Hiss vs. diss

Mellandagsrea- Älskar mellandagsrea ;) man kan hitta så mycket snyggt för så lite pengar! Synd att det bara är en gång om året då ;)
Claraslife- inte nog med att hon är sjukt rolig så är hon verkligen helt otroligt bra på att sjunga, har lyssnat på den HÄR låten om och om igen i drygt en timme nu, så himla vacker röst!!
Friidrott- Har gått i friidrott förut med slutade efter kanske ett år? men funderar faktiskt på att börja igen! Faktiskt en ganska rolig sport och man får röra sig och träna mycket och det är så härligt att hålla igång tycker jag :D
HannaWiderstedt- Asså herre gud, vem är människan? blir så irriterad när jag ser henne på hennes videoklipp när och yttrar sig om hur hon hatar svenska killar och hur dåliga blattar är hit och dit. Helt seriöst vem tror hon att hon är? Sitter och klagar på sverige och att allt är så dåligt, gud människa flytta tillbaka till ditt jävla rysland eller vart fan du nu kommer ifrån då? :S
Vintern 2011- Behöver jag säga så mycket eller?  vafan e detta? Vi är i slutet av december och det är inte en enda snöflinga utanför. Så jäkla tråkigt!
Enköping- Välkommen till inte bara sveriges närmaste stad utan och sveriges tråkigaste stad och sveriger fulaste stad, även sveriges hemskaste stad!  jag och theresa satt här om dagen och diskuterade om hur tråkig den här staden är, som ett exempel säg att en från stockholm kommer hit och hälsar på så ska man hitta på någt, tillexempel gå till ''badhuset'', jaha och hur ser vårat asroliga badhus ut då? jo vi har två ''roliga'' poler, 1 3 och 5:ans hoptorn och inte en enda ruschbana eller något sorts attraktion, så jäkla trist! vi har inte ens ett riktigt köpcenter, va är de här för ställe liksom? typ staden som gud glömde -.- Här finns ingenting för ungdomar att göra, verkligen ingenting!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0