sista fixet, typ?

Hellu ;) Kom typ in nyss? Käkade ju med kicki och julia. Vi grillade hamburgare oså ute på våran uteplats, mys :)
Sen drog jag och julia iväg och cyklade runt lite överallt, kul hade vi... Ska snart fixa det sista på min nya header och sen ska jag hoppa in i duschen :D Imorgon kanske jag mamma kicki och julia åka ut till koffsan? och bada.. Så himla varmt ju? Happppyface för det :D Aja, headern var det ja ;)

kom nyss hem!

Såhär, hej på er :D Kom nyss hem ifrån västerås och fick med mig en del hem, såklart? ;) Vissar iallafall sen i ett annat inlägg vad det var :) Snart kommer  kicki och julia så ska vi käka lite tillsammans sen får vi se vad jag och julia hittar på? :) Ojuste, ska fortsätta fixa på min nya header nu som snart är klar, good or not? :)

DAGENS OUTFIT!


jag ♥ tuggummi

chacha bloggen ;*...
haha nej driver men har typ ganska tråkigt ;) HAr fortfarande inte ätit något -.- Väntar på att mamma ska komma hem från stan. Får se när vi åker till västerås, snart TACk ;) Juste, fick igång min mobil, happpppyface som faan :D Men den är typ helt cepe ändå, den stängs av utav sig själv oså, men aja, bättre än ingenting.. höhöh, höll på att dö utan mobil! menaa, måste ändå ha en ny satt ;) Ska iallafall ta typ outfit bild nu och typ ny bild till bloggen? Sa ju att jag hade en ny header men så hade jag typ skrivit i min blogg-adress i headern och min blogg adress är ju '' branzells.blogg.se'' men jag hade utav någon weirdi anledning skrivit ''emelleis.blogg.se'' haha? jaja satte iallafall in den gammla nu då :) Ska typ fixa en någon dag, men vet typ inte hur jag vill ha den? haha. eller jo jag tror det, eller kanske? haha får se ttyp:P okej, nu har jag tårkigt, vilket kanske märks? men aa, ska fixa med mobilen nu, så kommer troligtviss snart outfit upp :) ♥

torsdag!

Godmorgon mina solstrålar :) Gick upp för en stund sen och har fixat mig osv. Körde på ljusa hotpants och ett linne idag, änkelt och skönt :) Ska snart äta lite och sen vet jag inte vad som händer? Iallafall lite senare idag så ska ju mamma och jag åka med kicki och julia till västerås, vet inte när det blir? menmen.. Sitter och dunkar lite reggae right now, massa kärlek♥ Iallafall så, känner mig på as bra humör idag :D Solen skiner, massa bra musik och träffa min underbara absoluta bästavän, liksom kan det bli bättere? Älskar dig massor Julia Kristina Andersson♥
Aja, magen kurrar, hingrig cheey, så ska fixa frukost! Skriver innan jag åker :)
haha, lagom gullig bild sen i vintras ;)

kom nyss hem ;)

Go´kväll sötingar ;* Kom nyss in. Drog ju till hamnen men mamma, kicki och julia. Fikade lite oså. Ska snart äta lite gott och sen sova. Ska upp sjukt tidigt i morgon. åker med kicki julia och mamma till västerås, julia ska typ handla nya skor satt :) För er som inte vet så är kicki julias mamma ;) Aja, ska kolla fyra bloggar nu! hörs mera i morogn.
Puss :love:

ny header, you see? ;)

Fick himlans tråkig så satte mig för att göra en ny header, lite smågullig tkr jag faktisk, eller ;) ?
Ska iallafall börja fixa mig nu och sen ska jag mamma och kicki, kanske julia? gå ner till hamnen, trevligt de :)
Vad gör ni för något? :)

Godmorgon?

Godmorgon? eller nja, kanske inte riktigt men jag vaknade iallafall för typ en timme sen? ;)
Skit finnt väder idag men vet inte vad jag ska hitta på? Typ alla mina tjejer är upptagna eller aa, julia o co är i bresse theresa har träning, elin är på bryggholmen, angela i grekland rebecka och co vet jag inte var dom håller hus osv osv. Men kan vara skönt att vara hemma och ta det lungt också :) Kanske kommer ut lite sen mot kvällen när alla kommit hem eller nåt :D Kanske drar ut och solar lite sen,  brunis vill jag bli såklart ;) Aaja, ska fortsätta kolla bloggar? haha känns som jag alltid avslutar inlägget så men jaa, såäre :)
pusssss;*

-

varför ska det alltid sluta såhär?
orkar inte mer, går och lägger mig- gοdηαττ!

typ något?

Hej på er :) Har precis kommit in, eller aa för en stund sen? Drog ut en stund med Julia ju, fett nice att träffa henne igen. Känns som det var typ 100 år sen ? ;) Iallafall så vart det inte så att jag slingade håret, färgen var helt fuck´t up så slängde färgen o ska köpa en ny. Men funderar på att inte färga blont? Utan rött/brunt , får se ;) Aja, ska fortsätta kolla bloggar nu och dricka min älskade energi dricka :D
hahha, fetgammal bild på mig xd

slinga håret..

Sådär, är på lite bättre humör nu fast är sjukt hungrig men iallafall.. Igår åkte jag ut till brygholmen med elin och theresa, vi tältade och hade det mysigt och sen idag åkte vi in till stan igen runt 11-12? elin fick jätte ont i huvudet så hon åkte hem men jag och theresa tog en vända på stan, fick med mig hem en del, nice ;) Just nu sitter jag och chattar med Julia på fb och väntar på att mitt hår ska torka, ska göra blonda slingor. Vill ju få blont hår från brunt som jag har nu och ska därför slinga det med blonda slingor sen låta solen blecka och sen sätta i en vanlig blondering.. Hoppas på att det blir bra då :) Ajuste, har värsta problemet? Jag skulle ju blogga åt min vän angela medans hon var i grekland i tre veckor men jag vet inte vad hon har för inloggning ju? Eller lösenordet har jag men inte själva e-post aderssen? men ska testa om det är samma som jag har inlagd på msn, hope so ;)

förlåt för dålig uppdatering

Förlåt för massa dålig uppdatering men är verkligen inte på humör så bloggar igen när jag mår bättre!

-

det snurrar runt, jag faller ihop! Fångas och grepas tag av en panikatack! Vill slänga mig ner på golvet och bara skricka! vill inte vara kvar här, finner inte vägen ut! Har kämpat så länge. Har verkligen försökt! Håller allting inom mig, döljer allt! Alla tror jag är glad och att jag mår bra! Men dom har så fel! Vågar inte vissa mitt rätta jag!  Vill bara bort ifrån tankarna om dig! Jag drömer mardrömar om dig och mår oftast riktigt kass. Är rädd för framtiden, vet inte vad som händer! Jag vill bara glömma dig. Kan inte fatta att du gjorde det du gjorde. Du är vidrig och äcklig. Jag mår illa! Jag vill bort från allt skit. Vill åka bort från den här staden! Jag vill vara hos min bror! Vill inte vara här längre. Finns snart ingenting som jag kan se glödje i. Allting är borta! Snälla du, ta mig till dig för jag klarar mig faktiskt inte utan dig. Det är du som har hjälpt mig att bli stor. Du har alltid funnist där och skydat mig, vart finns du nu? Vill vara hos dig, finns ingen annans stans som jag mår bra, utan dig är allting, slut!

