos mig och på Tisdag runt elva-tolv far jag, theresa och kristina till uppsala och shoppar gärnet, så taggad :D Sen om några dagar så är de nyår, kommer bli helgrym och som jag lovat er, mina vänner, min familj och även mig själv så ska jag ta tag i alla problems, så 2012 kommer bli as ballt :)
Sen om 9(?) dagar så är det min föddelsedag då jag vet att jag kommer få ännu mer pengar, fina presenter, och min familj kommer uppvakta mig! Kommer bli helt otroligt roligt. Sen hoppas jag verkligen att vi hinner med att hälsa på min bror magnus och hans tjej natta och deras två barn innan vintern försvinner! Alltså så snabbt som det går ;) Åååh, allt är så bra! Hel grymt allting, :D
ahaha cepe bild från dagen ;)

mina julklappar;

bh från h&m
bh från h&m
prefym av elin från lindex
puma perfym och kräm
sängkläder med kina täcken
present kort på h&m från mamma
ett till present kort på h&m från mattias
haha ja, pengar
plånbok
aladin choklad ask och chokladkaka
as ballt halsband ;)
ny svart handväska↑
inuti↓
det var vad jag fick kväll! Sen ska jag även få en färgskrivare till datorn som vi ska köpa i veckan och lite mer pengar tills när jag åker och shoppar på tisdag i uppsala! Jag är iallafall super duper nöjd med julklapparna!
Har haft en underbar jul och nu ska jag asvluta den tillsammans med min lilla familj framför tv:n med lite gott :)
Hur har ni haft?

happyface

ååh! har fått jätte fina julklappar! och så kom elin hit också och vi bytte julklappar, jag fick en jätte fin perfym utav henne som luktade sjukt gott, sötnos :* Lägger upp bild på det jag fick sen! är verkligen sjukt nöjd!
Sen råkade mamma avslöja vad jag skulle få utav en människa på min födelsedag, smart mami ;)
aja, du ska jag gå och bajsa och vara sociala emot dom andra :)

käkat

Shit va mätt jag är! HAr nyss käkat mat med mamma dennis och mattias och är så jäkla mätt även fast jag inte åt mycket alls? ;) Efter maten ska vi väl öppna julklapparna, taggad till tusen ;= nu roppar brosan på mig så ska gå, ahha värt inlägg ;)

kalle anka taajm

Nu ska jag sätta mig framför tv;n med min bror, snart börjar kalle anka och hans vänner och de får ju bara inte missar ;)

videoinlägg

försökte mig på ett videoinlägg men gav upp ganska fort efter att jag testet, haha vart inte de bästa kan jag ju säga ;) Däremot tänkte jag köra igång en frågestund? eller vad tycker ni? kommentera?! :d

bytte outfit


bror på ingång

Mamma åkte nyss till stan för att köpa den allra sista julklappen till min storebror mattias som kommer snart tror jag? Åh, börjar faktiskt få lite julkännsla, eller ja jag känner mig sjukt glad? men de kanske beror på att jag just nu skriver med världens finaste (a) Lyssnar på lite musik också och längtar tills kalle anka börjar hihi ;)

Dagens outfit

God jul alla söta och glada :D
http://youtu.be/LUjn3RpkcKY

bh 300 kr

Har vart en bra start på min julafton hittills iallafall.. Eller ja jag har inte gjort så mycket mer än att fixa mig och nu är jag klar, tänkte vissa outfit lite senare :) Har även hunnit öppna första julklappen, hihi! känner mig som ett litet barn som alltid ska öppna en julklapp direkt på morgonen, så har de vart varenda år ;) det var iallafall en bh och 300 kr. Passade ju bra ;) har iallafall den nya bh:n på mig nu och den är super skön :D
några utav dom andra paketen som jag hunnit ställa upp↓

julmorgon +svar på tal

Godmorgon världens finaste! Hoppas ni har haft en bra start på julafton? Det har jag haft!
mamma väkte mig för ungefär 40 minuter sen så gick jag dennis och mamma upp och käkade julgrött,
fast jag åt inte mycket, har ganska svårt för att få i mig något när jag vaknat och typ dom tre timmarna där efter?
Iallafall! jag ska väl snart fixa iordning mig och så. Ska jag vara ärlig så känns det inte alls som att de är julafton?
Vi har inte en endaste snöflinga på marken eller något? Trodde att julkännslan skulle komma nu såhär på julafton men nej, här finns ingen julkännsla, tråkigt :( MEn jag hoppas iallafall att ni får en helt underbar julafton.
Puss♥♥

anonym om svar på tal:
jaha okej, men vad har hänt ?
detsamma ! :)

Just nu har de inte hänt något, Men de hände något förut som jag helst inte vill skriva såhär ofentligt så att vem som helst kan se, jag menar du kommenterar som anonym så vet inte vem du är heller därför berättar jag inte på bloggen för de kan komma i fel händer.

godnatt

Nu ska jag sova så jag orkar med julafton och allt hets ;)
Hoppas ni får en underbar jul, godnatt <3

kärlek

Jag vill bara försöka förklara en gång för alla hur mycket jag älskar mina underbara och fina vänner som hjälpt mig så mycket genom dom här 2 och ett halvt åren som har varit dom svåraste åren i mitt liv! Ni är så jävla bäst och min kärlek till er går inte att förklara! Den är så stor, om ni bara visste! Hur ska jag någonsin kunna tacka er? jag räcker inte till. Allting som ni sagt och gjort, varje gång jag gråtit och trott att nej nu fan är de här slutet, men de fanns inget slut! För ni var där och räddade mig i dom alldra svåraste situationerna! Ni är helt fantastiska, helt otroliga och bara helt jävla underbara! Jag älskar er över hela mitt hjärta, och jag lovar.. det är sant!
Ni betyder mer än någonting annat, för mig är ni dom viktigaste på den här planeten vi lever på, ett speciellt stort tack till, Theresa omido, Elin Thorsen, Kristina Lingman Karlsson, Julia Andersson, Elin Johansson, Amira Berg, Moa Enström och Oskar Saowapat! Mina räddare i nöden!
för er, ger jag allt ♥

.


svar på tal

anonym om Detta fält måste fyllas i:
varför kommer det bli tråkig jul för dig? :(


Tråkig kanske var att ta i, det kommer säkert bli jätte mysigt osv men som sagt, kommer aldrig bli samma sak att fira jul igen som för två år sen, men de är något ajg får leva med och kanske tillomed göra någonting bra utav.
puss och godjul ;*

Alla älskar alice

Har precis duschat, rakat benen och lite sånt där så känner mig sjukt ren och fräsch nu tills i morgon :)
Nu tänkte jag sätta mig med min älskade julmust (som tyvärr inte är min underbara cola) meeen de får duga ;)
ja iallafall vad skulle jag görA? jo jag skulle sätta mig med julmusten och kolla på filmen alla älskar alice! Har kollat på den sen jag var liten, älskar den filmen verkligen! ni borde också kolla? :D

