ringa theresa

Nu ska jag ringa till theresa och snacka lite fort med henne, sen blir det godnatt för mig! känns som att jag kommer svima, är yr o trött :( Har möte i morgon på um, men funderar på att boka om tiden för vill så gärna vara med i morgon när min klass åker skridskor (a) får se hur jag gör, mötet är ju rätt viktigt också, menmen..
godnatt älsklingar ♥

kör på en sån här då för att jag har så tråkigt!

• jag har en privat blogg som är lösenords skyddad.  När allt är skit tycker jag det är väldigt skönt att få skriva av sig så har gjort en blogg som ingen ser, ger bara ut lösen till mina allra närmaste vänner men än så länge har jag inte gett ut det till någon, får se om jag kommer göra det någon gång?
• jag älskar att träffa nya männsikor, men jag har blivit ganska blyg av mig vilket jag tycker är jätte jobbigt, var intr alls så förut!
• jag verkligen hatar att stå och redovisa för en grupp, hatar att stå längst upp och alla kollar på mig som om det var någon livsavgörande frågesport. Skulle redovisa eneglska förut för klassen men det gick bara inte så fick göra det ensam för min enegelska lärare, avskyr det :(
• jag är urdålig på matte, innan jullovet hade jag 5:ans träningshäfte som mattebok men nu har jag fått hoppa upp till 7:ans träningshäfte. Matte är verkligen jättesvårt och mycket beror på att jag inte kan gångertabbelerna som är jätte viktiga inom matten som ni kanske vet? Det ända jag är någelunda bra på inom matten är uppställninf i +, annars suger jag totalt!
• jag har bott i örebro varannan helg från att jag var 4 år till att jag var 11 år, det är en helt underbar stad, lagom stor och den har allt! Väldigt fin och inte alls som enköping, skulle inte ha något emot att flytta dit, men såsklart finns det en hacke tyvärr :(
• jag ska göra en utredning för adhd eftersom jag, min mamma mina lärare osv tror jag har det, det kommer börja med att jag ska göra några tester hos en skolpsykolog på min skola och sen går det vidare till något stället, minns inte va det hette, ska bli skönt att få veta om jag har det eller inte :)

Vart med theresa,

Hej på er :) haha känns som alla mina inlägg börjar såhär men ja, bloggtorka som fan? 
tänkte berätta lite om min dag? Skola såklart, gick till fyra så jävla jobbigt! Kollade på film sista lektionen och jag trodde jag skulle somna så trött jag var men jag klarade mig igenom hela dagen, härligt :) Gick hem till mig med theresa, vi gjorde väl inte så mycket. Åkte till donken sen och käkade, sen till maxi och handlade safari och sen hem till mig, Theresa åkte nyss hem jag jag ska snart sova, sjukt hur trött jag vart på sista tiden, vet inte varför faktiskt? Menmen, i morgon åker vi skridskor med klasen, haha härligt. ganska roligt faktiskt?
kan ni åka skridskor kära läsare? :)

WORDS


hemma från elin

Nu har jag kommit hem från elin, vi låg och kolla på film och käkade lite gotta, nice :) Är sjukt jävla cepestört trött, kommer väl typ sommna ståände snart ;) men men, ska sitta en stund framför datorn och chilla, sen blir det en dusch och sen ska jag nog sova så jag orkar en hel dag i skolan i morgon när vi slutar klockan fyra, puh orkar inte :( Menmen, måste väl antar jag ? ;)

hon elan;)

Tjenare :) slutade skolan klockan två idag, gick hem till elins pappa med elin för att packa elins kläder och nu sitter vi hemma hos elins mamma med varsin dator i knätt och bara chillar. Ska käka tacos här idag, riktigt trevligt ;) Massa skit i skolan också som tar så mycket energi ifrån mig, så förbanat trött på falska människor så det går nog inte ens att förklara, menmen ;)

sängen

Nu ska jag krypa ner i förhoppningsvis min varma säng och försöka sova lite, känner att det kan behövas efter denna helg och ska bli skönt att få sova i sin egna säng :) I morgon slutar jag två, får se vad som händer efter skolan men ska iallafall plugga massor som jag ligger efter i. Vi hörs i morgon med ny fräsch uppdatering, om jag kommer på något bra att blogga om vill säga, bloggtorka här :(
aja, godnatt sötisar, sov gott ♥

ren och fräsch

har nyss duschat, tvättat håret och haft i hårinpackning, rakat benen, smörjt in mig och allt sånt där!
känner mig jätte färsch nu och ska snart lägga mig i sängen och sova så jag orkar upp till skolan i morgon :)
men först ska jag kolla lite saker på datorn osv bjuder på en bild sen i sommras så länge :)


mr. bean

har precis kollat på mr. bean på film, haha kanska underhållande när man har så tråkigt ;)
sitter och lyssnar på musik just nu och skriver med theresa. Blir snart duschen, känner mig jätte smutsig så blir bra det. Funderar fortfarande på detta att jag ska starta om hela bloggen också, får se hur jag gör, vad tycker ni, hur som helst kommer jag iallafall byta bloggnamn :)

trötter

hellu :) kom nyss hem från julia, hon jag och oskar satt där och snackade och sånt, trevlans :)
Ska snart åka till maxi med mamma och handla lite och sen hem och käka duscha tv och sen sova. Sjukt jäkla trött!
måndag i morgon också vilket betyder skola, åå orkar inte!!!

någon rubrik

hej på er :) har sovit hos julia inatt. Vi ska snart hem till mig och jag ska byta om och lite sånt sen ska vi träffa oskar, får se vad vi hittar på :) Och angående frågestunden, har fått några frågor men inte tillräckligt för att jag tänker svara på dom, så fortsätt fråga på, jätte kul att se att det finns saker ni vill veta om mig, dock var de en fråga jag nog inte ens kommer svara på! men iallafall, fortsätt fråga på :)

som sagt, jag kan inte ro för att jag är bättre än dig, ja bäst du vet ;)


kör på frågestund nu

 

nu kör jag på en liten frågestund, så om de är något ni undrar så är det bara att fråga på, jag svarar när jag tycker jag fått lagom många frågor. Ni kan fråga ungefär vad ni vill, jag svarar ärligt om de inte har med något privat att göra tillexempel nått som hänt inom familjen osv, tror ni förstå?

så iallafall, fråga på nu!! :)


nytt i garderoben


orkar inte

hellu :) 

kom hem för ett tag sen! jag och elin fixade oss, drog till stan för att möta min mamma och hämta shortan som jag bad henne köpa, super snyggt till ett par slimade jeans och en tubsjal ;) visar iallafall den snart :)
Jag coh elin åkte hem till mig och nu har hon nyss åkt. Jag ska snart käka och sen kommer elin till mig igen, ska försöka få tag på julia också som just nu är i örebro. Sover ju där inatt så ska höra när hon kommer hem och lite så :) nu ska jag fixa bilden :)

godmorgon

godmorgon, jag och elin har precis vaknat, eller ja för typ en timme sen. Vi har bara legat kvar i sängarna och snackat, chillat o lite så. Snackade nyss me mamma, hon äör på stan och ska köpa en tröja åt mig som jag har kollat på jättelänge så det blir bra det :) Ska träffa julia ikväll också, sover där så det blir tjejmys, det har jag saknat ;D nu ska jag vara social mot elin igen. Får se hur uppdateringen blir idag :)

hos elin

hej på er:)  har vart ett rent helvete idag, kan ju ba säga att man märker med tiden vilka man verkligen kan lite på och inte, orkar inte falska vänner! tur jag har mina riktiga som alltid finns där och aldrig går mig bakom rygen ni är värda allt! <3 iallafall så sitter jag hemma hos elin johansson och chillar, ska sova här inatt! Vi är grymt irriterade just nu men de går nog över, idioter ska inte få förstöra våran kväll, då är de bara :) nu ska vi chilla vidare, hare <3

duschen

nu ska jag hoppa in i duschen och tvätta mig, raka benen osv, sen ska jag lägga mig i sängen och försöka sova, trött som vanligt ;) Godnatt sötisar <3

okej

har tappat fokus helt och har inte en blekaste om vad jag ska blogga om? funderar på att ta bort denna blogg och göra en helt ny med helt nya design och hela faderullan, men då ska haf försöka få någon som kan göra en snygg design osv, starta om allting liksom :) eftersom det har varit väldigt struligt nu på sista tiden, ja helt upp och ner och har inte alls mått bra, men de börjar lösa sig sakta men säkert. Allt börjar gå mot bättre tider tror jag så därför vill jag starta om allting och börja om hela mitt liv och då passar de ju bra att mjukstarta med en helt ny blogg?
eller så kommer jag iallafall radera allting från denna blogg byta namn osv, får se hur jag gör!