inget mer än vänner

vi är ingenting mer än vänner, jag har gått vidare och glömer nu det vi hade.

dumle-klubbor (Y)

Go´kvällis på er sötnosar ;) Har precis kollat på en asbra film, eller aa den gick på tv5, skit bra iallafall :) Nu sitter jag iallafall och lyssnar på musik och äter dumle-klubbor, me like ;) Ska snart kolla några bloggar och svara på ett mail :D Sak försöka sova i skaplig tid inatt(?) Måste komma upp ganska tidigt i morgon för har nämligen köpt hårfärg så ska försöka hinna med att färga håret. Annars får jag göra det på typ onsdag/trosdag. I morgon ska jag träffa Theresa och Elin, vi ska handla lite mat oså eftersom att vi tre ska tälta tillsammans i två nätter. Sjukt nice, ska försöka komma ihåg massa bilder till er, såklart ;) aja, ska kolla bloggar nu, hörs puss♥

hemma

Kom precis hem ifrån angela. Sitter just nu och dunkar musik och chattar med Theresa. Snart kommer mammas kompis hit så ska vi grilla och såklart min bror dennis som kom hem från sin pappa idag :) Snart ska ajg hoppa in i duschen för mitt hår är verkligen kaos, äckligt flottigt oså :S men aa, ska ringa theresa nu, hörs ♥

x

varför kan ingenting vara lika lätt och bra som det var när man var liten, ja typ 5 år? DEt ända man bekymrade sig över då var när ena dockans ben hade gåt sönder osv.. Nu känns det som att allting som rör mig oblir till massa problem. Känns som att dom här problemen aldrig blir lösta och det är så jävla jobbigt att gå runt och bära på alla dom här problemen. Känner mig ibland precis som att jag är instängd i en bubbla som aldrig spricker, hur mkt jag än petar med nålen så vill den inte spricka. jag är liksom fast i den här bubblan där alla problemen finns, jag kvvävs i mina problem och jag hittar inte ut. Så otroligt jobbig känsla. Får panikatacker och vill bara slänga mig ner i sängen och skrika allt vad jag kan. Vet inte vad som är felet, om det är fel på mig? säg mig då hur jag ska ändra mig. Ska jag behöva ändra mig? jag vet inte, jag kan inte tänka klart för jag är fast i den här bublan och måste tänka på hur alla problemen ska bli lösta, jag orkar inte mera!!!


så sött (A)

Snackade med Theresa tidigare, eller aa, igår kväll/natt och hon är så jävla söt. Hon har vart i stockholm hos sin kompis carro och firat middsommar och så hade dom även gått och shoppat på stan och då hade Theresa köpt typ en magtröja till mig i USA:s flaggmönster eller vad man ska säga? gissa fall jag vart klad :D Ända är att jag känner mig lite dum nu för jag visste ju inte att hon skulle köpa något till mig så jag har ju liksom ingenting till henne? måste fan ner till stan och försöka hitta på något fint att köpa till henne, :) Menemen, aa ska typ skriva etty nytt inlägg nnu igen som kommer upp efter dethär, dock lite depp men ni får fan stå ut, its my blog , you know ;)

sova snart kanske, eller...?

Godmorogn får man väl säga när jag och angela har sitter och slappar i hennes söng klockan halv åtta på morognen. HAHA, nej vi gick inte upp nu men vi har typ dygnat ;) Vi har nyss tagit upp angelas, hennes mamma och pappas resvöskor, dom åker ju till Grekland i morgon. Vad ska jag göra utan min puttesnuttis, haha nejmen kommer sakna angela ju ;( Menmen, jag klarar mig, tror ja, o nej :P haha.. Angela verkar typ hålla på och sommna här bredvid mig så ska få lite liv i henne så hon kan vara lite social mot mig, ;) Aja, skriver mera sen typ <3

Drar nu

Nu drar jaag till angela, eller aa snart, typ om 10 min? Ska sova där inatt, haha vi som var värsta fiender, men jaja ;) Kommer få sjukt nice :) Juste!, på måndag åker angela till grekland så ska blogga lite på hennes blogg medans hon är borta i tre veckor :)  angelas blogg: http://baraangela.blogg.se/

back home

Hej på er sötnosar :) Nu är jag hemma igen efter att ha firat middsommar ute på brygholmen. Har vart jättemysigt, verkligen :D Iallafall så nu sitter jag och väntar på maten och sen ska jag träffa en kompis, kanske blir att sova hos henne (Y) Sitter även och lyssnar på musik just nu och bara tar det lungt. Ska kolla några bloggar och sen äta,  ♥

I will always remember us..

Mamma är just nu och handlar så skruvar såklart upp högtalarna lite och ska försöka kolpa av lite. Vaknade liksom SJU? i morse så är lagom trött kan jag säga ;) Har fått lite pengar utav mamma så ska köpa telefonkort och typ en dricka med mig ut till brygholmen, nicenice ;) Tänkte kolla en blogg nu och sen typ spela något, haha L-I-v ;)

DAGENS OUTFIT


Färdig ;)

SådärJa :D Nu har jag fixat mig och dagens outfit bild kommer snart upp (Y)
Just nu sitter jag och dunkar vääääärldens bäästa lå - african queen, seriöst har verkligen blivit kär i låten, så bra (a) iallafall så kommer det inte bli så mkt bloggning på två-tre dagar? För idag ska jag nämligen ut till brygholmen, ni vet min kompis elin har ju sin sommarstuga där? Och ska med dom ut och fira middsommar, riktigt trevligt asså ;)
Men aa, jag bloggar ju såklart framtills jag åker vilket blir runt tre? och sen bloggar jag ju mer när jag kommer he därifrån :) Vad ska ni göra i morgon (middsommar)? ♥

Godmorgon 08:15?

Godmorgon älsklingar :* ahaha, klockan är typ 08:15 ? Hallå, var det inte sommarlov liksom ;)
Iallafall så har jag hjälpt mamma lite här på morgonen oså :) Just nu sitter jag och lyssnar på musik och har asont i huvudet samt min fot :( julia skjutsade mig igår så klumpig som jag är råkade jag sätta in hela fotten u hjulet medans julia cyklade på så svulet är det ;) Aja ska typ fixa nu, hörs ♥

glass (Y)

Hej på er :) Kom just in. Har ju vart med Julia och nu sitter jag här framför datorn och lyssnar på musik och äter lite glass ;)  Runt halv sju-sju? ska jag, julia och våra mammor åka ner till hamnen. Det är typ något band som spelar där eller nått sånt? Ska bli kul :) Väntar även på att min moster ska komma med typ någon gräsklippare? aaja, ska typ kolla runt lite på internet nu, hörs :)
osminkad cheeyyyy, yes yes ;)

dagens outfit!


Godmorgona?