Detta fält måste fyllas i

aa, som ni ser är jag inte top tio på rubriker osv men ja, haha de blir som det blir!
har nyss käkat lite och sånt. Ska ut och gå en promenad snart med min älskade lilla mamma och sen ska jag hoppa in i duschen och fixa inför i morgon, julafton! Helt ärligt så har jag faktiskt tröttnat på julafton helt! Finns ingen julklännsla kvar och som jag skrev förut kommer liksom aldrig julen bli lika bra som förut, kommer aldrig vara samma sak att fira jul, kommer nog faktiskt bli rätt jobbigt i morgon? MEN, för att jag älskar min underbara lilla familj som jag har och mina vänner och allt omkring mig just nu så ska jag ändå försöka göra mitt bästa och vara glad i morgon, kommer nog bli super det med! Hur firar ni julafton ? :)

Hel dag på stan

Äntligen hemma! Drog till stan med mamma vid 1 idag och kom hem för typ en halvtimme sen?
HAr handlat dom sista julklapparna och mamma har handlat julklappar också. Träffade elin på stan också så vi drog och käkade på amazing thai, mitt favoritställe här i stan, nice det :) har handlat lite julmat igen med mamma också, eller ha lite och lite? vart fyra matkassar till ;) Men nu är vi hemma och har pakat upp allting och så. har tillomed hunnit bestämma vad jag ska ha för kläder på julafton, blir nice det :)  Nu ska jag snacka lite med mamma om imorgon så vi hörs ;)

Dagen före doppardagen

godmorgon älsklingar!
vaknade upp i min jätte sköna säng, helt alone, men :(
aja, gick upp och sattte mig viddatorn och har fixat varma makor. Ska kolla dagens avsnitt av julkalendern, så spännade ju, näst sista avsnittet!
omg, kan ni fatta att de är julafton i morgon, jag har ingen julkännsla i kroppen alls, inte ett dugg sugen men vad gör man inte för sin underbara familj? ;)

jag hatar rubrik

Hej på er :) Ledsen att det vart sån dålig uppdatering dom två senaste dagarna men har inte haft lust eller tid till bloggandet! Har vart jätte mycket att göra inför julafton! Jag har vart världens duktigaste och hjälpt till att städa lägenheten och även hjälpt till med tvätten, bra tjej här, svar JA :D Igår fick vi iallafall jullov, riktigt nice! Mycket jag ska hinna med dethär lovet men är peppad som fan :D Igår så var jag iallafall på stan med Elin och Frida. Skulle kolla på en tröja till julafton men hittade ingen bra så köpte iallafall julklapp till elin så det är klart :) Käkade på santorini gjorde vi också och sen på kvällen så sov jag hos elin. Vi hade jätte mysigt med godis och film! Och idag har jag som sagt hjälpt till med tvätten och sen käkat ute med Theresa. Riktigt mys :) Efter vi käkat drog vi hem hit och slog in lite julklappar, haha roligt hade vi. Hon drog hem vid sju så har bara suttit här vid datorn sen dess och tagit de lugnt. Ska snart göra varma mackor, as gott :D Ska bara ta det lugnt resten av kvällen! Ska upp i skaplig tid i morgon och åka med mamma till stan och handla sista julklapparna. Åh, så mycket som ska fixas innan jul, bara jobbigt med jul! tur att de bara är en gång om året :D Däremot längtar jag stort till nyår, kommer bli galet bra :D Och sen två dagar efter så fyller jag år, ååh älskarT ♥ men ja, känner att de här blev ett ganska långt inlägg så det räcker så :)

#3

Anonym om svar på äckelkommentar #2:
du idiot, kommentaren rätt


tänker inte starta något jävla svar på tal vs. anonym´s kommentar bråk?
MEN.. för de första så, måste jag berätta för dig hur otroligt barnslig och feg du är när du kommenterar massa jävla skit på min blogg, och inte nog med det? att du kommenterar anonymt? hahahhahahh, det var någon som sa, tänk över dina handligar eller gör dom inte, lilla du va du skämer ut dig!
och för de andra, slut diskuterat! jag vet mer om mig själv en vad du gör, stick

svar på äckelkommentar #2

Anonym om svar på äckelkommentar:
wow det märks fan som in i helvete att du anstränger dig ''-.-''
Okej, om jag har rätt nu så tror jag jag vet vem du är, och kommer säkert få reda på de ganska snart, och är de du som jag tänker på så lilla du, är du störd? du har aldrig lektioner med mig så du vet fan inte hur mycket jag anstränger mig! sköt ditt egna jävla skitliv med dina värdelösa vänner så sköter jag mitt bättre en vad du tror :) Klarar liksom av mitt liv själv så du behöver inte bry dig om det? okej.
eller var de svårt att förstå? idiot -.-

och du som inte gillar mig ett dug? varken du eller mina kompisar? varför sitter du då och läser min blogg och kommenterar, patetiska människa, stalka någon annan din jävel

svar på äckelkommentar

Anonym om platta håret:
inte för du ansträngar dig på skolan i all fall :) puss
ehm okej? och vem tror du att du är? kommer och tror att du vet nånting om mig?
jag lovar dig och alla andra, jag för mitt bästa i skolan. jag har svårt för de mesta i skolan och visst kan de spela över ibland men kom inte hit och kommentera och tro att du vet saker,  uppenbarligen vet du inte ett skit för jag anstränger mig otroligt mycket för att heta emellie branzell!



dagens outfit;

kofta- theresas
svart linne- h&m
svarta leggins- h&m

Tisdag

Godmorgn!
Jag sitter och lyssnar på musik och väntar på elin som kommer typ när som helst?
Vi ska chilla lite här hemma och sen gå till skolan, nice :) Är verkligen hur trött som helst men ser faktiskt fram emot skolan och det pirrar lite i min mage, ingen anning om varför men så är de ;)
Ska få tillbaka min mobil också, ååh har saknat min bebis som fan! Hatar den här tegelstegen jag har just nu ju ;)
menmen, snart kommer dagens outfit, så stanna kvar ;)

platta håret

japp, nu ska jag gå och platta håret och sen sova.
Är sinnessjukt trött så vet inte vart jag ska knappt, haha men godnatt ♥

ny start

Snart är de här året över och ett nytt år väntar oss. De är bara en vecka och 5 dagar kvar tills det nya året är här.
Jag brukar inte ge så stora nyårslöften eller något sånt, men när det nya året är här så har jag lovat mig själv att jag ska börja ta tag i väldigt viktiga saker som händer just nu. Har bara inte funnit orken till att göra det tidigare därför alla problem blivit så stora. Men 2012 ska jag ta tag precis allting! Jag kommer börja om helt och hållet på ruta ett och gå uppåt, men denna gång kommer jag stå längst upp värligt fort för när jag tagit tag i alla problem kommer de inte finnas några hinder att snubbla över som de har funnits nu. Ska ta tag i skolan riktigt oredenligt och se till att det går bra. Ska ta tag i det jag mår dåligt över så att även jag kan vara glad ett längre tag, ska ta tag i min kropp, börja träna på riktigt och grejer! Känner på mig att de här kommer bli ett kanon år, ser verkligen fram emot det!

Älskling, du är allt!