jag saknar dig så mycket min fina barndomsvän!


jag saknar dig så mycket min fina barndomsvän!


jag kan inte ro för att jag är så mycket bättre än dig, ja faktiskt bäst!


fett depp och finns inget att hissa så kör på lite dissar!

vänner från facebook- Asså åh, blir så irriterad! Har hänt mig några gånger att någon helt random tjej börjar skriva på facebook och man blir jättebra vänner på internet dom skriver att dom saknar mig innan dom träffat mig och att dom vill träffas osv och sen när man typ går förbi dom på stan och man hälsar så hälsar dom inte tillbaka? okej, klart jag inte kan begära det men blir grymt irriterad när dom skriver jätte fint och snällt på internet, säger till sina vänner att vi är jättebra kompis och sen hälsar man inte, fattar inte? -.-
Skolan- alltså ja okej jag förstår att skolan är väldigt viktig, att man lär sig får bra betyg så man senare kan få en bra utbildning som leder till ett bra jobb osv osv men måste allting vara så förbanat svårt?  som i tillexempel engelskan så kan dom börja med en startuppgift som går ut på att läraren ska se vad man kan i engelskan så dom får inte hjälpa till med något, men jaja okej en fördel kan ju vara att man ens förstår vad som står i instruktionerna så man vet vad man ska göra över huvudtaget? men nej det ska dom tydligen inte heller hjälpa till med? ååh, damp typ? :O
statuskåta människor- asså kan nog inte ens förklara hur irriterande det är? Tillexempel när folk skriver i chatten på fejjan ''åh gilla min staut, kommentera mina nya foton, gå in och kommentera min blogg, kolla min blogg och sprid vidare'' man ba men vafan? alltså helt ärligt, det är bara patetiskt att be om folks uppmärksam het, liksom chilla om någon tycker du skrev en bra stutus så gillar man väl, annars inte? komigen sluta vara så satutskåta hela tiden? för ni får inte bättre status för det snarare tvärt om, de är bara pinsamt!!
copycats- komigen shit vad är det som händer? okej de har inte hänt mig men de räcker att se hur andra drabbas! liksom har inte folk någon egen fantasi nu för tiden? palla liksom göra en blogg och kopiera andras text och bilder? så pinsamt och patetiskt, kom på egna saker att göra istället?  använd hjäranan liksom vad är ni födda till? :S
haters- ja typ såna som hatar justin bieber, komigen? känner ni honom eller? hur kan man säga att man hatar en människa man aldrig träffat? liksom han gör ju bara sin grej? hur kan man liksom kalla honom för bög när är tillsammans med selena gomez som är hur snygg som helst och desutom TJEJ? hallå hur fungerar era hjärnor egentligen? komigen, hur kan man mobba en människa som aldrig gjort något illa? de är inget fel på honom, han är bara så mycket bättre en er hatare, liksom vet ni hur snäll han är ? han skänker liksom flera tusen om inte mer till fattiga barn, han ger folk hopp komigen försök själva? Snackade om detta me mina vänner och slutade med att vi garvade åt hur patetiska ni är, lovar att ni aldrig skulle slänga ur er att han är bög och dålig framför honom, tvärtom ni hade dött för att ni fått träffa honom! Tänk er för!!

trött

okej
?

godnatt

värt


rubrik

hej på er! Skolan idag har varit tårkig och jobbig. Sista lektionen gick as dåligt! Iallafall efter skolan drog jag och elin ner till stan käkade och lite så, sen
åkte jag hem och nu sitter jag vid datorn och har ont i magen! Ska äta en bulle och snacka lite med min mamma. Föresten, funderar på att sluta blogga? eller iallafall en lång bloggpaus? händer så mycket just nu, så har ingen lust att blogga eller ens sitta vid datorn? Har typ inte ens orken kvar att träffa mina vänner eller så, det ända jag längtar till är att sova, inte bra! Måste fixa dethär nu..

sängen

har inte sovit mycket inatt så hoppas på mera sömn nu, ska iallafall tvätta brot mitt smink nu och sen försöka sova!
godnatt

det är så jag känner.

händer så mycket skit just nu, rykten, man lär sig hata någon man egentligen älskar, man saknar dom som sårar en, och man vill ha tillbaka gammla vänner! Kortfattat önska jag bara allting vart som det var när man var liten småtting som gick på lekis. Då var allting så bra, det ända men behövde oroa sig det var att kompisen skulle ta favoritdockan före en själv och ända gången man grät var när man ramlade på knäna. Nu mera gråter man var och varannan dag för att hela denna värld är så falks mot en! Allt detta tar så mycket energi från mig, den energin som jag är viktig för mig att lägga ner på viktiga saker som skolan och mycket mer. Allt som händer stjäl all min energi och jag orkar inte bry mig om något annat. Jag vill helst bara krypa ner under mitt täcke och sova i några år och sen vakna upp som 6:åring igen! Jag vet ju självklart med hundra procent säkerhet att det kommer bli super bra tillslut men hur lång tid kan det ta? Hur länge kommer jag att få vänta tills den dagen verkligen inträffat?  Är jag verkligen hundra procent som jag säger? det tar så pass mycket energi från mig att jag inte ens själv vet snart?
jag har trott så många gången men tillslut vågar man inte riktigt tro! jag vet inte längre vad som håller på att hända, man blir så osäker? Över en dag känns allting så fint och bra, jag kännde att nu har jag hittat rätt och jag vet exakt vad jag vill och att jag satsat rätt, men bara dagen därpå så rasar all tro, bara sådär? bara efter en dag, vad är de som händer? Jag lovar, jag hade ju satsat rätt? allt var ju verkligen som jag ville, helt perfekt. Men hur kunde jag vara så dum, jag ska väl inte ha det helt perfekt heller? nej verkligen inte! Jag vill faktiskt inte hat så här? Jag vill ju förfan också kunna skratta och le med mina vänner utan att fejka det? jag orkar inte gå runt och fejka mitt leende på läpparna, eller fejka det lilla skrattet jag lyckas åstakomma! Helt värdelöst! Jag vill ju att det ska vara på riktigt, ett riktigt leende och ett riktigt skratt! jag önskade jag kunde spola tillbaka tiden då alla var sams och vänner, då var de ingen som ljög för någon, ingen som behövde fejka, allt var på riktigt! Jag saknar alla mina vänner som jag hade då, hur kunde de gå så fel? varför tappade vi alla kontakten? saknar er så mycket! Och nu? Nu händer det bara en massa dåliga saker, den man älskade mest visste inte bättre en det personen gjorde, vart så ledsen, jag trodde på oss så mycket men ska man inte tro?
som sagt, jag vet ingenting längre, jag hatar att leva 14 år i denna stad, helt hopplöst, trist, och deppigt!
jag vill bara att allt ska lösa sig, att allting blir som förut....

hej babes

Tisdag idag, skola som vanligt! Riktig seg dag osv menmen! efter skolan satt jag kvar i idrottsalen med moa till typ fem? sen mötte jag julia och vi drog hem till mig, jag käkade lite och sen fick vi iden om att vi skulle åka pulka så vi hämtade en pulka hos hennes och min mammas gamla långfärdskidor och gick till en stor backe och åkte, haha hade så jäkla kul och det behövdes verkligen efter allt skit och depp, såklart så är inte det över en -.- men behöver nån timme nån dag då jag bara kan koppla bort allt och bara skratta och le, och det är något julia verkligen får mig att göra ;) haha, iallafall vid 8:a åkte vi till maxi och handla och nu sitter jag hemma och chillar med musik. Ska snart ringa elin och sen hoppa i sängen, är så sinnenssjukt trött :( Men bjuder på en bild ifrån skolan idag på mig och elin :)


jag ska försöka för jag vet att jag kan lyckas!