Godmorgon, eller borde nog säga god förmiddag ;) Vaknade nyss så nu ska jag frösöka få i mig lite frukost och sen ska jag fixa mig :) Runt 2 ska jag träffa Julia så har lite stressigt :P Iallafall, hemskt ledsen för alla dom här depp inläggen men det är trots allt min blogg och jag skriver vad jag vill, sen om ni gillart eller inte så är det upp till er, men a, skit samma ska försöka att inte skriva så mycket depp-grejer :) Nu ska jag kolla några bloggar och sätta på musik. Sen blir det fix :)
Vad ska ni göra idag sötnosar? ♥



det här ska inte bli någon depp blogg med känner att jag måste få skriva av mig!

la mig i sängen för att sova för typ en timme sen? men då börjar det yra omkring i huvudet. Tankarna plågar mig dag som natt. Tankarna om att det inte längre är du och jag tillsammans gör mig helt galen. Jag känner bara hur värdelöst allting känns när jag vet att du inte älskar mig mer än som vän. Vem var det som sa att kärlek är vackert? vill helst inte tro på verkligheten, men vi lever i nuet och jag måste försöka att tänka på annat men hur lätt när minnerna och tankarna griper tag i mig, skär mig inefrån och utåt. Det gör så ont att tänka på det vi hade när vi inte har kvar det idag. Allting gick så snabbt när jag läste det dära sms:et. jag förstod inte riktigt då? var det fel på mig, eller hade du bara hittat någon som var en smula bättre än mig? varför kunde du inte stanna kvar, varför kan jag inte längre kalla oss för ett? varför kan jag inte längre få skriva ut om att min pojkvän är allt och att jag älskar honom? Det är som att tankarna uppdateras gång på gång, det tar aldrig slut, det kommer bara upp hela tiden. När du kommer i min närhet, det är den enda gången jag känner mig tryg. det är inte lätt att vara utan den man älskar! och inget gör det lättare av att ständigt få höra att ''nej han har ju en ny tjej'' ''nej han saknar nog inte dig på det sättet, han har ju en tjej'' Tror ingen riktigt fattar hur det känns att få höra det? tror ingen riktigt fattar det vi hade? och jag fattar inte varför det vi bygt upp rasade ner? Du sa att det alltid skulle vara vi? du gav mig ett löfte men du brött de, jag kan inte hata dig men jag vill bara ha ett svar, jag vill bli besvarad. Men istället skiter du i att svara när jag skriver. ingenting är lätt, livet är hårt när det inte blir som det var trot att det skulle bli. ÄR DET FEL PÅ MIG? förlåt, förlåt men jag är som jag är för jag vart inte som jag skulle. Men trots allt så vill jag inte sluta hoppas, jag ska försöka hålla hoppet uppe om att en gång kommer det bli som förut. Försöker hålla hoppet uppe om att mina drömar en gång når sitt mål, snälla, vill du hjälpa mig med det?...

massa godis ;)

gokväll sötnosar:*
Har vart ute hel dagen med Julia. Vi drog ner till stan och köpte nya tights till mig oså :) Just nu sitter jag och lysnar på musik och webbar med Ted :) Ska käka massa godis nu så hörs vi sen bara för jag inte har något att skriva om, puss♥

sova nu

har tänkt länge nu, det är du och ingen annan, vill inte gå vidare, vill inte glöma, hur gör man?...

¨
Har suttit och kollat på Andra avenyn i flera timar typ? Nu tänkte jag stänga av datorn och blotta mig för duschen och sen tänkte jag sova. är sjukt trött! idag (eftersom klockan passerat 12;)) ska jag träffa min underbara syster julia, får se vad vi hittar på. Aja, duschen var det, godnatt babes  ♥

-

Man hoppas för en sak, man kämpar för en sak, man briner för en sak, men ingenting blir som man vill!
vi byggde upp något fint men det rasade samman lika fort.. det var verkligen något jag ville, du var verkligen något jag ville ha, vet du varför? jo för när jag såg på dig, när jag kysste dig, när jag var mig dig överhuvudtaget så mådde jag verkligen bra! Du gav mig en annan syn på livet. Du fick mig att öppna ögonen och se att allting blir inte som man förväntar sig men att man alltid kan se något posetift i livet. Men vart finns det posetiva i dethär? Jag försöker att blika framåt, tänka på något annat men mot kvällen när jag sitter i min ensamhet då kommer alla dom där minnena upp i mitt huvud. Vår första kyss, alla gånger vi bara kramats, alla gånger vi sagt till varandra att jag älskar dig och att du älskar mig, alla gånger du tagit mig i handen, kollat mig i ögonen hållt om mig och kysst mig. Kan vi inte bara försöka på nytt? Jag vet att vi försökt många gånger, men utan chanser vad skulle vi vara idag?
Du var och är verkligen en fin person och jag bryr mig inte om det vissa folk säger och tycker om dig. Det är sånt vi kan dela tillsammans som betyder något, inte vad du gör eller vad du gjort! Jag är inte bered att ta ett kliv framåt för jag vet att jag fortfarande är kär i dig! Jag vänat och väntar på att det kanske någon dag kommer en ny chans. Jag vet aldrig säkert att det gör det, men man ska aldrig sluta hoppas! Du är verkligen fin. Du är en sån kille som jag vill ha, du har allting som en kille ska ha. Jag vill aldrig glöma det som vi har haft tillsammans, jag vill ha tillbaka det här och nu för det vi delade var något fint, det var vackert överallt! Det var du och jag emot alla andra, och du fick verkligen mig att känna mig värld. Du sa att du älskade mig, var det snat? Vissa männskor bara tar för givet och tror att ''hej jag är 13 år och det här kommer att håla hela livet'' men jag har lärt mig att inte tänka så. Jag har lärt mig att vi är bara 13 år, vi kommer inte håla livet ut men jag hoppades på ett längre tag! Det är svårt att sitta och skriva ner vad jag känner. Det är jobbigt nog att bara veta att den killen som jag verkligen älskade inte älskade mig tillbaka på samma sätt. Att veta att jag inte var den tjejen som du ville dela något sånt som jag ville dela med dig. Att jag faktiskt bara var din kompis Emellie Branzell och ingenting mer. För det är väl så? Det är bara jobbigt att du inte längre svarar på mina mess. Jobbigt att inte kunna läsa texter från dig där du skriver att jag är allt du vill ha och att du älskar mig. Att veta att du inte känner samma sak för mig som jag känner för dig, att mina känslor inte blivit besvarade på det sättet jag ville att dom skulle blir! För mig är du verkligen allting. Du är den jag vill dela alla mina taknar och funderingar mer, den jag vill dela mina hemligheter med. Men att veta att det finns en annan tjej där ute någonstans som är bättre än mig, det är svårt. Det är svårt att somna om kvällarna för mina tankar bara yrar omkring inuti mitt huvud. Jag får aldrig en liten lugn stund. Det är verkligen hårt att älska en kille som inte älskar än tillbaka. Men jag ber för allting jag har att en andra chans kommer snart. För du är verkligen en superkille som jag är beräd att göra allt för. Jag skulle kina gå genom eld och vatten för att vinna din kärlek. För att få dela något vackert som vi gjorde med dig. Att få veta att det är mig du älskar att jag är den tjejen du vill dela något med. Säg mig, kommer det att hända någon gång eller kan jag ge upp, försöka våga ta ett steg framåt, försöka se dig som en vän och inget mer? är det så framtiden kommer att bli så småning om eller kommer jag få se mig i spegeln med ett leende och dina armar runt min midja, få känna dig andas i min nake igen och känna dina läppar mot mina? säg mig, hur blir det.. har jag en chans?

ny header (tryck F5)

