dlvbjklSDHg,lav

HATA
HATAHATA
HATAHATAHATA
HATAHATAHATAHATA
HATAHATAHATAHATAHATA
HATAHATAHATAHATAHATAHATA
HATAHATAHATAHATAHATAHATAHATA
HATAHATAHATAHATAHATAHATAHATAHATA
HATAHATAHATAHATAHATAHATAHATAHATAHATA
HATAHATAHATAHATAHATAHATAHATAHATAHATAHATA
HATAHATAHATAHATAHATAHATAHATAHATAHATAHATAHATA
HATAHATAHATAHATAHATAHATAHATAHATAHATAHATAHATAHATA
HATAHATAHATAHATAHATAHATAHATAHATAHATAHATAHATAHATAHATA
HATAHATAHATAHATAHATAHATAHATAHATAHATAHATAHATAHATAHATAHATA
HATAHATAHATAHATAHATAHATAHATAHATAHATAHATAHATAHATAHATAHATAHATA
HATAHATAHATAHATAHATAHATAHATAHATAHATAHATAHATAHATAHATAHATAHATAHATA
HATAHATAHATAHATAHATAHATAHATAHATAHATAHATAHATAHATAHATAHATAHATAHATAHATA
HATAHATAHATAHATAHATAHATAHATAHATAHATAHATAHATAHATAHATAHATAHATAHATAHATAHATA
HATAHATAHATAHATAHATAHATAHATAHATAHATAHATAHATAHATAHATAHATAHATAHATAHATAHATAHATA


allt som finns i mitt ordfråd just nu!!

jag har ny blogg

Har sätt att jag fortfrande har lite besökare här och vill bara informera en gång till att jag har ny blogg,
för att komma in på den nya bloggen tryck HÄR! Mycket roligare om ni gick in där eftersom det är där jag nu uppdaterar! puss

svar på tal

Hemlig beundre:
Du måste vara en av världens snyggaste tjejer! Helt ärligt
Förlåt om du tar illa upp då jag inte känner dig, men jag hoppas och tror du tar det som den komplimang det är menat som.

sv: åh tack så mycket, va glad jag blir utav såna här kommentarer det gör verkligen min dag, eller ja i det här fallet min kväll ;) Skit sött skrivit utav dig men skulle gärna vilja veta vem du är ;)
och föresten, ny blogg nu www.larssens.blogg.se så gå gärna in där och kommentera istället! <3

http://larssens.blogg.se/

HÄR hittar ni min nya blogg

ny blogg :)

håller på att fixa en helt ny blogg nu! 
ska verkligen försöka ta tag i den bloggen, fixa snygg design, och få den lite mer intresantare en vad denna vart! kommer bli så grymt! 
ska lägga in en tillfälligheder men kommer ha mina stilmalar, när jag lagt in stilmalarna och sånt kommer jag lösenordskydda denna blogg och sen länka den nya, grymt :)

handlat lite,

Hej på er :) Blev inte så att theresa sov här så vi får ta det en annan dag.
Jag har iallafall prescis kommit hem från affären. Åkte med mamma och handlade lite nödvändiga saker,
blev mörkbrun hårfärg som jag ska färga i morgon dock kommer det blir bruntrött, köpte även nya toffsar och hårspännen :) Nu resten av kvällen ska jag bara ta det lungt framför tv:n och datorn, blir tidigt som vanligt eftersom jag är sjukt trött som vanligt ;) Inte nog med det så är jag sjukt förkyld, åå stackars mej alltså? :(

venne

hahaha aa fråga mig inte om inlägget jag nyss publicerade men iallafall, kom hem från skolan för ett stund sen och theresa gick nyss hem till sig för att käka och jag väntar på min pizza som aldrig verkar komma?
menmen, skoldagen har gått bra iallafall :) Ikväll kanke theresa kommer hit och sover så tar vi sällskap to school :)

värt,

hemma från skolan pizza nu<3

sängen

nu ska jag tvätta bort sminket och lägga mig i sängen och skriva i min dagbok och sen försöka sova. Imorgon är det måndag vilket betyder att de är dags för skola igen, känns sådär? orkar inte gå till skolan egentligen med måste ju tyvärr :/ jaja, vi hörs i morgon, godnatt ♥
bild i repris sen sommras,
saknar ... :(