dagens outfit

långärmad tröja - awear
svarta tagihts - h&m
Svart tubsjal - theresas, från gina

donken med theresa

Hellu :) Skolan idag gick sådär! eller ja, jag hade bara tre lektioner, Engelska idrott och musik.
engelskan gick sådär, idrotten gick bra men musiken sög! låg och vila i vilorummet vi har i skolan halva musik lektionen också, så ja? Efter skolan drog jag hem tillsammans med theresa, vi spelade kort med min bror osv och sen åkte vi till donken och käkade och kom hem för typ en halvtimme sen? Tänkte ladda upp dagens outfit snart så, stay tuned babes ;)

skolan snart

Godmorgon mina fina♥
Måndag idag vilket betyer skola, tyvärr! Theresa är iallafall här och står och plattar håret just nu. Jag är redan klar så ska bara vänta tills hon blir klar så ska vi kila iväg till skolan i det vackra vädret, eller inte? usch vill ha sommar nu!
Tänkte även försöka hinna med en dagens outfit, vart lätt men bra iallafall ;) Nej nu ska jag se hur de går för theresa, ha en bra dag då ;)

duschen nästa

sen godnatt ♥

onödigt!

Hellu bebs! kom in nyss, drog ut med julia efter maten, vi träffade linus daniel robin och lina, rätt kul :)
Just nu sitter jag och bara tar de lungt, dunkas alborosie i högtalrna osv. Ska snart hoppa in i duschen och ta en lång och behövlig varm dusch och sen hoppa ner i sängen och sova :)

diska

Kom in för en stund sen, drog ut med julia och åkte på min mammas gammla långvärdskidor utanför mig, fett töntar ;) Sen träffade vi daniel linus och någon oskar, drog hem vid fem typ? Mamma har nyss åkt och handlat mat och pengar till mobilen till mig, ska börja diska lite så det blir mat fortare, är skit hungrig! Sen ska jag nog ut och träffa julia en stund till. Men blir sängen tidigt eftersom de är bajsskola i morgon tyvärr ;)

sängen nu

Nu ska jag gå och tvätta av sminket och borsta tänderna och sen lägga mig i sängen och försöka sova, inte för jag tror jag kommer lyckas somna men ändå, godnatt ;)

.

det är så kallt här utan dig, men jag har lovat mig själv tills den dagen jag dör att aldrig falla tillbaks igen.

choklad pudding

Har precis fixat choklad pudding till mig som står i kylen och stelnar nu, gotta :)
Blir väl att hänga här framför datorn nu hela kvällen, kanske kolla någon film eller så?
kommer nog sommna tidigt ikväll, hoppas jag iallafall känner att jag behöver få sova ut ordentligt!
Vet inte vad som hänt med mig, men dom senaste dagarna har min sömn hoppas upp och ner, sover inte alls bra, vaknar flera gånger om natten osv, asdrygt iallafall!
och just igår och idag har det var jobbitt, har vart yr, mått illa för vissa skäl, inte najs men det ska nog försvinna nu!
Nej nu ska jag kolla till chokladpuddingen ;)

theresa och julia

tjenis mini penis ;)
haha nejdå, har precis kramat hejdå till julia och theresa som var här hos mig! Vi hade sjukt kul med massa skratt och nu har dom åkt, så är fett forever alone :(
nejdå, men sitter och lyssnar på musik och bara tar det lugnt. ska se om de finns något gott hemma så skriver mer sen ;)

Nytt i garderoben

allt från awear :)


med theresa :)

Tjenixen ;) Sov hos theresa inatt, vi chillade och kollade på linas kvällsbok :)
Idag har vi inte gjort så mycket, vi tog en sväng på stan och köpte lite kläder från awear, dom ska byta ägare som dom hade rea på alla kläder, nice ;) Ska lägga upp vad jag köpte nu :)

onödigt

är sjukt trött och har så jävla ont i magen så jag vet inte vart jag ska ta vägen :(
ska iallafall sörsöka sova nu, godatt bebisar<3

OKEJ

HATAR,
HATAR,HATAR,
HATAR,HATAR,HATAR
HATAR,HATAR,HATAR,HATAR
HATAR,HATAR,HATAR,HATAR,HATAR,
,HATAR,HATAR,HATAR,HATAR,HATAR,HATAR,
,HATAR,HATAR,HATAR,HATAR,HATAR,HATAR,HATAR,
HATAR,HATAR,HATAR,HATAR,HATAR,HATAR,HATAR,HATAR
HATAR,HATAR,HATAR,HATAR,HATAR,HATAR,HATAR,HATAR,HATAR,
HATAR,HATAR,HATAR,HATAR,HATAR,HATAR,HATAR,HATAR,HATAR, HATAR,
HATAR,HATAR,HATAR,HATAR,HATAR,HATAR,HATAR,HATAR,HATAR,HATAR,HATAR
,HATAR,HATAR,HATAR,HATAR,HATAR,HATAR,HATAR,HATAR,HATAR,HATAR,HATAR,HATAR,
HATAR,HATAR,HATAR,HATAR,HATAR,HATAR,HATAR,HATAR,HATAR,HATAR,HATAR,HATAR,HATAR,
HATAR,HATAR,HATAR,HATAR,HATAR,HATAR,HATAR,HATAR,HATAR,HATAR,HATAR,HATAR,HATAR,HATAR,
HATAR,HATAR,HATAR,HATAR,HATAR,HATAR,HATAR,HATAR,HATAR,HATAR,HATAR,HATAR,HATAR,HATAR,HATAR,

ÄR ALLT SOM FINNS I MITT ORDFÖRRÅD JUST NU..

Golare har inga polare!

.

döööö, vill ha!!


suttit och gråtit till denna låt hela kvällen, barnslig som man är..


right now


hello people!

Hej på er och förlåt för mitt deppinlägg som jag slutade med igår. Har hänt en hel del idiotiska saker på den här veckan som gått så har varit jobbigt, har vart arg och ledsen men som tur är har jag mina vänner som alltid finns där för mig, stor kärlek till er♥
Iallafall så var jag med theresa och elin efter skolan, eller ja theresa skulle bara byta om till fotbollskläder hos mig eftersom dom låg här sen kom hennes pappa och hon åkte och hade träning. Så då kom julia till mig och julia men elin drog hem sen så jag och julia träffade tim, trevlans :) Kom hem runt sju och har käkat osv.
Hade förövrigt tre prov idag, hoppas på det bästa, huh? (a) Skönt att det är fredag i morgon, orkar inte skolan just nu! Nu ska jag iallafall äta chokladpudding och se om de händer nå kul på fejjan ;)

-

är så trött på allt! Hur kan man säga så mycket till en människa som sen inte betyder nånting?
du har fått de du ville så varför fortsätta tjata om att gottgöra mig? du kan inte gottgöra mig efter detta!
du kanske tar de här som en liten skit sak, eller? men för mig är det något helt annat, jag trodde verkligen på dig och att du ville något med detta, men nej hur kunde jag nånsin tänka dom tankarna? för så var de ju inte?!
du nådde gränsen och jag undrar verkligen hur fan du tänkte? Men du kanske är sån här? inte vet jag.. jag trodde jag kände dig med där hade jag antagligen också fel? men det är lätt att vara efterklock och om jag bara kunde skruva tillbaka tiden och fixa till allting, men nej emellie så ska du inte tänka!! och vet ni varför? jo för det var inte jag som gjorde fel den här gången, de är inte jag som behöver skämas för nånting, och det är inte jag som ska behöva fixa till något för som sagt, jag har inte gjort något fel! Men jag hoppas du är glad över det som hände för jag tänker inte ändra på dethär nu! Tänker inte låta dig komma och gå som du bill, du har spelat dina kort nu och du är inte värld ett skit i mina ögon längre! Har aldrig träffat en människa som dig, till en början var de bra men du har gjort allting i kaos! såklart vill jag ju inte ha så här, men de är du som fixat detta och jag tänker inte längre bry mig!
klart kommer de bli jobbigt att se dig varje dag nu men du ska inte få hindra mig till att må som jag gjorde innan, du är inte värld att få min uppmärksamhet på något sätt!

klicka F5

Hej på er :)
hur har eran dag varit? min har varit typ sämst, har gått dåligt i skolan och jag har vart förbanad och ledsen hela dagen, blivit mycket prat med kompisar om en grej osv, pratade även med alexandra, känns skönt att slippa hålla allting inom sig! Efter skolan så gick jag hem med theresa, vi snackade lite sen åkte hon för hon skulle ha fotbollsträning. Nu sitter jag framför datorn och lyssnar på musik och kollar runt på facebook :)
Hade tråkigt så gjorde ny header *igen* ;) men aa, vart nöjd även fast de inte är ett dugg märkvärdigt ;)
(tryck f5 om ni inte kan se den nya headern!)