Satt och funderade på hur tråkig min header är så passade på att göra en ny när jag ändå hade så tråkigt och såhär vart den, inte så mkt ändring bara bilden och texten, annars är det väl som den var förut, tex, vit bilden sitter på samma plats oså, haha ja det var väl typ det? men vart anöjd iallafall, vad tkr ni sötnosar? :*

x

Jag vill inte längre ha det så här. Så trött på att vakna upp och alltid ställa mig frågan, vart är du nu och var gör du nu, när kommer vi att ses igen" trött på att fejka mitt leende! Jag vill inte vänta, ett halvår har gott och jag kan inte vara utan dig? vart är du när jag behöver dig som mest? Varför kan ingenting vara som förut? Vad var det som hände? Intallar mig själv att vi kommer ses snart igen, att jag inte behöver vara ledsen, men är det så? kommer vi ses snart igen? behöver jag inte vara ledsen? Förut kunde jag ringa till dig när jag ville, vi sågs varje dag? Varför är det inte så nu? Allting hade just blivit bra, perfekta livet sa jag men vad hände? hur kan ett liv förändras på en dag?
Allting gick så fort... Det är inte så här jag vill ha. Jag vill inte vara här! Jag vill vara hos dig! Det är ingen annan stans jag mår så bra som hos dig men att vara utan dig är det som skapar sår. Jag ser glad och lycklig ut på utsidan men det ingen vet är att min insida är tom. Jag skriker efter hjälp men ingen hör mig. Du är den ända som får mig att vara på topp och det är det jag vill vara. Om jag önskade jag fick chansen att göra en sak jag vill mest av allt i hela mitt liv, det hade vart att spola tillbaka tiden när hela våran familj mådde bra. Jag har gott igenom mycket och du har alltid funnits där. Du skydade mig mot det onda. Varför gör du inte det nu? det onda är här hos mig, det gör ont. Men du finns inte här och hjäper mig som du gjorde förut, stället frågan varför? Varför ses vi inte mer? När kommer vi ses? Kännslan av att du och jag är långt långt borta från varandra skär i mig. Smärtan är oändlig och allt blir värre dag för dag. Ingenting är som förut.. när ska det återgå till ett liv? för att vara utan dig är inget liv. Det är skit, allt är skit! Ett sista hopp, men snart ger jag upp. Det är svårt det här. Jag älskar dig, och vill inte vara utan dig. Jag vill ha dig hos mig hela tiden! Jag är trygg i din närhet, men just nu känner jag mig inte trygg. det betyder att jag inte är i din närhet. Varför? jag vill komma till dig nu fastän läget är som det är. Men mamma berättar att det inte funkar, varför? Du är den ända som verkligen förstår mig. Du har skydat mig sen jag var en liten bebis. Det är du som hjälpt mig att bli stor. Du har berättat för mig vad som är dumt, vad man inte får göra. du har berättat för mig hur viktig jag är, och du ska bara veta hur viktig du är. Du är något av det viktigaste i mitt liv. Vill inte vara ifrån dig,. Så rädd för hur detta ska sluta? hur långt tid tar det innan vi ses? dagar, veckor, månader, år?

proppmätt!


I want your love

Kom hem för en stund sen. Var på affären med mamma och handlade lite mat och snacks till ikväll.
Idag ska vi äta stuvade makaroner och köttbullar, så jävla gott :D Just nu sitter jag och äter choklad och dunkar massa musik. Vill träffa julia men hon är med någon anna tönt!
Aja, ska kolla lite bloggar nu.. Här kommer dagens outfit:
något ni bör ignorera är mitt ansikte, ttack :)

godnatt

!

andra avenyn

Sitter och kollar på andra avenyn och dricker lite läsk ;) HAr chattat lite med julia och även snackat med cicci.
ska träffa sötan i morgon, grymt kul (Y) Ska snart gå och duscha och sen tänkte jag sova. Så jäkla trött :(
Men först ska ajg kolla klart på AA.

saker du inte visste om mig!

I ÅR HAR DU:


Lärt känna en ny vän: Japp :)
Fått ditt hjärta krossat: kanske? :/
Träffat någon som förändrat ditt liv: nej inte riktigt
Fått reda på att någon har pratat om dig: haha, kan man säga!

BLANDAT:


Vill du ändra ditt namn: Nej :)
Vad gjorde du under din förra födelsedag: lite allt möjligt
Vilken tid vaknade du idag: har som sagt dygnat 
Vad gjorde du igår runt midnatt: var med mina tjejor 
Någonting som du längtar till: att få träffa min bror 
Senaste gången du träffade din pappa: ett år sen
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: MYCKET
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Jodå!
Vad gör dig irriterad just nu: människor som inte kan stå för vad dom gör och människor som tror på alla rykten som går -.-
Långt eller kort hår: Långt!
Vad gillar du gällande dig själv: Att jag oftast är glad och att jag inte är blyg (Y)

DIN FÖRSTA:

Operation: aldrig gjort någon aperation

Piercing: öronen

Tatuering: sån där låtasas tatuering från tuggummin

Bästa vän: har ett par stycken 
Sport: friidrott
Husdjur: katt
Vaccination du minns: ingen aning.
Förälskelse: haha, en kille som heter per som gick på samma dagis som jag :$

Alkohol du drack: öl tror jag?

 

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?


Läppar eller ögon: svårt att välja?
Kramar eller pussar: lika svårt här :)
Kortare eller längre: Längre!!
Romantisk eller spontan: lite av båda 
Tatueringar eller piercingar: Tatueringar


mys ikväll...

Har precis ätit lite mat. Idag vart det kyckling, massa gott :) Skulle egentligen träffa cicci nu men efter att ha typ dygnat så känner jag mig helt slut. Blir istället lite myss framför tv:n/datorn tillsammans med min mamma :)
Nu ska jag iallafall sätta på lite musik oså och bara ta det lungt. Kommer nog somna rätt tidigt ikväll satt, blir väl nt så jättebra uppdatering, men håll ut, ny dag imorogn ;)

godmorgon, ?

godmorgon? eller kanske ska säga god eftermiddag ;)
Theresa kom till mig runt 12 vi kollade på film oså :) Nu ska vi snart börja fixa oss och sen får vi se vad som händer resten av dagen :) Mamma är just nu på affären, väntar på att hon ska komma hem. Bad henne köpa något gott till mig, hahah ;)
Aja.. ska börja fixa mig.

tio i sex, wtf?

haha, vad ska man säga? godmorgon ? inte för att jag tror att någon läser dethär just nu men skitsamma :)
Kom hem för typ 40 minuter sen från Kristina. Jag coh Theresa skulle sova där men det slutade typ i kaos och sura minner så stack hem,. Idag har jag iallafall först vart med julia sen var hon och jag med fredrica och natta sen kom kristina och sen gick jag och kristina och mötte theresa. Hade iallafall sjukt kul så länge det varade ♥
Är iallafall riktigt trött nu så ska ta en dusch och sen ska jag sova. Kommer nog sova typ hela dagen så kommer nog inte bli så bra uppdatering. Menmen, godnatt ;)

svar på tal

HEllu, sitter hos julia nu. Hon ska hoppa in i duschen så passar på att blogga lite oså :)
Kommer även ett ''svar på tal'' här nedan.. Iallafall.. vet inte vad jag och julia ska göra? typ bara chilla kolla på någon film kanske? ingen anning xd har iallafall saknat min lilla plutta ;) MEn aa, har typ inget att skriva så här kommer svar på tal;
Nathalie om minni shopping, igen ;):
Vad är det för något ? :P Haha

Svar: vet inte vilket av det tre sakerna du menar så säger väl allt då?
1. en bh xd
2. en blånbok
3. ett armband men det var så stort på mig så använder det som en fotlänk :)

julia här!