1. Din facebook profilbild med flest "likes".


blablabla

1: Din facebook profilbild med flest "likes".
2: En bild på den personen som vet mest om dig.
3: En viktig person i ditt liv.
4: En bild som visar hur du mådde förut.
5: Dagens outfit.
6: En låt som betyder mycket.
7: Åtta bekännelser om dig.
8: Bild på en tid du saknar.
9: En gammal och ny bild på dig.
10: En bild från din förra sommar.
11: Bakgrund på mobilen.
12: En puss eller kram bild på dig och någon.
13: Några/något favorit citat.



nu kör vi på en sån här 13 dagar framöver eftersom jag har värsta bloggrotkan o inte en jävlaste aning vad jag ska blogga om ;)

Bella nyqvist

jag är med och tävlar om ''dagens blogg'' hos en tjej som heter bella.

vill du också vara med och tävla om chansen till dagens blogg och kanske får mer läsare på din egna blogg?

isåfall tryck HÄR eller på bilden för dirketlänk till hennes blogg. och även om ni inte vill va med och tävla så tycker jag ändå ni ska kika in på hennes blogg, sjukt bra och tjejen är grym jävla fin :D !!

 

 


o

jag tycker om dig så mycket!
om jag fick en önskan så skulle de vara att få vara hos dig hela tin.
att se dig le gör mig så glad, hela du gör mig så glad. Du är så perfekt på alla sätt och vis, du
har allting som jag gillar. Det här är inte något jag bara säger för att liksom, jag verkligen känner så.
ord som skrivs från hjärtat, jag loovar de är faktiskt sant!
min kärlek till dig kan beskrivas i all oändlighet men ändå inte förstås för orden till att görklara kärleken räcker inte riktigt till! visst är de jobbigt nu, men jag tänker vänta på dig för jag tror på oss, jag tror på att världens ska få se oss två tillsammans, och de är vad jag drömmer om,

Let the dream come true ♥

tappat mobilen

åh cepe har tappat bort min mobil, somvanligt? kan aldrig hålla koll på mina saker.
Får iallafall ha min gamla äckel mobil nu då :( har iallafall nytt nummer och grejsor. men vem vet kanske hittar mobilen? hope so!  har iallafall vart jobbigt i skolan idag, inte fått ett skit gjort känns de som?
sen lite andra problems men de löser sig nog, nu ska jag kolla roliiiiga saker!
ttjjaa

tandborste som bleker tänderna

Jag är med och tävlar på Isabelle Strömbergs blogg om att få vinna en tandborste som bleker tänderna samtidigt som man borstar tänderna, riktigt praktiskt och bra faktiskt och har hört från många håll att de ska funka!
så jag tycker också ni ska ta chansen att vara med och tävla ifall ni vill få vitare tänder?
isåfall tryck på bilden för direktlänk till hennes blogg, och även om ni inte vill vara med och tävla tycker jag ändå ni ska gå in och kika, grymt bra :)

?

o

underbar♥


dsjkglöld

de här kan ju gå och dö jävla skit! tänker fan inte fira någon fittig jul, tack för allt du förstört idiot kuk

cause i trying so hard to hide all these feelings inside me

-

svar på tal

nathalie:
kan inte du ha lite tävlingar på din blogg ? :)
sv; jo de skulle ju vara roligt faktiskt men vad för tävlingar? är rätt dålig på att komma på ideer ;)

smurfarna i mitt


home

är hemma nu och theresa är hos sig, är fett trött så ska bara ta det lungt, blir chill ikväll!
skriver med världens underbaraste människa, ååh finns ingen bättre! den här människar slår allt,
människan är verkligen det finaste jag sätt, ååh kääääär (A) ♥

najs as

har sovit hos theresa, asmysigt ;D vi har suttit vid en varsin dator käkat lite godis och sånt där. idag har vi käkat tacos och bara tagit de lugnt :D vi ska  väl snart fixa oss och sen tror jag vi ska träffa kina, har för mig hon skulle komma den här heelgen så de är nice det ;D saknar gullen också, får träffa honom på måndag i skolan iallafall, najs de, pusshej mina leverpastejer ;D

mys med theresa

sitter hos theresa och käkar godis, skypar med elin najs najs.
aa vet inte vad jag ska skriva hej

godnatt

haters♥

-


helvte

Äntligen hemma efter en helvetes dag i skolan! just nu är allt bara skit, de bara går utför för min del, ingenting som är bra just nu, helt upp och ner vänt hela skiten :( Jag och elin fick iallafall gå från en lektion för att gå ut och gå lite och samla tankarna, slutade med att vi satt i en trappa och snacka om hur värdelös den här jävla skitstaden är!
Ja, mys i nån minut efter skolan med sötaste och sen drog jag hem. har käkat en macka nu och vette fan vad jag ska göra. försöker låna min brors dator så jag kan skypa med elin och några andra men min bror är snål som vanligt, ååh fml -.-

dagens outfit

svarta taights - nagiht mare
Cardigan - fått av sötnosen angela ♥
svart linne - h&m
top - lindex

Torsdag

Godmorgon sweeties ♥
Har precis fixat mig och sånt skit, försökte äta lite frukost men de gick väl sådär :(
vet inte va de är med mig, min mage säger typ ifrån åt mat överhuvudtaget? äter inte så mycket längre har liksom ingen matlust? särskilt inte på morgonen då får jag inte i mig nånting förutom nått att dricka, inte bra! Så vi får väl se hur hungrig jag kommer va i skolan sen, great ;) Menmen, ska snart börja kila iväg till skolan men först tänkte jag ta en dagens outfit bild,

-

1. Tre namn jag lyssnar till:
Emellie, emmeeh och pullan

2. Någonting jag tycker om med mig själv:
om jag har bestämt mig för att göra en sak så blir det oftast så!

3. Någonting jag inte tycker om med mig själv:
Att jag inte alltid tar till mig det råd som jag själv ger till andra.

4. Detta är jag rädd för:
Ensamhem, mörker.. finns mycket mer

5. Tre saker jag vill ha varje dag:
Pussar och kramar, eller ja typ kärlek? mat och sömn

6. Tre saker jag absolut inte kan göra:
Testa droger, klappa kossor eller så när ett djur eller ett barn råkar illa ut

7. Detta tycker jag om att göra:
umgås med min familj och mina vänner, shoppa, myssa och massa mer

8. Detta vill jag göra just nu:
Myssa med honom

9. Bästa känslan:
När han kysser mig (a)

10. Värsta känslan:
att se någon vara riktigt ledsen

11. Egenskaper jag gärna vill att min partner har:

ärlighet och humor

12. Är jag kär just nu:
Japp! :)

13. Vill jag gifta mig:
kanske

14. Följande saker vill jag göra innan jag dör:
Resa jorden runt, skaffa barn, och hinna leva 

15. Min käraste ägodel:
min familj och mina vänner, finns inget bättre ♥

16. Något jag vill ha i present:
pengar

17. Detta har jag på mig just nu:
leggins, linna och tjocktröja

18. Favoritkläder:
något som sitter bekvämt

19. Favoritdjur:
katt

20. Så här många barn vill jag ha:
2.

21. Vilket är bäst, julen eller din födelsedag:
Julen helt klart 

22. Roligaste/tråkigaste ämne i skolan:
roligaste ämnet i skolan är nog idrott och svenska och det tråkigaste är allting annat ;)

23. Stjärntecken:
stenbock

24. En bok jag älskar:
Läser inga böcker för tillfället.

25. En film jag älskar:
många disney filmer för dem är det bästa, men också tonårsfilmer som tusen gånger starkare, tonårsliv, i taket lyser stjärnorna osv

26. Tv-program jag gillar:
julkalendern ;)

27. Favoritdoft:
hans

28. Detta äter jag gärna:
kräftor :)

29. Dricker helst:
cola

30. Favoritgodis:
cola godis och choklad 

31. Hit vill jag gärna åka på semester:
New york eller thaliand 

32. Färg på mina ögon:
grå/blå

33. Min längd:
vet inte


34. Jag tror på:
tomten

35. Jag spelar:

Ingenting?