.


trött

Hellu!
Har nyss sagt hejdå till theresa, eller aa kanske en halvtimme sen! Gick bra i skolan idag :)
Efter skolan följde oskar och theresa med hem till mig, trevlans :) Är sjukt trött så ska inte vara uppe så länge till
så jag orkar upp i morgon till skolan :) Ska hämta lite glass och bara chilla.

försöka sova

nu ska jag ta en tablett för att de gör så satans ont i örat och sen ska jag försöka sova.
Ska upp tidigt i morgon, skola som vanligt. Vi hörs med nya fräscha inlägg i morgon kväll!
godnatt mina fina♥

Min perfekta kille

den perfekta killen ska vara längre en mig helst bruna ögon för de är så fint (A)
vältränad kropp och bra klädsmak ;) han ska vara öppen och våga bjuda på sig själv, ha humor och vara snäll.
Inte skämas över mig osv :) såklart ett plus i kanten om han är snygg, och vet ni?
allt detta stämmer in på honom♥

1. En bild och 5 faktan om dig själv.

• jag älskar reggae musik, bästa som finns!
• jag är fett rädd för amstaff pitbull hundar
• jag älskar asiatisk mat, typ woker och sånt :)
• jag är kär i världens underbaraste kille, han är verkligen speciell och ååh, går inte att beskriva (a)
• som ni ser i min header står de ''Emellie Larssen'' Jag heter egentligen Branzell men vill inte kopplas ihop med det efternamnet så kallar mig för min mamma efternamn som hon hade från början, men vi ska byta till larssen så småning om :)

kör på denna istället för den andra var så många ;)

  • 1.  En bild och 5 faktan om dig själv.
  • 2.  Min perfekta kille.
  • 3.  En bild på din Garderob.
  • 4.  En gammal bild på dig själv.
  • 5.  Bästa semestern.
  • 6.  Vad jag gillar och vad jag hatar.
  • 7.  Det sämsta med mig själv.
  • 8.  En bild på vad du har för kläder idag.
  • 9.  En gammal bild på dig själv.
  • 10.  En person du saknar.

  • .

    ╔══╗
    ╚╗╔╝
    ╔╝(¯`v´¯)
    ╚══`.¸..........

    ya<3


    svar på tal

    Anonym:
    vem var din bästa vän på trean? och 4

    Sv; hmm.. ja halva trean så var de Angela Grigoriadis och sen så har ju julia andersson vart min bästavän ända sen jag var tre år gammal, och fyran så var de ju fortfarande julia :)

    Bonjour les amis mon♥

    ååh, hade skrivit skapligt långt inlägg såklart råkar jag trycka bort allting, smart cheey ;)
    iallafall, idag har jag vart i skolan såklart ;) vi hade bara tre lektioner så det var rätt lugnt!
    jag och theresa var inte med på idrotten så vi fick ta en promenad ner till idrottshuset så svängde förbi lagerströms och tog ett hål i örat. Gjorde sjukt ont eftersom jag tog där uppe där de är bråks men snyggt är de :) (visar bild sen) iallafall så efter skolan så stannade jag och theresa kvar och snackade med min favorit person <3<3<3
    moa och hennes kille johannes var också där så det var trevligt :) Drog hem till mig med theresa och snackade lite och sen åkte hon. Jag har bara suttit framför datorn sen dess och chillat. Messar med sötisen också ska kanske se i morgon efter skolan, underbart ;) men jaja, nu kommer bild på hålet i örat ´;
    inte bästa bilderna men, aa :)

    abdu

    ja hej hej- hallå
    jag och theresa har precis käkat frukost och nu ska vi börja fixa oss. Theresa ska snart på träning och sen ska vi ses igen. Vetefan va vi ska hitta på, finns liksom inte så mycket att göra i enköping på en söndag, eller aa finns inget att göra här överhuvudtaget ;) Nej men nu ska vi somsagt fixa oss.
    Uppdaterar mer ikväll.
    gå och bowla

    söndag

    Godmorgon :)
    Jag och theresa har nyss vaknat, eller aa vi har legat vakna rätt länge nu ;)
    Sov ju här igår o vi kollade på film, i taket lysser stjärnorna, asbra film :)
    Vet inte vad vi ska göra idag, theresa har fotbollsträning klockan halv tre så vi ska väl hitta på något fram tills dess.
    men nu ska vi börja fixa oss så vi hinner göra något.
    tjoheej ;)

    hos theresa

    tjenare :)
    är hos theresa nu, eller aa har vart här ett tag.
    Vi har väl typ ba snackat, skrattat, käkat typ ostbricka med hennes pappa, kollat lite roliga klipp på youtube osv.
    Snart ska vi kolla på i taket lyser stjärnorna och äta chips, nice det :)
    men, aa har inget mer att skriva, ville bara hålla er uppdaterade ;)
    ungefär lika snygga som alltid <3

    paket :)

    vita öronmuffar
    liten rosa väska att ha bindor och tamponger i
    asbra mascara som framhäver blåa ögon, eftersom jag har blåa ögon ;)
    presentkort på lagerströms
    vart jätte glad, särskilt för masacaran eftersom jag behövde en ny och verkligen jätte glad för presentkortet, blir att spendera de på måndag :)

    tack theresa sötis, älskar dig massor♥

    jaja

    theresa har precis åkt, hon kom ju hit med paket till mig! vart jätte glad :)
    visar bilder sen på vad de var :) HAr precis ätit och nu lyssnar jag på musik och väntar på att theresa ska ringa mig. Kanske blir så att jag åker dit och sover där inatt, nice ;)  Men ska fota de jag fick nu så lägger jag upp de snart :)

    möta upp theresa

    Tjenis micropenis ;)
    Ska snart gå och möta upp theresa som har varit på stan och handlat födelsedags present till mig (a)
    dock lite försenat, men skitsamma hon är söt hon♥ Har tillomed hunnit med att backa lite fika, så när hon kommer ska vi väl fika lite och snacka, riktigt trevligt ;) aja, nu måste jag dra. hare bra sötisar <3

    frukoost, mhm


    3e bilden: En bild på någon i din familj.

    mamma, hur mycket vi än bråkar så älskar jag dig över hela mitt hjärta!

    Svar på tal #3

    Anonym:
    Helt jävla rätt

    Sv; okej först och främst, denna ''anonyma'' tjej/kille är samma person som skrev till mig att jag skulle ändra på mig själv innan jag började klaga på andra, att jag betede mig som en 4 åring osv osv, och nu skriver du att det jag skrev är helt rätt vilket de är enligt mig då men du gör mig riktigt förvirad? vet inte om du försökte vara någon annan eller så men du har samma jävla ip-nummer, jag är liksom inte helt dum i huvudet ;)
    Så vad är de du vill egentligen? om de är jobbigt att säga här så kan du ta det privat med mig, hör av dig :)

    Lördag

    Hola amigos♥
    Vaknade nyss upp med världens huvudvärk, inte bästa startden på denna lördag! Ringde iallafall till theresa.
    Hon skulle ner till stan och handla något och sen skulle hon komma till mig, får se vad vi hittar på för skoj då :)
    Tänkte iallafall snart gå och fixa frukost, är sjukt hungrig! Sen ska jag väl fixa till mig själv innan theresa kommer!
    Men först tänkte jag ge ett svar på tal, börjar bli lite förvirrad ;)

    NATTI

    !