Nu har julia kommit. Vet inte fall jag sa det men ska sova hos henne inatt :) kommer bli bäst, love u hun ♥
iallafall tänkte bara slänga upp bilder från min lilla ''minnishopping''

minni shopping, igen ;)

tjenare gullisar ;)
Kom hem för en liten stund sen från theresa. Åkte ner till henne i spöregnet :o? haha, ja och så käkade vi lite pnakakor, eller aa? jag åt en halv. Sorry theresa, men bläää :( Iallafall, sen drog vi upp till stan och jag fick med mig ytligare två presenter hem och även lite till mig själv; en ny bh och två arband (Y)
Just nu chattar jag med min underbara syster julia och väntar på att lasse ska komma (min halvbrors papap) Vi ska åka och hämta ni vet jennifer? och så ska hon få sina presenter, nice nice.. Men ska fixa mitt hår nu. Vi hörs :*<3
hahaha, mumms ;)

fixad och klar, yes (H)

chacha bloggen :* haha nej, driver men aa..
har precis fixat mig och här kommer dagens outfit :D

klar i tvättstugan

Sådär, nu är jag klar i den där läskiga tvättstugan. Har städat upp lite på rumet och nu ska jag börja fixa mig. Ska träffa Theresa sen och vi ska ta en vända på stan och även uträtta vårat lilla ärrende ;)
jaja, tråkigt väder ute? vad ska jag sätta på mig och varför glömde jag mitt paraply hos elin? haha, har typ inget att blogga om, ska fixa mig nu..

-

är trött på att låtsas spela lycklig och glad, för känner ingen mening när jag ser på mitt liv idag!
letar efter utväg men sitter fast, sanningen är den att jag mår oftast riktigt kass..
stänger ögonen och blundar vill komma ut men vaknar upp på samma plats, och söker efter hopp!
hoppas man får känna lycka och kärlek för är det något jag behöver så är det din närhet.
ber till gud varje dag om en förbättring men lever kvar i samma skit utan nån förändring , orkar inte mer känns som jag dränks i min egen smärta.. vill inte mer det gör för ont i mitt hjärta! Har börjat tvivla på att det kommer bli bra igen, vill kunna skratta men jag gråter dagligen! Behöver ett ljus som leder mig på rätta vägen, vart finns den ängeln som är där i alla lägen? vill inte vara där allting är svart, är trött på att somna i tårar varje natt! Vill kunna skratt som ni, kunna leva som ni. Jag saknar något, det som var mitt liv! Smärtan växer för varje dag som går..
Lever kvar i skiten medans dagar blir till år. Känner ständig oro, söker efter svar men när jag ser runt om mig så finns det inget kvar.. Är fast på en plats som jag lärt mig att hata vill bara komma långt bort där man slipper allt men intalar mig själv att det blir bra snart igen, även fast jag vet att det är kört för länge sen.! Söker efter livsbalans men faller bara ner igen, vet du hur det känns när kroppen inte orkar mer? Mitt liv börjar likna ett piskande regn, det har hänt så många gånger och det händer igen. Men jag lever kvar på hoppen, men för vad? Jag behöver dig för att allting ska bli bra!

andra passet

sådär, nu är andra passet avklarat i tvättstugan, slänga i tvätten i tumlaren. Egentligen ska man ju hänga tvätten osv men orkar verkligen inte stå där extra lång tid när det går lika bra att tumla alltihopp. Tycker inte ens om att vara i tvättstugan själv sen dess att jag och några kompisar gick ditt typ förra året? och skulle köra mörkerkul då det var någon i torkrumet? såg inte vem det var men läskigt allafall :P Jaja, nu ska jag sätta på lite musik och vänta en halvtimme tills jag ska ut dit igen och hämta in tvätten.
Ajuste, för er som vill se min shopping sen i förgår så kan ni klicka HÄÄR♥

tvätten i maskinerna √

Godmorgona alla sötnosar :*
Har precis vart ut i tvättstugan och slängt i all MIN tvätt :)
Vi skulle ju egentligen ha tvättat för typ två dagar sen men vi har inte haft orken och sen när vi bokat om tiden tills igår så försov vi oss så då bokade vi idag men när jag skulle vecka mamma så ''orkade'' hon inte, haha.. Men jag hade iallafall typ ingenting rent så gick ut med min tvätt och ska tvätta det nu :) Vad mer händer idag då? Faktiskt ingen annning, Skickade iväg ett mess till Theresa för en stund sen och hörde med henne fall hon hade lust och ses så väntar bara på svar nu. Vi har lite eränden vi måste uträtta, dock hemliget ;)
Aja, ska fixa iordning en smörgås till mig nu..




choklaspudding

hellu sweetharts
Har precis kommit in, eller kanske för en halvtimme sen? Gick ut och träffade elin ett tag. HAr även vart med henne tidigare idag. vi drog ner på stan och sen kom även theresa. Fick med mig gnaska mycket hem, visar i ett annat inlägg sen. Har iallafall haft en jätte rolig dag :D Nu tänkte jag sätta på lite musik och sen gå ut i köket och fixa iordning chokladpudding med grädde, mumms ;) Juste, köpte även present nere på stan till min brors dotter Jennifer. Hon  har fyllt år men tyvärr inte fått någon present av mig :( Men hon kommer till sin pappa (min bror) på fredag så då ska hon få den ;) Skriver dock inte här vad det är förän efter eftersom hon läser min blogg ;)
Aja, chokladpuddingen var det.. ;)

-

godnatt ♥

dagens outfit!

dagens första outfit↑'
dagens andra outfit↓'

trött AB

hejsan svejsan eller nått?
kom nyss in, drog ju ut igen efter maten :) Ruligt :D
Ska väl typ sätta på någon film eller så, bara ha tråkigt :P Ska gå och sova tidigt ikväll eftersom jag ska upp runt sju i morgon. Ska vara duktig flicka och hjälpa hennne med tvätten eftersom mer än helften består utav mina kläder, så det kan bli ;) Sen ska jag även storstäda mitt rum i morgon hade jag tänkt, lite chillonsdag med städning ;)
+
ja så kan det vara när man inte tvättat på ett tag ;)

svar på tal!

anonym om polisen i morgon:
varför ska du till polisen ? :O
IP: 83.253.235.54


svar: För att jag och Theresa hittade en mobiltelefon som vi ska lämna in, så inget allvarligt fall du trodde det.
men vi bestämde oss iallafall för det, kanske är någon ledsen liten tjej som äger den! :)



regn :(

Hej sötnosar ;*
usch, det regnar ute? vill ju ha sol! Iallafall, idag har jag träffat cicci matte och älskling igen, sjukt kul ;)
Just nu sitter jag och lyssnar musik och väntar på att maten ska bli klar. så sjukt hungrig. Sen ska jag väl kanske dra ut med dom igen? får se, är riktigt trött men aja :P Ska typ kolla lite bloggar nu och sen hjälpa mamma att duka ;)

vart ute med..