36. Person jag beundrar:
mina bröder 

37. Så här bor jag:
i en 4:a i sveriges tråkigaste mest fuckade stad i hela sverige

38. Antal döda krukväxter i hemmet:
haha frågan? men vet inte :P

39. Det här tänder mig:
han

40. Det här gör mig avtänd:
Folk som tror sig veta allt och vet inte ett skit, folk som spelar någon dem inte ens är i närheten av att vara.

41. Favoritfärg:
gillar dom flesta färgerna beroände vad man har dom till?

42. Favoritcitat:
ta vara på det du har, en dag kan det vara borta!

43. En hemlighet jag vet:
if I tell you, there would be no secret!

44. Bästa present jag fått:
vet inte 

45. Senast köpta skiva:
oj, minns inte 

46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är:
ingenting

47. Den kollar ja efter först när ja loggar in på msn:
ingent speciellt?

48. Vill jag ha djur:
ja

49. Om jag vore ett djur skulle jag vara:

en appa

50. Vad lyssnar du på just nu:
tystnaden ;)

51. Vad har du gjort/ska du göra idag:
jag har varit i skolan och med elin

52. Är någon av dina föräldrar ifrån något annat land:
min mamma är halvfinsk

53. Vad är det senaste du installerade på datorn:
ingen aning inte jag som installerar saker min bror fixar de

54. Vilken är din favoritrestaurang:
amzing thai helt klart

55. När badade du i en pool senast:

i sommras.


56. Har du varit med i någon skolpjäs:
japp

57. Har du användt droger:
aldrig och kommer aldrig göra 

58. Vilken musikstil tycker du mest illa om:
gad & skrik musik

59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet:
får inte rösta

60. Vad har du för TV-kanaler:
orka rabbla upp alla ;)

61. Har du åkt moped någon gång:
haha ja.

62. Har du busringt någon gång:
Ja, haha 

63. Har du fått felparkeringsböter:
nej har inget körtkort ännu

64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm:
Nej aldrig gjort men skulle verkligen vilja.

65. Vilken är den plats längst bort som du har besökt:
ingen aning 

66. Har du en egen trädgård:
ahha nä

67. Kan du alla orden i nationalsången:
nope

68. Badkar eller duschkabin:
Badkar.

69. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden:
tusen gånger starkare 

70. Chips eller popcorn:
Chips.

71. Vilken färg på läppstift använder du:
Ingen, inget jag använder.

72. Har du rökt jordnötsskal någon gång:
Nä? Gör folk det?

73. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling:
Nä .

74. Apelsin- eller äppeljuice:
Äppel juice.

75. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni:
mamma och dennis, pannkakor

76. Favoritchoklad:
Marabou 

77. Hur många personer skulle du kunna ge ditt liv för:

dom i min familj

78. Har du vunnit en prispokal någon gång:
nej

79. Är du duktig på matlagning:
bäääst

80. Klarar du att tanka själv:
har aldrig testat ;)

81. Har du beställt något från de där shoppingprogrammen som går på reklamteve:
nej

82. Pepsi eller Coca Cola:
cocacola , 

83. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb:
naj

84. Vad var det senaste du handlade:

tuggummi

85. Har du kräkts offentligt:
Oja.

86. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken:
Jag har ju hittat kärleken så då säger jag mångmiljadär.

87. Tror du på kärlek vid första ögonkastet:
no

88. Har du ringt något betalnummer:
va är de?

89. Kan man vara vän med sitt ex:
klart man kan

90. vem smsade dig senast:
elin

91. Vad stod det i smset:
vad sa din mamma?

92. vad svarade du tillbaka:
har inte svarat än


94. Hade du mycket hår som liten bebis?:
vet itne

95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar:
Abonnenten du bla bla kan inte ta ditt samtal just nu. Något sånt

96. Vad har du i din väska:
allt möjligt, vet kanpps själb

97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig:
lyssnar på musik

98. Antal personer du kan lita till 100 på:
några stycken 

99. Var hittade du den här listan:
nån blogg

100. Tre personer jag vill ska fylla i denna enkät:
va? :o

bild sen sommras

helluuuu

har vart en jätte bra dag! skola såklart då! Hade spökbollstunering hela förmiddagen, asroligt faktiskt :)
dock vann vi inte men det var roligt iallafall och det är ju huvudsaken? vet itne om jag berättade men varje grupp skulle typ ha ett speicellt tema i sina lag, mitt lag klädde ut oss till töntar, rätt nice! kanske kommer bild sen ;)
Sen på eftermiddagen kollade vi på hipp hipp hora! sen slutade vi, så rätt chill :)
nu har jag iallafall nyss käkat och. Tänker lite på gårdagen som var absolut bäst, både skola och efter ;)
men nu ska jag kolla bilderna jag tog idag, chiiaaoooo ♥

svar på tal

Nathalie:
Vad gjorde hon för att skämma ut dig ? :P
sv; haha hon snackade som fan och sa konstiga saker osv, aspinsm ;)

HAHAHAHAHHAHA


länkbyte

tycker verkligen ni ska checka in på den här sötnosens blogg, verkligen värt det!
klicka på bilden eller HÄR för att ta er till hennes blogg :)

The only reason why people hold onto memories so tightly is because memories are the only things that don't change when everyone else does.


svar på tal

anonym:
varför var det läskigt?

sv; för innan dom började släkte dom ner hela salen där vi satt så det var helt kolsvart och jag är enormt mörkrädd så klämde i min kompis hand så hon fick ont :/

Härlig dag!