    2a bilden: En bild på dig själv.


    1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.

    finns några stycken, men de är speciellt dom här två tjejerna jag umgås mest med!
    Två utav mina absolut närmaste och bästa vänner,
    Theresa, julia♥

    dude

    1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
    2a bilden: En bild på dig själv.
    3e bilden: En bild på någon i din familj.
    4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
    5e bilden: En gammal bild på dig själv.
    6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
    7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
    8e bilden: En person som du saknar.
    9e bilden: Någon i din släkt.
    10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
    11e bilden: En person du kan berätta allt för.
    12e bilden: En bild på din vardag.
    13e bilden: Du och någon klasskompis.
    14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
    15e bilden: En person som du vill vara med.
    16e bilden: En bild på dig själv.
    17e bilden: En ovanlig bild.
    18e bilden: En bild på din fritid.
    19e bilden: En person som är snygg.
    20e bilden: En bild på dina närmaste.
    21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
    22e bilden: En bild på en tid du saknar.
    23e bilden: En bild från i somras.
    24e bilden: En bild som gör dig glad.
    25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
    26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
    27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
    28e bilden: En tokig bild.
    29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
    30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om

    vill ha!!

    ååh, skulle verkligen vilja ha någon utav dessa, så jäkla snyggt!
    åh dör en aning (a)

    stört

    åh, är verkligen inte på humör, har både skrikit och gråtit och massa. Har verkligen inte vart någon bra dag för mig!  och förstätter dåligt hela tin. Orkar inte gå in på vad som händer, men cepat allt! precis när allt hade blivit bra :(

    Taco!

    Mamma kom nyss hem från affären och hade handlat taco. Så ska hjälpa henne snart att laga maten.
    är verkligen sjukt hungig! Har inga planer för kvällen, blir att bara ta det lugnt med familjen framför datorn och tv:n.
    Någon som vet fall de går någon bra film på tv? :)

    fredag den 13:e

    hej babes<3
    skolan idag har gått sådär, eller jag jobbade bra men vart ledsen arg och irriterad på lite saker tyvärr.
    menmen, efterskolan gick jag o theresa hem till mig, vi gjorde inte så mycket.. haha somnade i min säng och sov från tre till fem och nu har hon nyss åkt hem. Har fått reda på lite tråkigheter också, eller inte så lite.
    Märks att de är fredag den 13:e :(

    vem bryr sig?

    har vart mycket uppdatering ikväll känner jag eller? fast de är väl bara bra? :)
    Ska även försöka ta nån bild varje dag för visst blir de roligare med bilder? ;)
    men nu är jag sjukt trött och ska vara pigg i morgon i skolan, så tänkte gå och lägga mig i sängen och lyssna på lite musik och sen sova. Men vi hörs i morgon med ny och fräsh uppdatering!

    godnatt babes♥




    bild sen lördags med syster<3

    baby,



    ny design igen ;)

    haha okej, slängde ihop en ny design igen, gillade inte riktigt de där ljusa så fixade lite mörkare och så är de en nyare bild också ;) Vart de bra ? :)
    just nu gör jag inte mycket alls, lyssnar på musik och skriver med sötaste på fb, såklart ;)

    svar på tal #2

    Anonym:
    Du kanske är 14 år ja men du beter dig som en 4 åring i trottsåldern ;s fixa din attityd innan du klagar på andra ;s du dömmer ju folk innan du känner dom också satt. läser din blogg för det är kul och se vad för patetiska saker du skriver.

    du verkar inte fatta varför du får bitchblickar heller.. bete dig som en 14 årig så kanske folk slutar ;s

    Sv; Jag vet inte vem du är mer en att du bor här i enköping så du det skulle va rätt roligt att få veta vem du är? Eller är  det svårt att berätta? vet inte hur du känner men jag ska väl inte behöva förklara hur otroligt cepat och fegt de är att sitta och klaga på någon som anonym? kan inte stå för var du tycker så ska du inte skriva alls? för nått problem måste de ju va med att du inte ens vågar gå ut med vem du är när du ska klaga på andra? Och vad är de för människor jag inte känner som jag dömer? tycker du ska rabbla upp vart enda namn eller de kanske också är svårt? :) Jag förstår om jag får bitchblickar, självklart men nu snackar jag som sagt om dom här 10-11 åringarna som går runt och bitchblickar folk som aldrig sätt dom förut? och förstår inte riktigt hur du tänkte nu när du skriver att jag dömer andra? för om man läser de du skriver om mig så känner du ju verkligen inte mig men ändå dömer du mig? hm.. nejdu, de där måste du nog ändra på, annars blir de väldigt fel :)

    love inspiration♥!!


    sant!

    En man hade föreläsning för ungefär 500 ungdomar. Han tog fram en 500-lapp och frågade: "Är det någon som vill ha den här?" Alla räckte givetvis upp handen. Han knölade ihop den och frågade samma sak. Alla räckte upp handen, Han stampade på den och frågade igen, Alla räckte upp handen. Då sa han "Det här ska ni ta lärdom av, för hur ful och smutsig någon än är så har den fortfarande samma värde."

    jag är jag.

    okej, nu en gång för alla ska jag förklara för er alla hatare som tydligen inte kan acceptera att jag är jag!
    Lyssna, de hjälps inte hur mycket ni hatar mig, klagar på mig, hur mycket jag äcklar er och allt vad ni säger.
    Jag är den jag är och jag tänker inte ändra mig efter hur andra människor tycker att jag ska vara, förstått?
    Vissa utav er dömer mig efter denna blogg, och då är min fråga till er hur fan resonerar ni? hur fan tänker ni när ni slår era äckliga fingrar i erat flottiga tangentbor, skriver in en cp kommentar som sedans hamnar i min blogg? Där ni skriver om, hur äcklig och ful jag är, hur ful och dålig min blogg är, hur jag skulle göra världen en kännst genom att dö, hur kaxig jag är osv osv.
    1. okej, har sagt detta förut men jag säger det en gång till, om jag är så ful och äcklig och om min blogg är så dålig och ful så förstår jag verkligen inte varför ni skriver in min blogg och går in och läser och tillomed kommenterar? Antagligen är de ju något ni gillar eftersom ni gör allt detta fastän ni säger att de är så dåligt?
    2. ursäkta mig? att jag skulle göra världen en kännst genom att dö? Att ni/du ens har mage till att skriva något sånt? Har frågat det här hur många gånger som helst men vafan? har inte era satans föräldrar lärt er vad ordet respekt har för innebörd och hur de används? ouppfostare jävla idioter, sorligt att ni aldrig fick dom föräldrarna som gjorde det som krävs för att ni ska förstå att sånt här skriver man bara inte till någon? Tänk på det!!
    3. JA! jag har ett jävla humör, jag kan vara jävligt provecerande och jävligt kaxig, men vafan lite attityd måste man ha, liksom vi lever i 2012 och inte 50-talet? Det funkar inte att leva i ett 2012 sveirge och lyssna på vad alla andra säger och ta åt sig? Jag står upp för mig själv, håller huvudet hög? i helvete att någon skulle få komma och trycka ner mig när ni slänger ut små onödiga ord, jag är kaxig och har attityd mot dom som gör samma sak mot mig, sån är jag! jävligt svårt att acceptera de hat jag märkt? men jag lovar, till alla er hatare- ni kan trycka upp en flaggstång i röven och passa på att känna på hur de är att varken kunna sitta eller stå på 3 veckor!
    räcker mitt längsta finger till er idioter.