cicci, kasper och matte sen sju. Riktigt skoj :) Ska kanske träffa cicci i morgon också, sötaste tjejen heltklart ;)
ska kolla om det finns något ''gott'' hemma nu tänkte jag, sjukt godis-sugen, lite som alltid då? ;)
kvällen spenderas nog framför tv:n och mobilen.. så himla tråkigt men jaja..
Jag och cicci snackade om att tälta någon gång innan hon åker hem till norberg igen. Dock har ingen av oss tält?
finns det möjligtviss någon söt sak som har ett tält att låna ut? kommentera sweetherats ♥

polisen i morgon

Hej på er :) Kom precis hem efter att ha träffat trevliga människor.
Just nu väntar jag på att maten ska bli klar sen ska jag ut igen. I morgon ska jag till polisen och fixa en grej.
Har precis kollat några bloggar och sen ska jag äta lite..
men nu ska jag typ chatta lite på fb..

nattinlägg

Tjenare ;)
Tänkte bjuda på ett litet nattinlägg, har ändå inget för mig ;)
Jag och Theresa har nyss kollat på "fjorton suger" Eller aa, theresa somnade efter typ halva filmen.
JA  juste, jag ska sova här hos theresa, fast det förstod ni nog med tanke på tiden :)
Ska försöka få lite liv i theresa så att vi kan bädda till sängen lite och sen sova (?)
imorgon är det måndag, eller ja, rättaresagt IDAG är det måndag (klockan har ju paserat 12 ;))
Så himla skönt att man inte behöver vakna 6 på morgonen för att fixa sig till skolan, sommarlov ju vafan?
sjukt nice, big love :love:
nej nu ska jag försöka vecka theresa.. skriver mera IDAG ;)
Godnatt, puss ♥

hos theresa,

chacha bloggen :* haha nje drev ;) Sitter hemma os Theresa oc snart ska vi träffa Cicci och en till :P 
Vet inte riktigt vad vi ska hitta på? nått kul iallafall ;)
Juste, kommer typ inte uppdatera här lika mycket mera. Kommer istället befinna mig på www.lillasystrarna.blogg.se
puss ♥

filmtips?

Hellu ? :D Har verkligen jätte tråkigt. Tänkte kolla på någon film.. Någon som kan komma med något bra filmtips, filmnörd som jag är ;) Ska iallafall hämta mig en skål chips nu eftersom jag fortfarande inte har gjort det och som sagt slå på en film. uppdaterar lite senare igen ;)
haha, fråga inte xd

sjukt underbar dag :D

Hej på er :) Har typ inte uppdaterat nått idag? Har vart ute sen elva. Tänkte berätta lite om dagen!
Började med att jag vaknade runt nio utav att Theresa och Rebecka ringde mig. Så jag fixade mig, åt lite frukost och sen runt 11 åkte jag hem till rebecka där dom två var. Vi satt i Rebeckas hus-bil och snackade lite skit osv.. Tog massa bilder som kommer här under...
Iallafall, sen åt vi hembetsälld chinamat på rebeckas altán, hur mysigt och gott som helst :) Efter att vi hade ätit uppdarade vi på våran nya blogg som vi har tillsammans, tycker verkligen ni ska checka, HÄÄR!
Efter det åkte vi ner på stan, tog en fika och snackade lite skit ;) Sen drog vi hem till Theresa igen, gjorde en film som jag snart ska lägga upp här, HAHA, vi är för roliga xd
Iallafall efter det.. xd, drog vi ut och cyklade typ genom hela enköping kändes det som, och ja? kom typ hem för en timme sen. Har haft det helt sjukt härligt idag.. Älskar verkligen er cheyyor, detta måste göras om snart :D
Nu ska jag ta lite chips och bara ta det lungt. Helt slut, ska även uppdatera lite på våran nya blogg.
Här kommer bilderna:














Godmorgon!

Godmorgon på er :) Lördag idag? Ska kanske träffa Rebecka och Theresa idag också.. Vi snackade lite om att åka till fyrishov? får se hur det blir :D Tänkte fixa lite frukost och höja volymen, j boog- let´s do it again :thumbup:
Asså, kan knappt fatta att det är sommarlov? Så jävla nice :D Liksoom sovmogon på måndag? tisdag, onsdag, trosdag, fredag osv? helt sjukt härligt :) haha, jaja.. frukost på schemat..
Uppdaterar senare♥

-

det är inte lätt när det är hårt...

Rebecka och Theresa!,

Tjenare ;) Kom nyss in. Drog ut en sväng med Rebecka och Theresa.. Vi åkte till romberga och typ kollade på två killar som hoppade stutsmatta, haha liv? :) Aja.. har precis städat upp lite på rumet och känner att jag verkligen skulle behöva en långt KALL dusch.. så himla varmt ute? :D
Just nu sitter jag och lyssnar på Nyan Cat, haha så skön asså.. ;) MEN nu ska jag hämta mig ett stort glass med iskallt vatten, Bloggar mera sen :D♥

snäll ja ä? (a)

Bloggar nu fastän att jag inte alls är på humör, men vad gör man inte för sina söta läsare (a)? Iallafall så har/ska jag få lite pengar. Brukar alltid få lite såhär till avslutningen. Har iallafall fått en hundring utav farmor och farfar och sen ska jag även få 200 tror jag det var?, utav -----! :) Men har typ ingenting att skriva om? Här kommer ett svar på tal:
rebecka winqvist om sommarlov!:
skulle inte du ut på bryggis med elin? <3333
IP: 78.69.128.169

Jo, fast jag hade verkligen ingen lust, var trött och kände att jag ville vara hemma idag och umgås med familjen,
Har även sovit bota väldigt mycket nu så hade väl kanske lite mamma-längtan? ;)♥♥♥♥



;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)




sommarlov!

Hejsan. Kom nyss hem ifrån Elin. Och jaa? nu har vi äntligen sommarlov, så himla skönt. dock är jag lagom irriterad just nu, inte på humör alls -.- Angående outfit bilden så får ni den typ i morgon eller nått.. orkar inte nu,
!

fix på hög nivå ;)

Godmorgon sötnosar :* Som ni vet har jag sovit hos elin och här är det fix på hög nivå. Jag är redan klar men elin fixar sig, (eller aa, snart, hon spelar juust nu ;)) Sen är även elins två kusiner Tindra och Tim här och fixar sig :) Snart ska jag bättra på sminket lite och fixa till mitt hår i en bättre toffs. Bild på min avslutningsaoutfit kommer efter helgen eftersom jag ska med elin ut till hennes sommarstuga där det inte finns något internet (?) Iallafall, kan knappt förstå att om bara några timmar är det sommarlov? helt otroligt :D eller, aa.. skönt i allafall :) slippa alla läxor/prov och tidiga månar :P Aja, ska fortsätta fixa mig nu men först vill jag bara passa på att äönska alla en riktigt trevlig avslutning och hoppas ni får ett underbart sommarlov :D ♥


Sista inlägget,

Helluj :) Det här blir det sista inlägget för idag och även över helgen. Ska nämligen med Elin till hennes sommarstuga på bryggholmen fredag-söndag. Ska bli riktigt nice asså :D iallafall så sitter vi typ och kollar på tv, men nu ska vi typ platta mitt och hennes hår. Ska typ försöka sova ganska tidigt så vi kommer upp i tid tills i morgon! Skolavslutning ni vet ;) Aja, nu måste vi sätta igång :)
Herrå ♥



*ingen bild!*

hos elin, nu duschen...