Min dag har verkligen varit jätte bra! det mesta har fått bra i skolan. niorna hade luciatåg, det var jätte bra fast läskigt :( men iallafall, efter skolan följde sötisen med mig hem och vi hade jätte roligt. min mamma skämde ut mig till tusen :P  han drog vid 6 och då käkade jag och nu sitter jag vid datorn och snackar i telefon med elin, nice :)
i morogn är det bolldag i skolan, asnice eller inte :OP men aa orkar inte blogga nu, tjaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

jättefin rubrik ♥

Godmorgon! Är hur trött som helst, tro mig :(
somnade på soffan igår vid typ halv nio och vaknade kvart över elva typ? låg och messade med sötnosen till typ 12 och somnade runt 4 i morse, vaknade klockan sex, as trött :/
menmen, har iallafall fixat mig och sånt! ska möta frida i skolan typ tio över åtta så ska stänga av datorn snart!
idag har niorna lucia, haha ser fram emot de fett mycke eftersom oskar ska vara stjärngosse, haha göölligt :')
menmnen, ska borsta tänderna och välja tröja för just nu sitter jag ba i bh, hahah xd

Måndag

Godmorgon!
åh, måndag idag! ny vecka och nya möjligheter.... för att lyckas i skolan denna vecka kanske?
hehe, åh great! Har verkligen sätt fram emot idag, kanske inte? haha :P
JA har iallafall fixat mig och lyckats äta en halv macka (Y)
har asont i magen fortfarande :O ? ska snart kolla på julkalenderns och sen gå ut till bussen :)
Vi hörs

det finaste som finns

hej påer :) har inte orkat blogga nånting idag fast jag bara varit hemma med theresa som sällskap. På kvällen drog i till ilian och kollade oskars träning, det finaste som finns heltklart :*
haha, innan alla i hans lag kom så var jag och theresa i idrottsalen på ilian själva och spela fotboll, så råkade theresa skjuta ner klockan från vägen som satt nästan uppe vid taket, haha hur lyckas hon med allt? haha asroligt hade vi iallfall :) Just nu så lyssnar jag på musik och messar med oskar, har satans ont i magen så ska snart sova men först ska jag kolla ett avsnitt av tjuvarnas jul, missade de idag ;)
godnatt ♥

godnatt

nu ska jag platta håret och sen gå och sova. i morgon blir det att träffa julia och oskar, asnice :D
godnatt ♥

bild från i sommras<3

christina aguilera parfym/ sweet rose

Har ni testat den här christina aguilera perfymen någon gång?
den luktar verkligen otroligt jävla gott kan jag säga! Köpte den till theresa när hon fyllde år!
Finns på dom flesta klädaffärerna, jag köpte den på Lindex och jag funderar nog på att önska mig den här i julklapp eller sweet rose på h&m som också luktar helt gudomligt gott ↓

ldfklh as.ö*

ååh seriöst, hatar rubrik -.-
har inte kommit på någon bra film en att titta på, väntar på svar från julia men hon är seg som vanligt och bästemer med oskar när vi ska ses i morgon, nice :) Ska snart platta håret efter att ha duschat, skööööönt :D
typ allt är tråkigt just nu o jag funderar på att gå och sova, tjooheej

cepe

ååh blir så jäkla irriterad, varför går de inte att ladda ner film på tanka fetast eller nån annan sida? fett drygt att kolla på youtube ju -.- men men, finns ingenting annat att göra så :)

kärleken är bäst

jag har hittat den killen jag vill dela mitt hjärta med och jag har lyckats bli kär!
han är så fin, så bra på alla sätt! helt perfekt, underbart ♥

hiss vs. diss

Kärlek- haha okej, jag vet att sist när jag körde på hiss/diss så dissade jag kärlek.
men kärlek är svårt, ibland förstör den bara men just nu gör kärleken bara mitt liv bättre och bättre!
jag är verkligen jätte kär i en kille, vet inte än vad han känner men han är så snäll och söt mot mig, ååh ♥
Mitt nya rum- jag är verkligen jätte nöjd med mitt nyr rum! Känns så skönt att både ha ett fint rum men samtidigt det största sovrummet av alla tre vi har :) Somsagt är ju inte rummet helt klart än, lite saker jag ska köpa för att piffa upp det men är riktigt glad :D
2 januri- Åh, så jäkla härligt! 2 januri börjar närma sig vilket betyder min födelsedag :D
bara 23 dagar kvar! längtar så himla mycket tills dess :D,
Facebook- ni kanske tycker jag är jätte konstigt som dissar facebook! Men numera har facebook blivit någon slags nerklankningsida och ryktespridare, en sida där folk skriver massa skit om varandra, dömer folk via facebook och liknande? från början var de ju meningen att man skulle dela med sig av sina dagar, hålla kontakt med familj och vänner även när man inte kunde träffa dom, nu känns det mer som om de närmar sig en mobbningsida, rätt trist faktiskt!
Onödiga kommentarer- åh jag blir så jäkla trött på alla onödiga kommentarer från ANONYMA människor!
Både på min blogg men även på andra bloggar! Typ såna kommentarer som jag fick förut, att jag skulle döda mig själv för att göra världen en tjänst? ursäkta men det finns faktiskt en gräns och människan som skrev så gick ett jäkla stort steg över gränsen! Och de fegaste utav allt är när man kommenterar taskiga kommentarer som anonym?
svårt sjuka barn- typ som canser och såna saker? sjävklart tycker jag inte att det är rätt när en vuxen/gammal människa får det. men när ett litet barn drabbas, hemsk! liksom ett barn? som har hela livet framför sig, så mycket som sjuka barn som tyvärr går bort missar, tycker det är så orättvist! :(

Trött!

Hej på er :) Fixade klart mitt rum och sånt igår och idag fixade jag med alla kläder. Vart även en kasse med försmå kläder som elaine ska få :) Är super nöjd med mitt nya rum förutom gardinerna jag har just nu, men ska köpa nya svarta gardiner så blir de nog bättre, bilder kommer nog sen ;)
Nu tänkte jag gå och käka en macka, vi hörs!

snabb uppdatering!

När jag kom hem från skolan hade målarna satt upp mina nya tapeter, det var snyggt men vart inte riktigt nöjd men min bror tyckte de var assnyggt så vi böt rum, så nu har han nytapetserat rum och jag hans som tapetserade förra året om jag inte minns fel! ett + i kanten är att de rummet jag har nu är de största ;)
Har även fått mammas säng så har stoor säng nu också, nästan dubbelsäng, asnice :D
Vissar bild på det nya rummet när de är klart ;:D

Fredag!

Godmorgon sötnosar! Äntligen fredag, visst? Går bara till två idag så det är chill :D
Ska snart borsta tänderna och sånt skit och sen sticka till bussen! min fot är död idag så blir ingen idrott för mig, skit
det var dans idag, askul ju :( jaja.. Oskar skulle hjälpt mig att flytta in alla möbler idag i mitt rum och troligtviss sova här men vi fick ta de någon annan gång för målarna är så jävla sega, dom har inte ens spaglat halva rumet så får väl se hur länge jag får ligga på den här jävla osköna soffan, med mamma ;) haha, not good!
haha jaja, borsta tänderna vare ja :D

snart sova

har nyss duschat och skriver med världens finaste kille på facebook!
ååh, emellie är så kär ♥
menmen, ska snart gå och sova, men ska försöka platta håret lite först så det inte tar så lång tid i morgon ;)¨
min fot har blivit mer svullen också, riktigt nice! inte ett dugg :( blää

nudlar!