    Haters make me stronger!




    svar på tal

    Anonym:
    En liten tjej som leker ngt e ju exakt vad du är. Fixa dig själv innan du klagar på andra -.-'



    Sv; hmm.. okej? och vad vill du få ut av detta? Va tanken att jag skulle bry mig eller något liknande?
    Egentligen fattar jag inte varför jag ens gör ett ''svar på tall'' men jag antar att de var de du ville, right?
    men okej, till och börja med så tycker iallafall inte jag att man är så spciellt ''liten'' när man är 14 år. Visst är man långt ifrån vuxen, men när jag snacka om småbarn menar jag liksom runt 6-11? Stor skilnad hörrö ;) Och för de andra så är jag inte kaxig hur mycket du än tycker de, men vafan lite attityd måste man ha? och då menar jag självförsvar mot andra som försöker trycka ner en eller säger något dumt osv. Men såna här småtjejer på 10 bast, när jag snackar om deras attityd menar jag liksom hur dom kan gå runt och bitchblicka folk dom aldrig sätt förut som inte gjort någonting och sen blir dom förvånade och kaxiga när man undrar va dom glor på, understood what I mean? och sen ja för det 3:e förstår jag inte alls varför du kommenterar den här bloggen om du ändå inte kan stå för vem du är liksom, rätt onödigt?'






    de bara e så

    Heey på er :)
    Första dagen i skolan idag. Rätt ovant o lite smått jobbigt men ändå rätt roligt :) Gick faktiskt väldigt bra idag förutom matten ;) menmen.. Efter skolan följde theresa med mig hem till mig, vi drog sen till donken och käkade, köpte godis och sen hem hit och kollade film. Han har nyss dragit och jag har kollat igenom lite bloggar osv :)
    Tänkte snart gå och sova, är förjävla trött.. Håller på att vända på dygnet så börjar nu komma in i normala tider, annars brukar jag inte vara trött fören 4-5 på morgonen och sen sova till typ två på dan? inte bra ;)

    godnatt♥


    hiss vs. diss

    Skolan börjar- alltså egentligen, även om jag tycker skolan är riktigt trist och jobbig så tycker jag ändå de är rätt skönt att skolan börjar nu imorgon! Ska bli skönt att komma in i vanliga rutiner igen. Fast sen vet jag att efter en vecka kommer jag längta efter nästa lov ;)

    Plattång- att åh, all min kärlek till plattångar! Alltså, hon/han som uppfan plattången lär ju få nobel pris eller något liknade! Skulle inte klara mig utan min röda fina plattång som verkligen gör mitt hår super rak. Ändå dåliga är väl att det sliter en hel del på håret :(

    Långt rött hår- minns ni att jag hade de förut ett tag? asså döö va snyggt det är! Verkligen asballt och skit snygg på rätt person, särskilt när håret är långt och oslitet, verkligen sjukt jäkla snyggt! Funderar på det igen allså ;)
    Små tjejer som leker något- alltså helt seriöst va irriterad jag blir på små 10-11 åringar som springer runt på stan med högklackat, hanväska och översminkade i ansiktet. Ser fan inte klockt ut. Springer runt och leker prinserssor i stan, usch hatar såna småungar, ännu värre är ju deras attityd också, åh :S

    Facebook- eller ja.. facebook är ju sjukt bra också men en riktig hatsida! där sprids hat och rykten lika ofta som folk byter underkläder om inte oftare? Tycker de är rätt obehagligt att se hur taskiga folk kan vara mot varandra! Men ja de är nog så som de lyder, rykten sprids av hatare, men riktigt falkst -.-

    Kallare ute- åh :( Det började bli varmare och varmare ute men så kommer snön igen och de är halt och kallt ute, irriterande! Har tröttnat på de här kalla vädret nu! Vill verkligen ha sommar, tänkt er med bästavännerna på standen, en het bränna och en snygg bikini, åh underbar♥
    jävla ''vinter'' dö !!!!

    -


    dö rubrik

    Hellluj :)
    Har vart rätt svajig uppdatering men nu ska jag försöka skärpa mig! Idag har jag träffat Theresa, eller aa jag sov hos henne igår. Vi var uppe rätt tidigt, redan halv tio eftersom theresa skulle på ett möte på ilianskolan för hon börjar ju där i morgon, i min klass :D :D iallafall, efter mötet drog vi till theresa, fixade lite och sen hem till mig. Satt hos mig och snackade lite osv och sen hem tilll henne. Sen vid fem skulle hon äta ute så drog hem och sen kom hon till mig, åkte för typ en och en halv timme sen? Har hunnit duscha osv :) Usch, i morgon börjar skolan igen, fett mycket saaaaaaaaad face här :( menmen, har lovat att göra de bättre för mig i skolan nu så de ska nog gå fint dethär, eller?... ;)

    rubrik

    Kom in för typ tjugo minuter sen! Efter att julia ätit klart drog hon och jag och kollade fotboll eftersom sötnosen spelade! Efter fotbollen satt jag julia och sötisen och snackade lite osv, drog vid nio och ska väl inte göra så mycket?
    skulle färgat håret för ttyp 35646år sen o så skulle jag göra de i kväll men orkar inte(!!) så gör de imorgon så får mamma hjälpa mig också, haha hon har sommnat på soffan sött (A)

    hemma hos julia

    tjenare :) sitter hemma hos julia och chilllar galet yaaou ;) haha nej men väntar på att hon ska äta klart och sen ska vi gå och kolla fotboll på ilian :D SEn ska jag hem och färga håret eller om jag gör de i morgon, får se helt eeenkkelttt :) orkar inte skriva nå mer eftersom jag har värsta bloggtorkan så bjuder på en söt bild på mig och julia isället, de blir väl bara sötisar? ;)
    eller nej de gör jag inte för jag hittar dom inte, hahah fail -.-

    hos julia :)

    Tjenare :) Sitter hos julia och tar lite bilder på både henne och mig och på bara mig som jag sa ;)
    Vi ska snart ut och träffa robin och krille, naaajs :) men först ska vi ta lite fler bilder, såklart ;)
    men nu pallar ajg inte blogga, tjohej

    love inspiration


    dagens outfit

    l vitt och blått linnne - h&m l svart kofta - h&m l jeans - new yorker l

    hemma från stan!

    jag, julia, julia mamma och min mamma åkte till stan och kollade i lite affärer och tog en fika.
    Hittade inte så mycket men fick iallafall med mig ett par skit söta trosor (a) (vissar dom snart)
    Vi åkte även och handlade chips till kvälle, standard ;) haha jaja :) Mamma ska göra pytt i panna och rödbetor till mig! kälek ♥ sen ska jag träffa julia igen och vi ska väl ba häänga ? kanske träffa någon eller så, får se va vi gör :)
    Tänkte snart visa dagens outfit också, inget speciellt men aa? Tänkte också ta lite nya bilder med julia ikväll och såklart på bara mig också (egooo) hihi ;) men känner att fotona på denna blogg behövs fyllas på, eller? :)
    jaja, här är iallafall trosorna jag köte på stan :
    fram↑
    bak↑

    men ah bloggen suger :')

    1. Vad är klockan just nu? 12.06
    2. Vad lyssnar du på för låt just nu? syster sol- ding ding värld
    3. Vad har du för underkläder på dig? trosor sovtröja och mysbyxor
    4. Vad har du för mobil? sony ericsson
    5. Hur mycket pengar har du? inte ett öre just nu
    6. Har du något jobb? räknas skolan? :')
    7. Vad har du för färg på din tandborste? vit och rosa
    8. Vem saknar du? hhhhhaaaaaaaaan.. och min bror och hans tjej


    9. Har du några komplex? va är de? (A)
    10. Vad vill du bli när du blir stor? jag vill jobba med ungdomar eller på behandlingshem
    11. Vilka låtar vill du ska spelas på din begravning? jag fick låna en ängel
    12. Hårfärg? brunt/rött
    13. Vad skulle du kunna döda för nu? donken just nu (A)
    14. Vad har du gjort i helgen? ja de är lördag idag o idag ska jag träffa julia och osv
    15. Smycken du har på dig? inget just nu
    16. Vem vet mest om dig? julia tror jag fakitiskt
    17. Vad är du rädd för? ensamhet, mörker och gärningsmän
    18. Brukar du ha otur? aa tyvärr
    19. Vilken är kontakt nummer 13 i din mobil och vad har ni för relation? Mattias, de är min älsta storebror ;)