Hellu sötnosar :) Är hos Elin nu som ni säkert förstår.. Snart ska jag hoppa in duschen, vill ju vara fräch inför i morgon, såklart ;) Efter att vi jag har duschat ska vi nog äta eller nått. pankakor :) Brukar vanligtviss inte gillar pankakor men elins mamma gör dom hur goda som helst, *dreglar* :) Haha nehjdå, men nu ska jag hoppa in i duuschen.. Blir inte så bra uppdatering på några dagar, men aja..
pusshej ;) :love:

it was like food for all of my senses...

llaallalala, aa typ så , nana ;)
förövrigt är jag jävligt irriterad och förbanad på världens största idiot.. Hur jävla normal är man när man sitter och slåt folk för att hon/han inte ville skicka en jävla låt på mobilen? Och råga på allt så var det min vän som vart slagen.. Så jävla arg nu.. Och DU som slog henne vet vem du är! Och du tror att vi också är vänner? ptts, det kan du se i dina drömmar -.-
JÄVLA IDIOT!!!



edit: jag står för det jag sagt och tänker inte ta tillbaka ett ända ord!

Mat snart

Just nu håller mamma på med mat. Idag blir det kyckling och ris. Mums ;) OCH medans mamma fixar mat sitter och jag dunkar musik, as always och så chattar jag med Rebecka och Elin :) Ska snart typ skicka något gulligt mess till älskling (A) haha.. På tal om nåågot helt annat såå.. jag är skitnöjd med kläderna jag ska ha på avslutningen på fredag. Tog ju ett tag att bestäma vad jag skulle ha. Först tänkte jag en typ beige/rosa tunika till ett par hotpants, sen tänkte jag ha en kjoll men nu har jag bestämt mig för att ha en liten söt kläning. Ska tillomed våga mig på ett par klackskor.. Höhö, inte alltid jag använder det :) Men aa, ni kommer iallafall få lite bilder på fredagen eller lördagen från avslutningen(?) måste iallafall ta massa bilder på mina älskade vänner från klassen så jag har lite bilder på dom eftersom jag inte kommer träffa dom så mycket sen? eller jaa, vi komme ju ses på fritiden såklart? men kanske inte så ofta som förut? Kommmmmer sakna dom så himla mycket, börjar gråta så fort jag tänker på det ;( Menmen, det är ju nån månad kvar tills dess så får väl se till att umgås med dom så mycket som möjligt nu på sommarlovet :love:

jaså?

Helluj. Har nyss snackat med Elin i mobilen och jag kan ju säga redan nu att det kommer bli ganska så tufft att bta skola efter sommarlovet.. Började storgråta när jag tänkte på tillexempel alla roliga raster med Elin, när vi drygade oss och skrattade osv osv... Tänk sen när jag börjar på en annan stor skola, då finns inte elin längre där på rasterna. Usch, ;( Menmen, vi får väl helt enkelt träffas på fritiden extra mycket då? Älskar ju min bästavän till 100% :love:
Har iallafall även hunit pröva min kläning och skor + smycken jag ska ha på freda (skolavslutning) ända som saknas nu är ett par nylånstrumpbyxor, men det fixar jag i morgon då jag och elin ska dra ner på stan. Hon skulle typ köpa smycken så då kan jag passa på också. Jag måste även köpa guldring som jag kan ha. Har ju valt guldsmycken :)
Jaja, nog om det! I morgon ska jag sova hos Elin eftersom att vi ska fixa oss tillsammans på fredag till avslutningen. Så vi tänkte att det blir lättare om jag sover där än att jag ska komma typ 6 på fredagmorgon?  Kommer bli så fett najs. Men ser inte lika mycket fram emot skolavslutningen nu eftersom att jag vet att när sommarlovet är slut så finns inte alla mina älsklingar där ;(    aja, ska kolla lite på datorn nu..
Tjarå ;) ♥



godmorgon +svar på tal!

Godmorgon sunshine :love:
Vaknade runt tio så vart ingen skola idag, + att jag har as ont i halsen :( Aja, gjorde inte så mke att jag var hemma? hade ändå ganska chilldag idag ju, städa ur skåp osv :) Just nu sitter jag och kollar runt lite på olika bloggar och lyssnar på Ras Cricket :) Ska snart gå t köket och fixa lite frukost till mig :D Måste säga att jag saknar Julia Andersson så sjukt mycket! Vet intevarför ? men aa så äre :)  Men men, här kommer iallafall ett väldigt ONÖDIGT svar på tal! ;
Godmorgon sunshine :love:
Vaknade runt tio så vart ingen skola idag, + att jag har as ont i halsen :( Aja, gjorde inte så mke att jag var hemma? hade ändå ganska chilldag idag ju, städa ur skåp osv :) Just nu sitter jag och kollar runt lite på olika bloggar och lyssnar på Ras Cricket :) Ska snart gå t köket och fixa lite frukost till mig :D Måste säga att jag saknar Julia Andersson så sjukt mycket! Vet intevarför ? men aa så äre :)  Men men, här kommer iallafall ett väldigt ONÖDIGT svar på tal! ;

Teres Omido om Duschad och fräsch:

skit ful du är
IP: 81.235.24.113
Svar: Eh, okej? ska jag skratta eller gråta? haha, vänta tror nog jag skrattar, HAHAHAH, vänta lite till, HAHAHHAHA!!
okej, så nej hahahah !! Nu, måste börja med att säga att shit? omogen och töntig och vill bara att du ska veta att jag tar inte åt mig ett skit. Liksom okej, THERESA OMIDO, DU tycker att jag är skitful? so? jag är nöjd med mig själv och det är det som är det viktigaste! satt, forsätt du bara att kommentera sånt där för det rör mig inte i ryggen, det får bara dig att framstå mer som idiot :)

Duschad och fräsch

såja :) Då var man duschad och fräsch då! Svider som satan om mina axlar, annrs är det väl okej liksom ;)
Nu tänkte jag sätta på lite bra musik, J boog såklart :) och så ska jag hämta lite dricka och chips, tjockis.se :P
I morgon i skolan ska vi typ inte göra något speciellt? städa ur våra skåp, sudda ut klotter ur våra böker eftersom nästa sexorna får dom och ja, lite sånt. OCH på torsdag har vi spexdag typ alla sexor i min skola ska tävla i olika saker mot varnadra, själv ska jag tävla i jänga -.- men iallafall, sen på Fredag är det avslutning. Så vi har inga lektioner, eller aa riktiga skoldagar kvar nu! Så himla SKÖÖÖÖNt. haha, lite damp men kan knappt vänta tills det där härliga sommarlovet är häär ;) Men men,. juste chipsen väntar xd


SVAR PÅ TAL!

linnea :) <3 ([email protected]) om byta skola!:
vilken skola ska du byta till ?? ;) <3
IP: 90.232.132.185
Jag ska byta till st:illian skolan i musik-klass :) <3

hahha snygg bränna xd

Hello everybody :D Kom precis hem. Ni vet att idag har jag ju vart med arbetslaget och även arbetslag A till bresse och sen när vi slutade stannade jag, elin, rebecka, leek och några till kvar i bresse. Solade jätte mycket och jävla snygg bränna jag fått då, visar bild snart! Iallafall så åkte vi hem för en stund sen så jag kom precis hem. Har hunit packa upp alla saker och snart ska jag ställe mig i duschen. Kan ni tänka er föresten att det är TVÅ dagar kvar till SOMMARLOVET?!!! så jäkla härligt asså, längtar så himla mycket. Kommer bli så soft ;) haha, jaja, nu ska jag äta nått :D




syns inte så bra på bilden men ännu mer i irl :D

hos rebecka

lagom långt text jag hade skrivit, orkar inte..
hejdå eller nått xd ♥


Fix på hög nivå ;)

Godmorgon sweethearts! Har just ätit en liten smörgås och håller på att fixa mig jätte mycket nu, måste fixa hår och ta på mig kläder och lite sånt. Idag drar ju hela mitt arbetslag ut till bresse + ett till som jag berättade om igår så jag ska ju som sagt vid åta dra till rebecka :) Just nu håller jag på att fixa mig! Ajuste, sa ju det, haha. Noll liv just nu ;) Men ska sätta på lite musik och fortsätta fixa mitt jävla fula hår :'(
Ha en trevligt dag alla barn, nejdå ;)
puss♥

Ibland hatar jag detta fält xd?