Har nyss käkat nudlar, asgott! Ska koka en varmkorv också xd och sen duscha, sen blir de nog att träna lite på negelska provet som är i morggon, nått om oregelbunda verb eller va de heter ;)
Drog ut med julia en stund också, vi typ snckade massa och sånt, men sen fick jag så ont i foten att jag var tvungen att gå hem, åh bra :D

tv

ska lägga mig i soffan och kolla lite på tv, och sen sova!
godnatt♥

mycket vacker fot

haha, yesbox! min fot är väldigt vaker, eller?...
haha, den är typ röd/blå och svullen,  och det typ dunkar i foten då och då, ingen vacker syn kan jag ju säga ;)
men hoppas det går över snart för vill kunna springa igen!!
ååh läntar så tills mitt rum är klart för just nu är de verkligen inte vakert :( ↓

julia andersson

är fin!

tomt i rumet

När jag kom hem från skolan började jag plocka ut allting från mitt rum, så nu är de helt tomt det ända som finns kvar är kläderna i min garderob eftersom i morgon mellan 12-13 kommer dom och sätter upp nya tapeter i mitt rum, väldgt najs :D kommer bli så sjukt snyggt med den nya bokhyllan också! Har även hunnit handlat med mamma, skulle käkat men har ingen lust för nånting trots att jag är sjukt hungrig? Dom ringde från skolan också, för att jag kallade en lärare för idiot, great!

sdhld

Vad heter du? - Emellie Branzell
Är du kär just nu? - Ja
Har du kysst någon idag? - Nej.
Har du kysst någon de senaste 30 dagarna? - Ja.
Har du ett förhållande? - Nej.
Om nej, varför inte? - Därför.
Hur många har du varit tillsammans med? - några stycken men bara två seriösa
När förlorade du oskulden? - har inte förlorat den än.
Är du romantisk? - Vet inte
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - Nej
Är du svårflörtad? - Nej, tvärt om, för lätt tyvärr
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - fllera gånger
Vad hette din första flickvän/pojkvän? - första seriösa var Kasper
Hur länge höll det? - ingefär 2 månader
Har du någon gång slagit någon du tyckt om? - ja
Har du lekt med någons känslor? - ja
Har du haft sex med över 20 personer? - Nej!
Hur länge höll ditt längsta förhållande? - nästan fyra månader,
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - Förhållande.
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - Nope
Är du en bra pojk/flickvän? - Ingen aning
Hur många har du haft sex med i år? - ingen
Vem sov du senast bredvid? (av det motsatta könet) - kasper
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? - det vill ni bra gärna veta va? ;)
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK-förhållande med? - nä
När fick du din första kyss? - när jag gick i 4:an
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - vilka ?
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - absolut inte xd
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - Nej
Har du mest blivit dumpad eller dumpat? - Både och
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? - den stilen han har..
Föredrar du svenska eller utländska killar? - både och
Hur lång är du? - vet inte var ett tag jag mätte mig
Är dina föräldrar skilda? - kasdjljasd
När såg du din mamma sist? - ser henne nu ;)
När såg du din pappa sist? - 2 år sen
Hur gamla är dina föräldrar? - min mamma är 58
Vem får dig att må bra? - mina underbara vänner, musik och familj
Tycker du om kaffe? - Nej usch!
Har du någonsin åkt ambulans? - Nej.
Har du någon piercing? - Öronen och så har jag haft i läppen och höftpiercing
Vad är ditt stjärntecken? - stenbock
Hur gammal är du? - 13, fast fyller 4 om typ en månad :)
Är du ensam nu? - nej
Vill du gifta dig? - Kanske.
Älskar du någon nu? - Ja!
Är du bortskämd? - Nej!
Hur många är online på din msn? - inte inne
Chattar du med någon just nu? - ja
Hur mår du just nu? - Sådär.
Saknar du någon just nu? - kan man verkligen säga
Vad är det för år? - 2011.
Vad är det för datum? - 7 december.
Hur mycket är klockan? - 19:28
Är du en bitch? - Sometimes.
Ångrar du något i ditt liv? - ja en hel del
Har du något drömjobb? - ja
Har du varit på grönalund i år? - yesbox
Vem ringde dig senast? - osakr
Vem ringde du senast? - vet inte
Vem sms:a till dig senast? - oskar
Vem sms:a du till senast? - osakr
När fyller du år? - 2 janurai
Fått ditt hjärta krossat? - jo
Har du ångest? - ja
Skadar du dig själv med flit? - Har gjort.
Tar mediciner du inte borde ta? - Nej.
Brukar du vilja dö? - händer
Drömmer du mardrömmar? - Ja.
Tar du droger? - Ne, och kommer aldrig ens testa
Går du till kyrkan? - Nej.
Går du i skolan? - Ja, tyvärr
Röker du? - nope!
Vad är ditt mobil nummer? - 0200291291 ;)

Värsta pojkvänsakademin

Har precis kollat klart på västa pojkvänsakademin!
Ska snart stänga av datorn och ta igen lite sömn, känner att de kan behövar!
Min hjärna och hela min kropp har liksom stängts av, orkar inte ett skit :O
så vi hörs i morogn, puss <3

det var så länge sen som jag såg dig första gången och nu tänker jag på dig, på det som hänt och det som kommer.
jag blev förtrollad första dagens som jag såg dig och sen den dagen är du den som fått mitt hjärta slå babe,.
Vi fick kontakt vi börja snacka du och jag, du visste inte vem jag var föräns du såg mig den där dan.
Trodde att du skulle dissa mig totalt när du såg hur jag såg ut men du stannade kvar! Vi blev vänner och så började vi snacka mer, du börja hälsa när du såg mig jag kan inte sluta le! När jag möter dig i skolan känns det som hela världen stannar upp då jag möter dina ögon. Hela du är så fin så himla bra, det sättet som du ler mot mig förgyller min dag! Så länge som jag längtat och drömt om oss två, men jag vet inte om du känner så?
Tiden gick och den fick fort men du och jag gick framåt! Jag börja tänka mer och mer på allting som vi sagt och när jag tänker på dig blir allting bra, jag blir varm inombords, hela jag blir glad! När du skriver sms så känns det som att jag betyder nått för dig att du faktiskt bryr dig om mig? Och när du skrev du ville träffas tänkte jag, tack snälla gud dethär är min bästa dag för jag fick mig en kram, inte en utan två! Att bli omhållen av dig vill att de alltid ska va så!
Du gav mig modet att berätta hur jag känner men nu vet jag inte längre kommer vi nånsin bli mer än vänner?
Du är så fin, så underbar på alla sätt! Allting som du säger till mig säger du rätt. Jag har lärt mig om man kämpar kan allt gå, man kan vinna det man önskar ja, det bästa man kan få!

-

jag blir så jävla less på allting! Jag hatar dig, jävla idiot dra åt helvete!
du ska alltid förstöra allting för mig, att du orkar hela tin! gå.