    20. Vem har den snyggaste kroppen i världen? hmm.. ingen aning
    21. Favoritband? har inget favorit band
    22. Vem är snygg? oskar(a)
    23. Har du några fobier? ja


    24. Har du ätit godis idag? nej
    25. Har du fått IG på ett prov? har inte börjat med betyg en men är ig varnad i idrott (a)
    26. Vad gillar och ogillar du mest med ditt utseende?  om jag måste välja så är de typ mina ögon jag gillar mest och min mage, ben och rumpa gillar jag mins
    28. Dagens smink: just nu, osminkad men blir mascara som vanligt
    29. Favoritfärg? gillar alla färger beroende vad man ska ha dom till
    30. Är du fjortis? nedu
    31. Har du en dator i ditt rum? nej inte i mitt rum
    32. Favoritlärare? har en favorit som jag hade som solärare i min förra skola marianne modig, kommer alltid vara min favor! men om jag ska välja i min skola nu så är de mina två hjälplärare karin och alexandra


    33. Vad har du gjort idag? inte ett skit, har nyss vaknat ;)
    34. Vad har du ätit idag? macka och apelsinjose
    35. Dagens roliga? inte hänt något än
    36. Vilka färger har du i ditt rum? svart vitt och rött och så har jag ljusa kläder
    37. Favoriträtt? helt klart amazing thais mat :)
    38. Har du spytt offentligt någon gång? haha ja
    39. Är du duktig i skolan? nej men de ska bli ändring på
    40. När var du utomlands senast och vart? har bara vart i finland och de var när jag varliten
    41. Har du varit vittne till ett brott? ja, sjukt jobbigt
    42. Har du sett en död?  bara djur
    43. Har du något husdjur? ja en söt liten kisse (a)
    44. Har du haft vattkoppor? jo
    45. Är du singel? ja
    46. Favoritdryck? cola
    47. Älskar du någon? självklart!
    48. Vad köpte du senast? godis,
    49.Har du ätit glass idag?
    nope
    50.Känner du någon bög? nej, men bi
    50.Känner du någon som är lesbisk? vet inte om dom är lesbiska men iallafall bi,
    52. Har du varit på en konsert? ja
    53. Senaste utlästa bok? emma, vilken bitch
    54. Har du någon bästa vän? ja!
    55. När klev du upp imorse? runt elva
    56. Har du krockat någon gång? haha med cykeln (A)

    57. Vet du vad sXe står för? va?
    58. När flög du senast? i morse
    59. Äger nu något märkesplagg? ja
    60. Spelar du fotboll? nej
    61. Vem ringde du senast? julia
    62. Är du homosexuell? nej
    63. Är det fint med killar som sminkar sig? vet inte
    64. Är du allergisk mot något? ja
    65. Vad är du för stjärntecken? stenbock
    66. Är du vig?
    lite
    67. Åker du slalom? haha skulle va vackert, men nej
    68. Är Måns Zelmerlöw snygg? ne
    69. Brukar du se på Idol? jadå
    70. Brukar du sjunga för dig själv? haha a


    71. Hatar du någon? nja, eller jo
    72. Har du kysst någon av samma kön? ja
    73. Vilka hemsidor är du medlem på? facebook, youtube, blogg.se
    74. Har du spytt upp mat med flit någon gång? inte med flit
    76. Har du varit på en festival någon gång?
    ja
    77. Har du någon brevvän? haha ne
    78. Har du duschat idag?
    yes
    79. Vem kramade du senast? min mamma
    81. Var den här listan rolig? nja
    82. Hur mycket pengar har du på telefonen? 7 öre (A)
    83. Cola eller fanta? cola
    84. Är du vidskepig?  va är de?
    85.Lite Vilken dialekt är fulast? vet itne



    86. Vad ska du göra i sommar? chilla gallet!
    87.Filmtips? jag saknar dig
    88. Vad är det för väder ute? sol
    89. Vilka håtfärger har du haft? oj.. typ alla blont (platina blont, ljusblont, guldblont ososv) ljusbrunt, mörkbrunt, rosa, rött, grönt, grult, orange, orange slinga,
    Har du vunnit en tävling nån gång? jaa
    91. Har du sett ett stjärnfall någon gång? ne

    92. Läser du mer än 10 bloggar? ja
    93. Vem pratar du med på msn nu? ingen är inte ens inloggad
    94. Är det fint med gladiator skor? va äre?
    95. Är du brun? nej:(
    96. Vilken färg har stolen du sitter i? brun
    97. Har du webbkamera? Ja
    98. Säger man kex eller chex? kex
    99. Har du varit ärlig när du har gjort denna listan? japp

    Lördag!

    Godmorgn :) Mamma väckte mig nyss, behöver jag säga något mer? psykos :(
    hade ställt klockan på tolv för att vara klar runt ett men självklart blir man väckt en timme innan, fml typ?
    haha jaja, ska fixa lite frukost snart och sen fixa mig! Julia och hennes mamma kommer och hämtar upp mig sen så ska jag med dom och handla till kvällen. Ska sova hos julia inatt, var ett bra tag sen nu. Har inte blivit så eftersom hon var mycket hos hennes kille marcus men nu är de slut mellan dom tyvärr så då kommer jag istället :)
    jaja.. Vad händer för er idagråå? :)

    Tidsfördriv

    1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? ja
    2. Höll du några av dina nyårslöften? hm, nja alltså kan inte sätta igång dom förän skolan börjar!
    3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej, inte vad jag vet? ;)
    4. Dog någon som stod dig nära? Nej, ingen har dött ;)
    5. Vilka länder besökte du? Var bara här i sverige
    6. Är det något du saknat år 2011 som du vill ha år 2012? Ja, vissa vänner som jag tappat kontakten med osv
    7. Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas? 22 augusti (a)

     

     

    8. Vad var din största framgång 2011? det började gå bättre i skolan fast sen rasade de igen ändå
    9. Största misstaget? All hjälp och tid jag gav henne men ändå stack hon bara och hörde aldrig av sig, gedde så mycket och hon var inte värld det!
    10. Har du varit sjuk eller skadat dig? ja
    11. Bästa köpet? Vet inte, e nöjd med de mesta jag köper :)
    12. Vad spenderade du mest pengar på? kläder tror jag
    13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Jadå det finns massor
    14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011? FINNS MASSOR, men coconat tree, j boog lets do it again och många fler!
    15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? båda var ett rent helvete men tror de här var värst!
    16. Vad önskar du att du gjort mer? tänkte till innan jag gjorde vissa saker,
    17. Vad önskar du att du gjort mindre? Sket i skolan
    18. Hur tillbringar du julen? Med mamma och två utav mina bröder
    19. Blev du kär i år? ja tyvärr :(
    20. Favoritprogram på TV? Jersey Shore
    21. Bästa boken du läste i år? Pojken som kallades det och Emma, vilken bitch
    22. Största musikaliska upptäckten? vadå? ;o
    24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? pengar
    25. Något du önskade dig men inte fick? dator (a)
    26. Vad gjorde du på din födelsedag 2011? Jag var ute och åt med theresa och sen på kvällen kom min bror och jennifer
    27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? ja en massa saker!
    28. Hur skulle du beskriva din stil år 2011? normal?
    29. Vad fick dig att må bra? Mina vänner, musik familjen och han...
    och såklart sommarlovet med min bästa vän och alla härliga människor!
    30. Vilken kändis var du mest sugen på? haha sugen på?
    31. Vem saknade du? Min bror och hans tjej och han..
    32. De bästa nya människorna du träffade? Amira Berg (tyckte jag då, tycker jag inte längre) Och självklart Elin johansson


     

    SAMMANFATTNING AV ÅRET
    Hur har året 2011 varit för dig? helt upp och ner, vissa stunder har vart bra men många stunder förjävliga
    Bättre än förra året? nje tror inte de
    Har du träffat några nya vänner? yesbox :)
    Någonting du aldrig kommer glömma från 2011? finns massor, men framförallt sommarlovet ♥
    Har du flyttat under år 2011? nej tyvärr inte :(
    Har du hittat en ny låt som du älskar? japp
    Isåfall vilken? Soja - you dont know me