<3

älskar dig med emmis pemmis, puss<3

nytt i gardiroben


Söndag

Go kväll sötisar!
Har varit en riktig seg söndag som jag spenderat tillsammans med Theresa hos henne, vi har kollat på film, ätit gott och bara tagit det lungt, härligt det :) Kom hem runt sex? Har stätat lite i mina gardirober och käkat lite grann. Är sjukt trött så blir nog tidigt ikväll! snart ska jag fota lite nytt i gardiroben som jag inte visat än så stay tuned babes ;)

duschen- check

Hej på er :)har varit dålig uppdatering och ingenting är som det ska just nu! det är precis som jag sa, ena sekunden leker livet nu skiter det sig, menmen det ska inte hindra mig åt att ha roligt ikväll, right?
har nyss duschat och ska snart äta med min mamma och min bror sen så ska jag ner till enicopia igen med elin, härligt det! Var där igår också som ni vet, var riktigt roligt faktiskt :)
SKa ni ner dit ? :)

hos elin #2

Tjenare ;) Sitter hemma hos elin och vi är forever alone ;) nejdå, men vi sitter och dunkar tröjan du hatar och ska färga elins löshår, eftersom elin har mörkbrunt och löshåret är ljusbrunt ;) Innan vi kom hit var vi på stan och käkade, gott :) Vid fem ska vi möta upp lite guys på stan och sen dra ner till enicopia och chilla runt. Får se hur länge vi stannar eftersom att det håller på typ hela tiden, eller? :) iallafall, kommer bli en härlig fredagkväll med masa härligt folk, å älskar livet right now, men om nån dag kommer jag hatat igen, you now me ;)

sova? JA

ligger i elins sköna soffa och chillar vid datorn medans hon står i duschen, så trött så tror ja kommer svimma :(
sova, jatack just nu,  godnatt bajskornar ;O

jersy shore

sitter i soffan med elin och bara tar det lungt, vi ska snart kolla på jersy shore eller hur de nu stavas ;)
brukarf ni komma på de? jag tycker iallafall att de är sjukt bra, mitt favoritprogram sen AA försvan från svt 1 ;)
i morgo vid fem ska jag och elin träffa julia emil och olsson, vi ska gå och kolla enicopia o så, blir nog väldigt najs :)
vad gör ni i morgon sötisar? :)

Sängdags

Nu ska jag gå och tvätta bort mitt smink och borsta tänderna, sen blir det sängen för mig!
Är så sinnesjukt törtt, som alltid då ;) I morgon går jag till fyra igen så känner att jag kan behöva en hel del förlorad sömn för att orka med morgondagen! Vi hörs med nya inlägg i morgon, ok?
godnatt sötisar ♥

träning!

har hittat jätte bra övningar som tränar lår, mage och rumpa så ska äntligen börja träna, ut och springa och sen hörde jag också att på friskis och svettis var det ingen 16års gräns så funderar på om jag ska börja gymma där?
Ska kolla upp priser osv nån gång i veckan så får vi se! Känns skönt att komma igång på riktigt med träning, stärvar ju efter beach 2012 i sommar ju ;) haha, nejdå men de är faktiskt väldigt skönt att hålla igång, så detta blir nog bra :)

-


Har tänkt på detta länge så nu fårgar jag er, Skulle ni vilja att jag börja videoblogga?
Isåfall, vad skulle ni vilja att jag pratade om osv?

Svar på några frågor från frågestunden

Anonym:
hur mår du?
Sv; hmm, jadu? Jag mår sådär faktiskt, det går upp och ner just nu!

Jakob:
Gör du ofta saker du egntligen inte vill eller inte tycker är så kul för att ''alla andra'' tycker man ska göra det?
Finns det någon/några du skulle vilja ha kontakt med men inte vågar för att du är orolig för vad dina vänner skulle tycka? (behöver inte säga namn då jag ändå inte kan veta vilka det är)
Känner du någonsing att det finns för mycket press på hur du ska vara så att du får leva upp till det blir en annan än du egentligen vill vara?
Vilken grej skulle du helst slippa att göra om ingen annan brydde sig ifall du gjorde det (t.ex sminka dig, dircka alkohol, prata sex och liknande)
Känner du att du kunde vara ärlig på det tidigare frågorna? Annars, har du någon vän som du känner att du verkligen kan diskutera sånt mer? 