Lyckat :)

Hej på er :) Som ni kanske ser så har jag gjort om lite här på bloggen så man får lite mer julkännsla?
om nin inte ser klicka F5! Kom nyss hem, åkte och handlade med mamma och nu sitter jag här framför datorn!
Slog i foten i skolan också så är lagom svullen nu och kan inte riktigt gå på foten, men de går väl över snart får jag hoppas ;) Ska snart kolla lite på julkalendern, missade i morse! eller rättaresagt försov mig, vaknade kvart över sju så hade en kvart att fixa mig innan min buss gick -.- lyckad dag  :P

kärlek

jag är verkligen kär, men jag vet inte om jag vågar. Jag har gjort samma misstag flera gånger om, jag vill inte göra det missataget igen! Jag vill så gärna men jag vet heller inte vad han känner? Hur ska man göra när ena hälften säger en sak och andra hälften något annat? hur gör man när hjärtat vill men gärnan säger ifrån? 
Folk säger ''följ ditt hjärta'' men tänkt så har hjärtat fel? Jag vill inte bli sviken igen. Det står mellan två val, väljer jag att pröva blir jag antingen ledsen eller världens lyckligaste, men hur ska jag veta vilket av allternativen som kommer falla in? Jag vill tro att jag blir lyckligast i världen, men hur vet jag vad han vill när jag aldrig vågar fråga?
livet är aldrig lätt, och är de lätt då lever man inte! jag är kär, och jag hoppas han känner lika så ♥

tjuvarnas jul

Har precis kollat på julkalendern dom avsnitten jag missade. Året julkalender är faktiskt rätt bra fast den bästa som gått är trolltider! Älskar den filmen men tycker fortfarande än idag att den är rätt läskig ;P
Iallafall, håller på att tiger pengar av min bror, duktig ;P haha, mindre julklappar från honom till mig? bussresan kanske :P hihi :)
aa, men vad ska man skrivarååå?

varma makor är sååå...

jävla gott :D Har nyss käkat en och vart asmätt? haha :P
lyssnar på musik och får adhd ryck! måste ha nio kronor, jag har inga! mamma har inga kontanter hemma och min bror har bara tjugor och han kan inte ge mig? bajsar på honom :(  orkar fan inte gå till skolan, drygt -.-
aha, lyssnar på musik och har sjukt ont vid bröstet, vet inte varför de bara kom? aja, går väl över antar jag :P

Dom bloggarna jag läser

Jessika Melander- hmm.. ja hon skriver väl mest om sin vardag, musik, insperation, shopping, skola och ja? sånt som rör ungdomrs liv typ? Hon är sjukt fin och hennes blogg är verkligen bra och läsvärd!
http://jessmelander.blogg.se/
Erica Linderg- ja ungefär samma här, hon skriver om sin vardag insperation och sånna saker!
rätt bra blogg och på något sätt skriver hon så man verkligen tycker de är roligt att läsa :)
http://ericaokey.myshowroom.se/
Theresa Omido- ja, en utav mina bästa vänner och som en syster för mig! Hon uppdaterar kanske inte bäst men när hon väl gör de så är det rätt roligt att läsa :D
http://endasttess.blogg.se/
Angela Grigoriadis- Hon är också en utav mina vänner, hon skriver väl ungefär som andra ungdomar? Vardag, shopping, skolan, fotboll och lite sånt! Helt okej blogg :)
http://baraangela.blogg.se/
Julia Andersson- också en utav mina bästa vänner, även hon är som en syster för mig!
Hon uppdaterar ganska dåligt men bloggen är rolig att läsa när hon uppdaterar! Hon skriver för de mesta om sitt liv och hennes kille, skolan och liknande :)
http://juullliiiaadencoola.blogg.se/
Josefine Hedblad- Hon är en grymt fin tjej från stockholm.
Hennes blogg är rätt stor! Hon skriver väl typ om sin vardag, vänner, skolan, sin kille, skolan, shopping, insperation, musik och sånt! hennes blogg är grymt bra och jag läser den flera gånger om dagen, diggar tjejn stort!
http://jozehs.myshowroom.se/
Alexandra Nilsson- aa, dom flesta vet väl vem hon är ''kissie''
och dom flesta vet väl vad hon skriver om? Tänkte bara skriva lite om att jag gillar faktiskt kissie.
Eller asså ta de inte fel :P Nejmen, jag tycker hon är otroligt stark som kan ta emot så mycket skit från andra människor! Om man kollar tillexempel hennes kommentarer på vidoinläggen? Tycker de är hemskt, men jag skulle vilja vara lika stark som henne!
http://www.kissies.se/
Isabelle Strömberg- Jag vet inte riktigt vad som gör att jag gillar hennes blogg men hon insperar mig väldigt mycket! Tycker hon är sjukt fin och har en asbra blogg! Hon är ju också ganska stor i ''bloggvärlden''
http://werun.nyheter24.se/isabelles/
Angelica Junegard- Hon är en tjej är ifrån enköping, sjuk fin och har jätte bra blogg!
http://angelicajjunegard.blogg.se/
Ida Kölnert- också från enköping! As fin och har jättebra blogg!
hon skriver väl typ om allt möjligt? livet liksom ;)
http://idakoelnert.blogg.se/
Emma Kölnert-  även hon är från enköping och är syster med ida kölnert ;)
Min bror har gått i samma klass som henne så har sätt henne en hel del, sjukt fin och bra blogg!
http://emmhaa.blogg.se/
Leonie Happy palmqvist- och till sist den här tjejen från stockholm!
Hon är jätte fin och hennes blogg är grym! Hon skriver om lite allt möjligt och även den här tjejn tycket jag är as ball! Hon är så stakr som också kan ta emot så mycket skit! ÄlskarT
http://happypalmqvist.blogg.se/
Natalia Wahlgren- sjukt vacker och snäll tjej som är från uppsala! Hon skriver om sitt liv, pojkvän, skola, shopping, hennes hund och mycket mycket mer! Verkligen läsvärld blogg, värt ett klick :D
http://hhejnattiz.blogg.se/

Ja de var dom bloggarna jag läser, en hel del ;) Klicka er in på dom tycker jag,
riktigt bra bloggar :D

Rubrik.

Hey babes♥ Känns som typ alla mina inlägg börjar med typ ''hej sötisar'' ''Godmorgon'' ''Hejsan''
haha men skit samma ;) Har kollat på någon engelsk film på tv:n, rätt bra faktiskt :)
Nu sitter jag bara här framför datorn och har rätt tråkigt faksitk :P Har kollat lite bloggar och sånt.
Säg även att jag fått en kommentar om vilka bloggar jag läser, tänkte skriva alla i ett inlägg snart fall de kanske är någon mer som undrar? :)

duschen väntar

Har kollat runt lite och sånt så nu ska jag hoppa in i duschen och tvätta håret och raka benen, nice :)
Blir nog ingen mer uppdatering idag, vet inte ens om jag ska kolla på tv efter duschen är så sjukt trött!
men ha de så bra så kommer jag med ny och fräsch uppdatering i morgon, :)
random bild från arkivet xd

en julklapp till!