    KÄRLEK
    Hur har din kärlek varit 2011? upp och ner totalt
    Har du varit kär? men ah
    Har du sagt jag älskar dig till någon? klart
    Har någon sagt jag älskar dig till dig? ja :')
    Har du haft ett hemligt förhållande? nej, varför hålla de hemligt? :O

    SORG&HÄMD
    Har någon i din närhet tagit självmord? nej, som tur är!
    Har någon i din släkt avlidit? ja, men inte år 2011
    Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? Ja tyvärr

    PERSONLIGT.
    Har du gjort någonting du ångrar? ''ångra aldrig de som en gång fick dig att le'' men ja tyvärr
    Isåfall vad? grejer jag inte vill ta upp såhär så alla kan se
    Har du skämt ut dig? alla tider på dygnet ;)
    Har du ljugit för en vän? ja :(
    Har du varit ute en hel natt? ja
    Har du blivit tagen av polisen? nej inte tagen, men blivit tillsagd
    Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? mja
    Har du sovit i samma säng med någon i samma kön? haha ja
    SKOLAN&FRITIDEN.
    Har någon varit elak mot dig i skolan? vet inte
    Hatar du någon i din skola? hata är ett starkt ord, men finns ju dom jag verkligen inte gillar!
    Har du gjort något framsteg? ingen aning
    Har du haft alla rätt på ett prov? självklart att jag har? eller inte......

    VÄNSKAP.
    Har du träffat nya vänner? men jaa
    Har du förlorat en vän? ja tyvärr
    Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? ja
    Har du gått bakom ryggen på en vän? det beror på hur man ser de?
    Har du ljugit för en bästavän? ja och de är något jag verkligen ångrar
    Har du många killkompisar? inte as många men har några stycken som jag verkligen älskar !! :D

    klicka F5

    sådär, nu har jag ny design, kanske lite tråkig sådär, men orkar inte göra något stort osv.
    vart rätt nöjd ändå så det får duga :) nu ska jag kolla lite andra bloggar och leta lite insperation ;)

    ny design på G

    .

    godisgallerian nu

    har nyss käkat mat, thaiwook! så sjukt jävla gott !!! :D
    Nu ska jag möta julia och vi ska dra till godisgallerian och handla godis, haha tjockisar (A)

    Godmorgon!

    Fredag idag :)  Var rätt sent igår! Satt vid datorn till tre i natt och sen fasnade jag i mobilen med julia till halv sex i morse! Lagom över trötta var vi också och väldigt finnt samtalsämne :D haha, vaknade nyss och här sjukt seg!
    ska hoppa in i duschen nu och sen käka. Ska träffa julia idag igen ;) och i morgon sover jag där.. oo hur står jag ut med den bruden? :( haha nejdå, så söt så och inte alls jobbigt ;) jaja, duschen väntar :)
    vad ska ni göra idag?♥

    härlig dag

    började med att tim ringde och väckte mig vid två för han ville ses sen två minuter efter när jag sommnat ringde julia och ville att jag skulle träffa henne så hon kom till mig och jag började fixa mig sen drog vi och träffade tim och kasper! hade sjukt roligt :) drog in vid tio, lagade mat duktig som jag är (A) och nu sitter jag här och snackar med julia! lyssnar på musik också, j boog ♥

    såååå jääävla saant


    va hände?

    jag trodde verkligen du ville något med dethär? jag hade en dröm, jag ville verkligen och det trodde jag du också ville men emellie branzell, hur kunde du tro något så dumt och korkat?!  Hur i hela helvete kunde jag gå runt och ro att han ville så som jag, hur kunde jag någonsin tro att han tyckte om mig på samma sätt som jag tycker om honom? Så värdelöst att tro och gå runt och va glad när de ändå slutade åt ett helt annat håll. Jag vill hata men jag kan inte! jag känner inget hat! jag känner saknar, saknar de jag trodde vi hadde! det gör ont i mitt hjärta att vara utan dig! Varför gick jag på dethär? Varför vart jag kär i dig? Jag hoppades för mycket.
    Jag borde lära mig något av det här, men de ända jag kan göra är att fortsätta hoppas! Jag hoppas på att jag vaknar upp bredvid dig, att du pussar mig och berättar att allt dethär som hänt nu bara var en dröm! Jag nöp mig i armen för att vakna men jag hoppas att jag nöp mig i drömmen för jag vaknade inte upp bredvid dig, och inte fick jag något puss och hur mycket jag än försökte lyssna så hörde jag inte dig berätta att de bara var en dröm! Jag önskar att jag bara kunde glömma dehär men de som hände betyder för mycket för att bara glömmas bort!

    om jag fick en önskan så skulle jag önska mig dig, för du är allt jag vill ha!
    men nej, för han vill inte ha mig! Men alla pussar och kyssar, alla gånger du fått mig att le, all hjälp du gett mig, allting som du gjort för mig, hur ska jag komma över det och dig? Ibland önskar jag att jag var som en dvd-film i en dvd-spelare, så att jag bara kunde spola tillbaka för jag saknar varje sekund av det och dig! Du var så mycket och du blir bara mer och mer! ååh, varför kan jag inte bara glömma dig, radera dig från både mitt yttre och mitt inre! Nej för du är allting som jag behöver och vill ha! ''Vänner'' jag vill inte höra det ordet för jag känner så mycket mer för dig! Men nej... jag beltas fast i någon sorst fantasi värld där jag tror på ett oss! Där kan jag se dig och mig tillsammans. Du anar inte hur mycket min verklighet rasar samman utan dig! Jag vill inte vara ensam, vill inte vara utan dig! varför vart de aldrig något mer, vad var de som tog slut på dethär?
    jag antar att jag får dig vid sidan av, alltså i mina drömmar för där kommer de förevigt va du och jag!
    jag älskar dig..........

    kom sommar

    Halloj :)
    Min dag började asbra när theresa ringde och väckte mig vid ett, satan så trött jag var ;)
    gick iallafall upp och fixade mig, åt en kebabtallrik kolla tv och sen drog jag ut med julia. Vi träffade Tim och sen kom Kasper. Vi gick runt och snackade osv, sen drog tim och jag kasper och julia satte oss i kaspers källare och snackade ;) Sen gick jag och julia och mötte cicci, vi tre gick upp till kasper! Började tjaffsa med en asdryg kärring, sen drog vi till ilian och satt i omklädningsrummet där och vid halv tio kom lasse och skjutsade hem mig, orkade verkligen inte gå i de här kalla vädret, seriöst hade tappat känsen i ena foten och händerna så när jag kom in tog jag av mig och la mig under täcket ;) Nu sitter jag iallafall framför datorn och väntar på att mamma ska göra mat åt mig! Sjukt jävla hungrig! Ska försöka somna tidigt ikväll! Har typ vänt på dygnet helt! inte bra de :)

    just saying

    du behöver inte gilla mig jag är ingen jävla facebook status!

    Tisdag

    Tjenare ;)
    har vart med julia hela dagen och haft se sjukt kul. Gick och käkade på stan, o jag köpte hårfärg så imorgon kväll blir de att färga håret, naaaajs :) Sen på kvällen kollade vi oskars träning och sen efter snacka vi lite med oskar sen drog jag och julia till enögla, satt och snacka och jag kom hem för typ en halvtimme sen? Har käkat en kaka och skypat med julia osv ;) ska träffa na i morgon också och kanske oskar, roligt ska de blir :)

    va är de för dag?

    Godmorgon :)
    hade inte tid igår att blogga. Hade lite gäster här osv eftersom jag fyllde år så nu är jag 14, känns som världens största skilnad? eller inte alls... men hade kul iallafall! IDag ska jag träffa julia och kanske cicci,
    får se vad vi hittar på, ska ialllafall kolla oskars träning ikväll, naaaaajs :)
    men ska ringa jullan nu och väcka henne! höreeeeeees

    oj så kul

    att fylla år -.-

    RSS 2.0