Sv; 1. Jag vet inte riktigt, ingenting som jag kan komma på själv. Självklart har jag väl gjort de någon gång skulle jag tro och det kan ju bero mycket på grupptryck men sen har man ju också ett ansvar själv för vad man ska göra och inte, helt gör jag ju bara det jag själv vill och tycker om :)
2. Nej alltså en riktig vän ska ju kunna acceptera vilka jag har kontakt med utan att bli sura eller liknande. Just nu finns det väl ingen särskilt jag skulle vilja ha kontakt med men rädd för vad vänner ska säga. Självklart så finns det folk jag vill ha kontkat med men som inte går för olika själ osv. 4. hm, jo det kan hända ibland och det är en väldigt jobbig situation som är ganska svår att hantera. Jag tycker det är super jobbigt att bli någon annan en den jag egentligen är för att kunna leva upp till olika saker eller helt enkelt klara saker och ting. 
4. förstår inte riktigt hur du menar med det ''ifall ingen brydde sig ifall jag gjorde det'' men en utav mina högsta drömmar är ju självklart att slippa må dåligt som jag gör just nu för det tar verkligen all min energi, den energin som jag skulle behöva lägga på andra viktiga saker :)
5. ja jag kände att jag kunde vara helt ärlig och det var jag också. och ja absolut, jag har några underbara vänner som alltid finns där för mig som jag kan berätta vad som helst för utan att vara orolig att det kommer ut osv, dom vännerna vet vilka dom är, och älskar dom så otroligt mycket♥

Anonym:
1. Vilken oskar?
2. du säger att du inte vill kopplas ihop med ditt riktiga efternamn branzell, men ändå heter din blogg branzells.blogg.se- då kan du ju lika gärna ha emellie branzell i headern? 

Sv; 1. oskar saowapat.
2. nej precis det stämmer, jag vill inte kopplas ihop med mitt riktiga efternamn men jag har de i min bloggadress det vet jag, och har tänkt att byta bloggnamn som jag skrivit i bloggen förut, men det har bara inte blivit av att jag gjort de, ska nog fixa det nu på en gång :)

Anonym: hur var oskar?

Sv; hur var oskar? förstår inte riktig vad du menar med den frågan, hur han var? 

Anonym: hur mycket väger du? 
vem tog din oskuld?
apa
Sv; jag vet faktiskt inte riktigt hur mycket jag väger, var ett tag sen jag vägde mig och de är väl för att jag är rädd för att väga för mycket, men jag skulle tror att jag väger någonstans mellan 45-50 kg? jag själv tycker inte det är någe bra, så det ska jag försöka ändra på :)
vem som tog min oskuld? vem har ens sagt att jag blivit av med den ;) 
hahahha, apa? ja okej sötis :')

Kalla: vem var din bästa vän i 3 och 5????????<3333333333333
Sv; har alltid haft en bästavän och det är julia andersson, henn har jag känt så länge jag kan minnas, sen jag var tre år och hon fyra. Hon är en underbar människor, äkta rakt igenom!!
sen i lekis lärde jag känna Kristina, hon är en helt otroligt fin människa, verkligen  hur bra som helst! i 5:an lärde jag känna theresa och vi vart snabbt bästa vänner, och det är vi nu med, hon är en otroligt söt tjej, rolig och snäll! älskar alla dom här tre tjejerna över hela mitt hjärta<3

sådär ja, svarade dock inte på andra eftersom några var väldigt osäriösa och några alldeles för privata, men dehär var dom jag kände att jag kunde va ärlig på, och om det skulle vara något mer ni undrade över så är det bara att fråga på :)

äter

Sitter och äter just nu, tänkte snart svara på dom frågorna jag fick på frågestunden, var inte så jätte många, men kul iallafall att det finns några som är nyfikna på mig ;)

RSS 2.0