Har precis duschat och sådär så nu ska jag fixa en liten kvälls-smörgås med baconost! Så jäkla gott asså, beroende.se ? ;) Iallafall, ska snart lägga mig ner i sängen och skriva lite rader i min dagbok. hehe :blusch:
ska försöka komma upp i tid imorgon. Ska nämligen med mitt arbetsalg C och arbetslag A till bresse och ha heldag där i morgon. vet inte om lärarna har bestämt något särskilt vi ska göra? hoppas på att vi får lite fritt så man kan ligga och stecka i solen ;) Har köpt hem lite "mat" som jag kan ta med mig dit. Ska även klockan 8:a i morgon bitti till Rebecka och dit ska även Thea, Maria och Theresa. Vi alla cyklar tillsammans ut till bresse, Fet najs :) Men jaja, nu ska jag göra i ordning min lilla smörgås som jag bablade om och messa lite med min älsk (a)
Godnatt älskade läsare, eller nått sånt :$

bresse +svar på tal!

Hellu :) Idag har jag vart i bresse med Theresa, Rebecka, Thea, Maria och Cilla. Helt okej, roligt faktiskt. Vi badade lite fast det var ändå ganska kallt. Fick faktiskt lite färg, men mer ska det bli ;) Har iallafall nyss snackat med elin om i morgon, som det ser ut nu kommer jag vara hemma men jaja :) Har typ inget roligt att skriva om?
här kommer iallafall ett svar på tal!






Hehe, roligt att höra asså ;) Japp jag har sätt bilderna, så finna :D
saknar er ♥

herregud förlåt :(

Godmorgon sötisar :)
Shit förlåt för att jag inte bloggat på aslänge? aa, men har typ inte vart hemma på jättelänge. Först sov jag hos Theresa, sen sov jag hos min moster och sen sov theresa här osv.. Har även vart ute jätte mycket. Så jäklans härlig väder visst? Bara det håller i sig nu så blir jag riktigt glad ;) Idag ska jag och Theresa åka ut till bresse med Rebecka och 3 stycken, roligt :D Juste, har färgat håret, blont! Men vart inte alls stor skilnad så ska färga igen då. Men aa, lite ljusare måste jag säga att det vart. Ni vet jag hade ju brunt förut men du ska jag gå tillbaka, blond blond blond ofc ;)
Aja, ska äta lite frukost nu, hörs senare :)
Pusssssssss♥



HAHAHAHAHAHAHA d-r-i-v-!



godmorgon!

Yes, godmorgon! Vaknade typ nyss och har kollat runt på lite bloggar och så där :) Ska typ snart käka lite frukost och fixa mig och sen ska jag ju träffa Theresa idag. Vi skulle ju som sagt typ kolla på något band till hennes klänning ochså? roligt :) åååh, jag vill ha sol nu! så himla trött på det här tråkiga vädret med regn och blåst. Vill ju ha sol sol sol :D Men aaja, nu ska jag äta frukost..

härdå?

Ska typ hitta på något nu? kanske sätta mig på balkongen och skisa? haha, aa jag vet inte.. är supertrött så ska iallafall som sagt bara ta det lungt. Försöka sova tidigt också så jag är glad och social mot theresa i morgon :)
Men aa, uppdaterar nog mera senare ikväll♥
HAHAHAHA, så har man också sätt ut en gång..
fettbild :S

MÄTT

Har precis ätit mat, världens godaste soppa typ :D Ska väl typ bara ta det lungt resten av kvällen. ringa älsk? :) Skönt att få sovmorgon i morgon. Vi är ju lediga torsdag, fredag (lördag, söndag) och måndag. skönt med lite ''extra'' helg :)  Iallafall så ska jag träffa Theresa i morgon, vi skulle typ köpa nått band till hennes avslutniongskläning?  Själv funderar jag på vad jag ska ha på mig? köpte ju typ en tunika men aa? jag vet inte.. funderar på att ha en annan typ kjol eller nåt? men då vill jag ha klackar på skorna men palla seriöst köpa klackskor för typ 500 spänn som jag bara kommer att änvända 1 gång? känns riktigt onödigt? vi får se hur jag gör :)
Längtar iallafall grymt mycket efter sommarlovet. Ligga på stranden med vännerna, pojkvännen? med en snugg bränna och bara chilla. Gud va härligt seriöst, kan knappt vänta. MEN, bara några få dagar kvar nu, så skööönt :) Kommer även bli asnice efter sommarlovet när vi börjar skolan igen eftersom då går jag inte kvar på sugiga västerleden utan börjar på en ny skola.. Så jäkla niiiiiiicceee :)
ahaha, aja käns som jag skrivit ganska mke nu, ska typ kolla om jag har någon klubba kvar från idag, hehe :$



trött + godis suger -.-

Japp, som rubriken lyder.. Är verkligen skit trött efter att ha suttit i fyrishovs cafféteria i fyra timmar, var väl roligt till en början. Jag elin och lina spelade UNO och fikade lite men vart lagom långtråkigt efter typ en timme? Aja, kom iallafall hem runt kvart i fem? La mig på soffan och sommnade.. Hehe, sjukt trött jag är asså :( Är skit sugen på godis, känner jag mig rätt så sitter jag snart med lite godis framför mig, får se?, haha ... mm, aa? haha, har typ ingenting att skriva mera då? Men uppdaterar senare..
om jag orkar?

@skolan

hejsan svejsan, hahah ;) vi har typ rast nu så jag , elin och lina sitter i ''stor klass'' och dunkar lite music ofc och har det trevligt. Snart ska vi typ gå och äta och bär det av mot uppsala till fyrishåv ;) Kommer få det jätte trevligt med mina två flickor och min älskling i telen, so nice :D Aja, måste sluta nu!
Hejdå xd :love

Godmorgon

Har precis fixat mig så nu är jag klar :) Sitter och dunkar http://youtu.be/9OfbyNDiBKc , fet hiss t låten :) Messar lite med älskling också (a) vid åtta ska jag dra och mötta upp Elin och Lina så drar vi to tha school together :D Idag ska vi ju till fyrishåv i uppsala. Köpte ju bikini igår och sånt till det men med min vanliga otur kan jag ändå inte bada eftersom....... aa, sånt är livet :) Men ett + är ju att elin och lina ska inte heller bada så vi ska sitta och fika lite och spela spel osv och jag kommer såklart sitta och vara social i luren också med babe, ofc vad annars ? ;)
Älskar dig Joel ♥




RSS 2.0