Hejsan :) Drog med theresa för att köpa en julklapp till min bror dennis, dock vet jag inte vilka eller om tillomed han läser min blogg så vågar inte skriva va de är, men ni kommer ju få massa bildbomber och sånt på julafton ;)
Just nu käkar jag och sen ska jag hoppa in i duschen. klockan nio är de pan am så ska kolla lite på de :)
Vad har ni gjort idag sötnosar? ;)

underbart

Hejsan sötnosar :)
har ju vart ganska depp dom senaste dagarna men känns som jag börjar må lite bättre nu!
Sov hos angela i fredags och vi typ drog till donken och sånt. Vi var på idrottshuset i går och kollade eks p98 mot unik, sämst och tråkigt :( Sen drog vi hem till angela o lagade mat sen drog jag med Theresa, vi hade sjukt roligt!
Vi började handla julklappar och snart är alla klara! åh, älskar att handla julklappar!! :D
Köpte även en födelsedags present till min bror mattias som fyller år idag, så han var nyss här och hämta den, nice :) Kollade på film igår kväll och somnade runt 1? just nu sitter jag bara här och lyssnar på musik men ska snart hoppa in i duschen, hörs!

angela

Godmorgon, uppe klockan tio över sju på en lördag och skit pigg, eller? nej verkligen inte :(
har sovit hos angela inatt och vi fick för oss att vi skulle åka och kolla på match i idrottshuset, de börjar typ klockan tio men vi orkar inte gå önda ner så vi tar bussen och det fanns ingen senare buss vi kunde ta för att hinna fram förutom tjugo i åtta och det är den vi ska ta, då kommer vi vara där typ kvart över åta xd så vi ska sova en stund på lektarn innan alla komper , hahha bra va? Fyfan inte likt mig att vara uppe såhär tidigt, och verkligen inte på en lördag när vi är lediga från skolan och allt? menmen, vi är som vi här ;)

tråkar

åh har sjukt tråkigt vill göra nått men va finns de att göra i din här staden liksom, åh bajs :(
men värt inlägg hahah

jalla jalla

Hej på er :) tog bussen till skolan i morse och skolan gick ganska bra idag särskilt på engelskan, bra va ;)
slutade två så de var chill, har bara legat och kolla på tv sen dess och när julia kommer hem så ska jag träffa henne, riktigt nice de :)  Skriver med miranda på face och ska snart sätta på någon bra låt kanske?
vad händer i helgen blogglärse? ♥

min sännnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnng

ska bortsa tänderna och tvätta av sminket o lägga mig i sängen nu coh messa lite,
imorgon kommer elin till mig vid sju så tar vi bussen till skolan, härligt! vi hörs godnatt♥

okej, görså!

ÄRLIGHET:
Hur många har du varit riktigt riktigt kär i? –3
vad tycker du om kärlek? – det sjukaste, det dummaste och de idiotiskaste som finns, men de absolut finnaste som existerar på jorden!
När kramade du någon sist? - För ett tag sen idag,
Kramade du någon speciell person?- Mamma är alltid speciell ♥
Har du svårt för att bli kär? - Ibland
När kysste/hånglade du med någon sist?- Förra veckan :(
Ångrar du det? – Nej, de var underbart!
Är du singel? - jo
När fick du senast en komplimang?- idag
Har du hånglat med någon av samma kön? - nä
HAR DU NÅGONSIN:
Playat? – Nej, eller en viss människa ser de så men nej de har jag inte!
Hånglat med nån riktigt ful?- ja
Hånglat med fler än 50 pers? - nej
Gjort något riktigt dumt? - För mycket
Gjort något du verkligen ångrar? - ja, men som jag skrev förut ''man lär sig av sina misstag och har man inte gjort några misstag har man ingenting lärt sig'' 
Blivit polisanmäld? - Nej faktiskt inte, konstig va?
Fått din mamma att gråta? – Ja
Slagit ner någon? - japp
Skämts över dina föräldrar? – förälder* haha ja ibland :P
Skämts över dig själv? - går inte att göra så mycket annat!
Sagt jag älskar dig och menat det? – aa
Tar du droger? - Nej och har aldrig gjort och kommer aldrig göra, de bara förstör -.-
Vad hatar du verkligen? –  finns väl en hel del!
Varit kär? - Ja, de största misstaget jag någonsin gjort
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? – ja
Är du ensam nu? – Nej
Vill du gifta dig? – Ja nån gång
Vill du ha barn? - ja, de vill jag.

SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng?- Jag 
Såg dig gråta? - Moa, elin och oskar 
Fick dig att börja gråta?- pappa
Du gick på bio med?- oj minns faktiskt inte, men tror de var julia?
Skällde på dig? – Min no och matte lärare per, idag 

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:
Gråtit? - ja
Kramat någon? – yesbox
Pussat någon? - aa
Köpt någonting? - ja
Sjungit? – men ja
Saknat någon? - gör hela tiden 
Vem? –  oskar, magnus, nathalie

5- En bild på en plats jag tycker om

 

hittade ingen bra bild över örebro så fick ta på örebro slott :)

Men en plats jag tycker om är fan örebro, finns mycket mer att göra, finare stad osv, saknar den staden stort!

Sist jag var där är nu rätt länge sen, ca 2? år sen :( Förut bodde jag där varannan helg,



anonyma = tråkigt!

Sådär nu har jag svarat på dom senaste kommentarerna som kom in om hiss och diss, och tänkte bara skriva att nästa gång, kan ni inte skriva vilka ni är? Mycket roligare att veta vilka som läser min blogg ju, ganska förstående kanske? Sen är jag inte alltid lika tydlig i mitt svar beroände på vad de handlar om när jag inte vet vilka ni är, förstår ni? :)

Svar på tal:

anonym om hissar och dissar:
varför kommer det inte bli kul på julafton ?
anonym om hissar och dissar:
varför kommer det inte bli kul på julafton ?
sv; Asså, jo visst kommer det bli roligt men jag ser liksom inte fram emot den lika mycker som jag gjorde för några år sen, helst vill jag inte ta upp de såhär satt alla kan se, vill inte att de kommer ut till fel människor men mina närmaste vänner vet och när jag känner mig redo så vemvet, då kanske jag berättar, men som de ser ut nu så håller jag de mellan mig min familj skolan och vänner, nog bäst så!
natalia om hissar och dissar:
Hänt med kärleken?
messa mig  ♥!
sv; du vet han jag pratade om? eller äsch, jag skriver till dig sen på sms eller fb, puss ♥
kärlek är kul om hissar och dissar:
Kärleken: det tar tid att hitta den rätta, du hittar nog den rätta killen som kommer älska dig för evigt. kärleken är en skön känsla :)
sv; Självklart är de en super härlig kännsla, älskar att känna kärlek men inte alltid lika härligt när man lägger ner så mycket tid på en kille som man verkligen gillar och som sagt att han gillar mig tillbaka men helt plötsligt ändrar sig och massa annat, kompicerat och jobbigt!

trött som jag vet inte vad...

Precis, är sjukt trött så blir inte så sent för mig ikväll! Har nyss kollat på en film och druckit min älskade cola♥
Såg att jag fått några kommentarer om mitt ''hiss & diss'' inlägg som jag tänkte svara på snart.
Dock lite tråkigt att de kommer in kommentarer såfort jag skriver om något tråkigt, kan ni inte kommentera lite mer då och då och inte bara i mina depp inlägg, haha kanske låter konstigt? whatever, bra att ni kommentarer iallafall! :)

trött som jag vet inte vad...

Precis, är sjukt trött så blir inte så sent för mig ikväll! Har nyss kollat på en film och druckit min älskade cola♥
Såg att jag fått några kommentarer om mitt ''hiss & diss'' inlägg som jag tänkte svara på snart.
Dock lite tråkigt att de kommer in kommentarer såfort jag skriver om något tråkigt, kan ni inte kommentera lite mer då och då och inte bara i mina depp inlägg, haha kanske låter konstigt? whatever, bra att ni kommentarer iallafall! :)

RSS 2.0